folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı

Selamın Aleyküm ağalar 

Vodafonede mağaza müdürü olarak çalışıyorum 5g hakkındaki yorumlarınızı merak ettim :)

hocam şu vodafonedan alacağım var nasıl alacam bunlardan
    borç alacak ekranı çalışmıyor amk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bulunduğum bölgede

turkcell hareket halinde 450-600 mbps

turkcell sabitken 700-900 mbps

vodafone hareket 200 mbps

vodafone sabit 300-600 mbps

yanlız şarjın ırzına geçiyor iphone 15 plus sanarsın battlefield felan call of duty oynuyoruz deli yiyo.

böyleyse genel olarak çinliler boşuna 8.000-10.000 mah pil koymuyor telefonlara

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. yani en azından telefonda. evin modeminde 2 senedir 5g kullanıyorum gayet verimli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Turkcellde durum bu bende, bazen daha düşükde çıkıyor belli olmuyor. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet hız testlerimizi yaptıysak şarj gitmesin diye tekrardan telefonları 4G moduna alabiliriz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsunglarda şöyle bir durum var. 5g simgesini içi boş ise NSA yani 4G üstüne bindirilmiş 5g demek. İçi dolu olursa SA yani gerçek 5g demek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek

vodafone sınırsız dakika sınırsız sms 60 gb int ama insta netflix youtube wp sınırsız paketine geçtim 900 tl aylık. şimdi test yaptım 60-70 hız veriyor 5g burada. şarj sorunu hakkında bir fikrim var. öyle bir durum mevcut ise hattımı türkcelle geçireyim diyorum ama türkcellde böyle ucuza bu kadar dolu kampanya var mıdır ? interneti ve dakikayı çok kullanıyorum işim gereği.

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı

vodafone sınırsız dakika sınırsız sms 60 gb int ama insta netflix youtube wp sınırsız paketine geçtim 900 tl aylık. şimdi test yaptım 60-70 hız veriyor 5g burada. şarj sorunu hakkında bir fikrim var. öyle bir durum mevcut ise hattımı türkcelle geçireyim diyorum ama türkcellde böyle ucuza bu kadar dolu kampanya var mıdır ? interneti ve dakikayı çok kullanıyorum işim gereği.

şarj hızlı gitmesi turkcell de de var bu 5g nin genel olayı heralde

turkcell de öyle sınırsız tarifeler yok suan senin isteğine en yakın paketler bunlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    kaid bunu yazdı

şarj hızlı gitmesi turkcell de de var bu 5g nin genel olayı heralde

turkcell de öyle sınırsız tarifeler yok suan senin isteğine en yakın paketler bunlar

bunlar bana yetmez maalesef her türlü interneti çok kullanıyorum sosyal medya youtube netflix özellikle evde çok duramadığım için. ankarada ve samsunda yaşamaktayım türkcell ile türk telekomu kıyaslayacak olsanız hangisini seçersiniz çekim ve bu 5g hız mevzusu özelinde ?

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Samsunglarda şöyle bir durum var. 5g simgesini içi boş ise NSA yani 4G üstüne bindirilmiş 5g demek. İçi dolu olursa SA yani gerçek 5g demek.

Logonun içi dolu ama nperf NSA gösteriyor, içi boş logoya hiç denk gelmedim

Şu upload hızları ayıp değil mi yahu. 

Sınırsız paketler gelmeli artık

İlk izlenimler çok dalgalanma var. 

30 saniyelik test boyunca belki 10 kere lte / lte-a / 5g nsa arasında bağlantı değiştirdi. Çok güzel değiştiriyor ama bağlantı kesilmiyor. 

noname tarafından 01/Nis/26 05:55 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
Toplam Hit: 10427 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g