folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

androidde hotspot bir şekilde aşılabilir de iphone da zor.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

androidde hotspot bir şekilde aşılabilir de iphone da zor.

İstediğin kadar TTL ile uğraş artık operatörler senin yaptığın sunucu isteklerine bakıyor. Mesala Windows sürekli manyak gibi update sunucusuna istek atıyor. Oradan anlarlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone tekrardan 1 günlük sınırsız internet kampanyasını aktif etmiş. Mobil uygulamadan alabilirsiniz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı 

Şuan hepsinde hotspot yasaklı gözüküyor. Bir tek PttCell'deki belirsiz onuda alıp kullanacak yiğit aranıyor şuan. :D

hocam kobay olmayalım :D 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı 

Şuan hepsinde hotspot yasaklı gözüküyor. Bir tek PttCell'deki belirsiz onuda alıp kullanacak yiğit aranıyor şuan. :D

hocam kobay olmayalım :D 

https://www.youtube.com/watch?v=RyK-A_dGbBw

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

turkcell kullanıyorum,

shaq diye 5g yazısını gören var mı :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Pttcell'de olan aylık sınırsız internet paketi tüm faturalı Türk Telekom abonelerine gelmiş. Hotspot serbest galiba. Yasak falan dememişler çünkü.

❗🛑YALNIZ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTA PAKETİ ALDIĞINIZ TARİH DEĞİL FATURA KESİM TARİHİNİ DİKKATE ALIYOR SİSTEM. YANİ FATURANIZIN KESİLMESİNE 10 GÜN VARSA 10 GÜN KULLANIRSINIZ.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Tuhaf bir şekilde benim şarjım daha uzun gitmeye başladı. 😅 Akşam eve geldiğimde %30 falan görürdüm bugün %50 küsür gördüm. Üstelik bugün ne cuma ne pazartesi şaşırması yaşandı. Çarşamba hep stabil gündür bende. Önümüzdeki çarşamba bir farklılık olursa ekleme yaparım. 

Erzurum merkez, turktelekom, s23 düz. 

Farklılık olmadı.

Yine de yazmak istedim. Evet, telefonun şarj durumu gerçekten iyileşti.

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Tuhaf bir şekilde benim şarjım daha uzun gitmeye başladı. 😅 Akşam eve geldiğimde %30 falan görürdüm bugün %50 küsür gördüm. Üstelik bugün ne cuma ne pazartesi şaşırması yaşandı. Çarşamba hep stabil gündür bende. Önümüzdeki çarşamba bir farklılık olursa ekleme yaparım. 

Erzurum merkez, turktelekom, s23 düz. 

Farklılık olmadı.

Yine de yazmak istedim. Evet, telefonun şarj durumu gerçekten iyileşti.

baz istasyonu eklemişler. tarama yaptikça şarjbitiyor.  örneğin hizli tren de internet de dolaş. aşiri. isiniyor. telefon şarj hemen bitiyor

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

sırf alt yapı kurmadan mecvut emniyet ve kolluk kuvvetlerine ait olan frekans bandını satarak para koparann ya neyse.. kullanın işte hız alırsınız basta sonra... :) 

Toplam Hit: 10426 Toplam Mesaj: 171
telefon turkcell vodafone mobil telefon 5g