folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uruAdania
    uruAdania's avatar
    Erkek

Telefonu yalnızca alo demek, bankacılık, whatsapp maksadıyla kullanıyorum. Mühim değil kaç G olduğu. 

Hayatınızdaki en önemli iki gün; doğduğunuz gün ve nedenini öğrendiğiniz gündür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

5g'nin benim için tek güzel tarafı operatörlerin artık sınırsız paketler çıkarmak zorunda kalması. Kendileride eşek gibi biliyor bu hızlara kota dayanmayacağını. Evet 1.500 TL pahalı. Ama zaman içerisinde enflasyon yüzünden alınabilir seviyelere iner. :D Hatırlıyorum 2010'larda 1 GB internete o zamanın 40-50 TL'sini veriyordum. Şimdi enflasyon hesabı yaptım o zamanların 50 TL'si şimdinin 1.067 TL'si yapıyormuş. 

Ya birde sokayım hızına açıkçası. Mesala operatörler deseki 10 mbps sınırsız interneti 500 TL'ye satıyorum. 10 mbps hız Instagram'da hatun fotoğraflarına alev atmaya yetmeyecek mi ? Yeterde artar bile. Amına koyayım sanırsın ülkedeki herkes telefonda gigabit hızlarla atom parçalayacak, Steam'den oyun indirecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek

https://ibb.co/YTqfMst1

bakalım 5g sonrası ne olacak :)

beytullahgol tarafından 23/Mar/26 03:36 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlk adam gibi kampanya Vodafone'dan geldi. 1 Nisan'da tüm abonelere internet sınırsız olacak. Ayrıca uygulama bazlı sınırsız paketler aylık 100 TL olacakmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek

yıl 2026 olmuş şehrin ortasında temiz konuşacak kadar telefon çekmiyor. 5g gelmişmişmiş
    whatsapp dan arıyoruz tee aq

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı

Selamın Aleyküm ağalar 

Vodafonede mağaza müdürü olarak çalışıyorum 5g hakkındaki yorumlarınızı merak ettim :)

Covid zamanı asiyla yerleştirdikleri çipleri 5g antenleriyle aktif edecekler ndhdjdjsjde. 

Buna inanan kitlelere selam olsun. 

aleyküm selam. etkileri görülürse o zaman konuşalım. inşallah sıkıntı olmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Selam beyler. Artık yeni bir derdimiz daha var. Herkese 5g şimdiden hayırlı olsun. Faydalarını yarın göreceğiz inşallah. Umarım herkese faydalı bir teknoloji olur. İnternetin daha ucuz olduğu, her yerden fiber hizmeti kalitesi ile kablosuz hizmet alabileceğimiz bir yapı olması dileği ile.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

kazıkNET olacağını düşünüyorum pahalı ve kalitesiz bir internet şebekesi kullnıyoruz.

O kadar ahlaksızlar ki aynı şebekeyi aynı dağıtım alanlarını kullanması grekirken hepsi ayrı sinyal dağıtıcı ile sinyal veriyorlar

devletin başında olsa raconu keser hepsini aynı direğe bağlardım

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

5g aktif oldu aynı konum 

turkcell 

aynı konum vodafone 

turkcell li olanlar 

5kat yazıp 2200 a göndersinler süprizi kaçırmasınlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Ahanda 5g.

https://www.speedtest.net/my-result/a/11525323547

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 10397 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g