5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??
-
vgozacik bunu yazdı
Selamın Aleyküm ağalar
Vodafonede mağaza müdürü olarak çalışıyorum 5g hakkındaki yorumlarınızı merak ettim :)
hocam şu vodafonedan alacağım var nasıl alacam bunlardan
borç alacak ekranı çalışmıyor amk -
bulunduğum bölgede
turkcell hareket halinde 450-600 mbps
turkcell sabitken 700-900 mbps
vodafone hareket 200 mbps
vodafone sabit 300-600 mbps
yanlız şarjın ırzına geçiyor iphone 15 plus sanarsın battlefield felan call of duty oynuyoruz deli yiyo.
böyleyse genel olarak çinliler boşuna 8.000-10.000 mah pil koymuyor telefonlara
-
çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. yani en azından telefonda. evin modeminde 2 senedir 5g kullanıyorum gayet verimli.
-

Turkcellde durum bu bende, bazen daha düşükde çıkıyor belli olmuyor.
-
Evet hız testlerimizi yaptıysak şarj gitmesin diye tekrardan telefonları 4G moduna alabiliriz.
-
-
vodafone sınırsız dakika sınırsız sms 60 gb int ama insta netflix youtube wp sınırsız paketine geçtim 900 tl aylık. şimdi test yaptım 60-70 hız veriyor 5g burada. şarj sorunu hakkında bir fikrim var. öyle bir durum mevcut ise hattımı türkcelle geçireyim diyorum ama türkcellde böyle ucuza bu kadar dolu kampanya var mıdır ? interneti ve dakikayı çok kullanıyorum işim gereği.
-
kaid bunu yazdı
vodafone sınırsız dakika sınırsız sms 60 gb int ama insta netflix youtube wp sınırsız paketine geçtim 900 tl aylık. şimdi test yaptım 60-70 hız veriyor 5g burada. şarj sorunu hakkında bir fikrim var. öyle bir durum mevcut ise hattımı türkcelle geçireyim diyorum ama türkcellde böyle ucuza bu kadar dolu kampanya var mıdır ? interneti ve dakikayı çok kullanıyorum işim gereği.
şarj hızlı gitmesi turkcell de de var bu 5g nin genel olayı heralde
turkcell de öyle sınırsız tarifeler yok suan senin isteğine en yakın paketler bunlar

-
PanxeR bunu yazdıkaid bunu yazdı
şarj hızlı gitmesi turkcell de de var bu 5g nin genel olayı heralde
turkcell de öyle sınırsız tarifeler yok suan senin isteğine en yakın paketler bunlar

bunlar bana yetmez maalesef her türlü interneti çok kullanıyorum sosyal medya youtube netflix özellikle evde çok duramadığım için. ankarada ve samsunda yaşamaktayım türkcell ile türk telekomu kıyaslayacak olsanız hangisini seçersiniz çekim ve bu 5g hız mevzusu özelinde ?
-
mkyb bunu yazdı

Logonun içi dolu ama nperf NSA gösteriyor, içi boş logoya hiç denk gelmedim
Şu upload hızları ayıp değil mi yahu.
Sınırsız paketler gelmeli artık
İlk izlenimler çok dalgalanma var.
30 saniyelik test boyunca belki 10 kere lte / lte-a / 5g nsa arasında bağlantı değiştirdi. Çok güzel değiştiriyor ama bağlantı kesilmiyor.
noname tarafından 01/Nis/26 05:55 tarihinde düzenlenmiştir