5G Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??
-
-
noname bunu yazdı
fiyatlara bak aq. hotspotsuz sınırsız 750 lira olur mu pttcellsin sen.
Normal ev interneti zaten o fiyatlarda artık. Piyasaya göre normal.
-
hermesthecat bunu yazdımkyb bunu yazdı
Pttcell'de şuan sınırsız internet 750 TL teklifi gelmiş bazılarına.

tarife değil paket yapmışlar.
paket ile tarifenin en temel farkı paketi kafalarına göre kapatıp seni atabilirler ama tarifede sen istemediğin sürece asla çıkaramazlar.
Biliyorum hocam. Şuan 3 operatör arasında en mantıklı sınırsız paketler PttCell'den geldi.

-

Vodafone 12 at taahhütlü. Sms geldi. Geçtim. Fiyat bedava. Diğerleri be verir bilmiyorum.
Pubg ve tiktok paketi de vardı.
seyhzade tarafından 04/Nis/26 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
köye yürüğüşe gittim bugün zeytinliklere
bence gayet iyi

-
-
seyhzade bunu yazdı

Vodafone 12 at taahhütlü. Sms geldi. Geçtim. Fiyat bedava. Diğerleri be verir bilmiyorum.
Pubg ve tiktok paketi de vardı.
Aynen 100 TL bir şey değil. O değilde internetinizden yemez falan yazmışlar. Sanırsın forumda yazışıyor. Yapay zekaya bana kurumsal bir metin yaz desen şundan bin kat anlaşılabilir ve sağlam bir açıklama yazar. İzlesene.com falan demişler. Yahu o site kapanalı 1 sene oldu. Ondan bile haberleri yok.
-
-
beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı
-
nereodi bunu yazdı
beyler mobil proxy olarak telefonu kullanabileceğim hotspot limiti olmayan operatör yada paket var mı
Şuan hepsinde hotspot yasaklı gözüküyor. Bir tek PttCell'deki belirsiz onuda alıp kullanacak yiğit aranıyor şuan. :D