5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??
-
Telefonu yalnızca alo demek, bankacılık, whatsapp maksadıyla kullanıyorum. Mühim değil kaç G olduğu.
-
5g'nin benim için tek güzel tarafı operatörlerin artık sınırsız paketler çıkarmak zorunda kalması. Kendileride eşek gibi biliyor bu hızlara kota dayanmayacağını. Evet 1.500 TL pahalı. Ama zaman içerisinde enflasyon yüzünden alınabilir seviyelere iner. :D Hatırlıyorum 2010'larda 1 GB internete o zamanın 40-50 TL'sini veriyordum. Şimdi enflasyon hesabı yaptım o zamanların 50 TL'si şimdinin 1.067 TL'si yapıyormuş.
Ya birde sokayım hızına açıkçası. Mesala operatörler deseki 10 mbps sınırsız interneti 500 TL'ye satıyorum. 10 mbps hız Instagram'da hatun fotoğraflarına alev atmaya yetmeyecek mi ? Yeterde artar bile. Amına koyayım sanırsın ülkedeki herkes telefonda gigabit hızlarla atom parçalayacak, Steam'den oyun indirecek.
-
-
İlk adam gibi kampanya Vodafone'dan geldi. 1 Nisan'da tüm abonelere internet sınırsız olacak. Ayrıca uygulama bazlı sınırsız paketler aylık 100 TL olacakmış.
-
-
Kaan bunu yazdı
aleyküm selam. etkileri görülürse o zaman konuşalım. inşallah sıkıntı olmaz
-
Selam beyler. Artık yeni bir derdimiz daha var. Herkese 5g şimdiden hayırlı olsun. Faydalarını yarın göreceğiz inşallah. Umarım herkese faydalı bir teknoloji olur. İnternetin daha ucuz olduğu, her yerden fiber hizmeti kalitesi ile kablosuz hizmet alabileceğimiz bir yapı olması dileği ile.
-
kazıkNET olacağını düşünüyorum pahalı ve kalitesiz bir internet şebekesi kullnıyoruz.
O kadar ahlaksızlar ki aynı şebekeyi aynı dağıtım alanlarını kullanması grekirken hepsi ayrı sinyal dağıtıcı ile sinyal veriyorlar
devletin başında olsa raconu keser hepsini aynı direğe bağlardım
-
-