folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

5gnin amk evde turk telekom cekmiyor amk. 

Türk telekomda bu aralar ciddi bir çekim sıkıntısı var ttden bize geçen müşterilerin 3/2 lik kısmı bu yüzden bakalım 

her sene (tahütüm dolduğunda) vodafone ve turktelekoma bi şans veriyorum hiç sekmedi çekmiyor çekmiyor çekmiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

Türk telekomda bu aralar ciddi bir çekim sıkıntısı var ttden bize geçen müşterilerin 3/2 lik kısmı bu yüzden bakalım 

her sene (tahütüm dolduğunda) vodafone ve turktelekoma bi şans veriyorum hiç sekmedi çekmiyor çekmiyor çekmiyor

Vodafone'nun senelerdir çözmediği en büyük sorunu telefon farketmeksizin şarjı sömürmesi. Vodafone'da günü zor çıkaran telefon Turkcell'e geçince ertesi günü bile görür oldu. Çekim gücünden vs diyeceksiniz ama ikiside benim burada full çekiyor. İnternette bakın çok şikayet var bununla ilgili.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı

Selamın Aleyküm ağalar 

Vodafonede mağaza müdürü olarak çalışıyorum 5g hakkındaki yorumlarınızı merak ettim :)

Covid zamanı asiyla yerleştirdikleri çipleri 5g antenleriyle aktif edecekler ndhdjdjsjde. 

Buna inanan kitlelere selam olsun. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

Vodafone'nun senelerdir çözmediği en büyük sorunu telefon farketmeksizin şarjı sömürmesi. Vodafone'da günü zor çıkaran telefon Turkcell'e geçince ertesi günü bile görür oldu. Çekim gücünden vs diyeceksiniz ama ikiside benim burada full çekiyor. İnternette bakın çok şikayet var bununla ilgili.

Eskiden vodafone da bir simkart problemi vardı. Şimdi yok ama bulunduğun lokasyonda baz istasyonu ile arandaki mesafe uzun ise şarjı sömürür. 

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

Hacım ilk defa bunu senden duydum valla 

dünya boştur looo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sim karttan değil. Taa 2G'li Telsim dönemlerinden beri var bu sorun. 3G'ye geçince düzelir dedik, düzelmedi. 4G'de düzelir dedik, düzelmedi. Bakalım 5g'ye nasip olacak mı ? :D

Bunun sebebi akıllı kapsama teknolojisi dedikleri saçmalık. Telefon masada boşta durarken operatör çok sık bağlı olunan baz istasyonunu değiştiriyor. Tabi buda şarjın içinden geçiyor. Daha geçen kendim deneyimledim. Bakıyorum evin içinde full çekiyor 1 saat sonra bakıyorum 2 çubuk çekiyor çünkü daha uzaktaki baz istasyonuna bağlanmış.

Şikayetvarda ve forumlarda bununla ilgili tonla şikayet var: 

https://www.sikayetvar.com/vodafone/sebeke/sarj-sorunu

https://www.technopat.net/sosyal/konu/vodafone-hizli-sarj-yiyor.1079830/

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vodafone-operatorundeyken-asiri-sarj-tukenme-sorunu.1155259/

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-hat-sarji-somuruyor--125206172

Hatta bir dönem bu şikayetler çok artınca Vodafone bizde şarjınız daha uzun gidiyor diye saçma bir reklam çekmişti :

https://www.youtube.com/watch?v=5p7l7CvOnVg

mkyb tarafından 20/Mar/26 14:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

bugun test ettim samsun merkez sonuclar :

811 mebagit

14 ms 

Turktelekom

eraycnar tarafından 21/Mar/26 01:10 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek
    eraycnar bunu yazdı

811 mebagit

14 ms 

Turktelekom

4.5g mi hocam? speedtest sonuç linkini verebilir misin?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    eraycnar bunu yazdı

811 mebagit

14 ms 

Turktelekom

iga 5g 20 ocak 2026 turkcell speed test

29 ms

850 mbps download

150 mbps upload

PanxeR tarafından 21/Mar/26 02:07 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek
    beytullahgol bunu yazdı
    eraycnar bunu yazdı

811 mebagit

14 ms 

Turktelekom

4.5g mi hocam? speedtest sonuç linkini verebilir misin?

4.5 g ile 811 megabit cekemeyiz ki.  https://www.speedtest.net/my-result/a/11502961624

eraycnar tarafından 21/Mar/26 16:36 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 10396 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g