5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??
-
androidde hotspot bir şekilde aşılabilir de iphone da zor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
androidde hotspot bir şekilde aşılabilir de iphone da zor.
İstediğin kadar TTL ile uğraş artık operatörler senin yaptığın sunucu isteklerine bakıyor. Mesala Windows sürekli manyak gibi update sunucusuna istek atıyor. Oradan anlarlar.
-
Vodafone tekrardan 1 günlük sınırsız internet kampanyasını aktif etmiş. Mobil uygulamadan alabilirsiniz.
-
mkyb bunu yazdınereodi bunu yazdı
beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı
Şuan hepsinde hotspot yasaklı gözüküyor. Bir tek PttCell'deki belirsiz onuda alıp kullanacak yiğit aranıyor şuan. :D
hocam kobay olmayalım :D
-
nereodi bunu yazdımkyb bunu yazdınereodi bunu yazdı
beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı
Şuan hepsinde hotspot yasaklı gözüküyor. Bir tek PttCell'deki belirsiz onuda alıp kullanacak yiğit aranıyor şuan. :D
hocam kobay olmayalım :D
-
-
Pttcell'de olan aylık sınırsız internet paketi tüm faturalı Türk Telekom abonelerine gelmiş. Hotspot serbest galiba. Yasak falan dememişler çünkü.
❗🛑YALNIZ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTA PAKETİ ALDIĞINIZ TARİH DEĞİL FATURA KESİM TARİHİNİ DİKKATE ALIYOR SİSTEM. YANİ FATURANIZIN KESİLMESİNE 10 GÜN VARSA 10 GÜN KULLANIRSINIZ.

-
adamhakli bunu yazdı
Tuhaf bir şekilde benim şarjım daha uzun gitmeye başladı. 😅 Akşam eve geldiğimde %30 falan görürdüm bugün %50 küsür gördüm. Üstelik bugün ne cuma ne pazartesi şaşırması yaşandı. Çarşamba hep stabil gündür bende. Önümüzdeki çarşamba bir farklılık olursa ekleme yaparım.
Erzurum merkez, turktelekom, s23 düz.
Farklılık olmadı.
Yine de yazmak istedim. Evet, telefonun şarj durumu gerçekten iyileşti.
-
adamhakli bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Tuhaf bir şekilde benim şarjım daha uzun gitmeye başladı. 😅 Akşam eve geldiğimde %30 falan görürdüm bugün %50 küsür gördüm. Üstelik bugün ne cuma ne pazartesi şaşırması yaşandı. Çarşamba hep stabil gündür bende. Önümüzdeki çarşamba bir farklılık olursa ekleme yaparım.
Erzurum merkez, turktelekom, s23 düz.
Farklılık olmadı.
Yine de yazmak istedim. Evet, telefonun şarj durumu gerçekten iyileşti.
baz istasyonu eklemişler. tarama yaptikça şarjbitiyor. örneğin hizli tren de internet de dolaş. aşiri. isiniyor. telefon şarj hemen bitiyor
-
sırf alt yapı kurmadan mecvut emniyet ve kolluk kuvvetlerine ait olan frekans bandını satarak para koparann ya neyse.. kullanın işte hız alırsınız basta sonra... :)