Anıtkabir'de Oyun Parkı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    Her sene binlerce yüzbinlerce insan anıtkabire akın ediyor çoluk çocuk

    Anıtkabire park yapıldı ki çocuklarını anıtkabire gezdirmesin insanlar  çocuklarnın oraya bıraksın görmesinler atasının mezarını çocuklar büyüykler gezerken  amaç tamamen budur uzuzn süredir bu milletin zihinlerinden Atatürkü silme çabasıdır meclisten Atatürkün fotoğrafının indirirlmesi Andımıız kaldırmak genlçliğe hitabeyi kaldırmak rize de atatürk heykelini kaldırıp çay bardağı heykeli yapmak  gibib çabalar ama ne yaparlarsa yapsınşar bu insanlardan Atatürk sevgisini söküp alamayacaklar.

    Çocukları o kadar çok seviyorlar düşünüyorlarsa  23 nisanların bu ülkede kutlanılmasını neden engelliyorlar peki?
    Çocukları o kadar çok seviyorlar çocuk tecavüzlerinin olduğu vakıfları nedne kapatmıyorlar peki?

    amaç belli beyler bunun savunulacak düşününlecek bir tarafı olamaz 


     

    SeRDaR tarafından 24/Eyl/16 09:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2007
    Erkek

    kabemiz de bir gün yikilacak, kabe diye bildiginiz bir mekana cocuk parki yapilmis sevinin. bir osmanli padisahina küfür edip bir osmanli devletinin secilmis pasalarini osmanliya karsi savunacak ve osmanliyi kallesce elestirecek kadar cahiller var.. atatürk sevilebilirde sevilmeyebilirde.. savundugunuz kisiyi adabinizla savunursaniz baska yerlere camur atmadan konusursaniz sizi adam sanip destekleyen olur..


    sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    benim anlamadığım bir konu var, atatürk le ilgili bir tartışma konusu olunca bu konu nasıl islamla birleştirilip tartışmaya dahil ediliyor bi türlü çözemedim amk :|


    Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Eğer orası sadece kabir ise neden üzerinde müze otopark vs var. Hatta tuvalet de var millet kabir e mi sıçıyor? Bırakın boş işleri. Mesnetsiz fikirlerinize Mustafa Kemal i alet ediyorsunuz. Mustafa Kemal in çocuklarla bir dünya fotoğrafları var. Çocukların Anıtkabir i ziyaret edip orada oyun oynamalarının ne mahsuru var? Park yapılınca çocuklar ziyaret etmez düşüncesi de nedir? Bana göre çocukları Anıtkabir e çekmenin hoş bir yolu.

    Tasarım olarak beğenmedim orasının tasarımına biraz daha uygun yapılabilirdi. Salt plastik döşemişler geçmişler. 

    Mustafa Kemal in kendisinin salıncakta fotoğrafı var. Yaşını başını almışken. Bırakın çocuklar oynasın kaydıraktan kaysınlar. Bir de gidip kendi inançlarına göre ziyaret etsinler.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı

    kabemiz de bir gün yikilacak, kabe diye bildiginiz bir mekana cocuk parki yapilmis sevinin. bir osmanli padisahina küfür edip bir osmanli devletinin secilmis pasalarini osmanliya karsi savunacak ve osmanliyi kallesce elestirecek kadar cahiller var.. atatürk sevilebilirde sevilmeyebilirde.. savundugunuz kisiyi adabinizla savunursaniz baska yerlere camur atmadan konusursaniz sizi adam sanip destekleyen olur..

     

    Putlaştırmak demek tanrılaştırmak allahlaştırmak demektir, anıtkabire giden her türk vatandaşı vefa borcundan gider, servr saçmalığının reddedip, yeniden bir yurt edinilmesine öncü olduğu için, özgürce namusuyla yaşayabileceği bir vatana kavuştuğu için vatandaşın bir teşekkürdür bu! Putlaştırma değildir. Putlaştırma ölümden sonraki hayatla ilgilidir, ölümden sonra medet umarsanız putlaştırırsınız, örneklerine bakalım.

    Bir de şirk ve putlaştırmaya bakalım:

    https://www.youtube.com/watch?v=L1yIMK7mfdE  ---> Allahın bütün vasıflarını toplama (kendi bakanı tarafından putlaştırılma)

    https://www.youtube.com/watch?v=JWY7a7yixH8   ---> göklerden gelen karar (Allah'ın verdiği karar demeye getiriyor) yani ben Allahın verdiği kararı biliyorum, beni o yönlendiriyor ben seçilmiş kişiyim demeye getiriyor

    https://www.youtube.com/watch?v=Tr5hnF0lJrY     ---> Rahmetimiz gazabımızı aşacaktır (Allahtan rol çalma) Rahmet ve Gazap yalnızca Allahtan gelir.

    bunlara küfür ettiğim zaman dinden imandan çıkmıyorum çünkü yahudi olduklarına inanıyorum. allahı da kitabı da farklı olduğu için rahatça sövüyorum.

    Padişahlara dönelim vesikasıyla kimin ne yaptığı ortada neyini savunacaksın padişahların; FSM ve Yavuz konuları biraz farklı; tarihinizi bilmediğiniz için adamları bir peygamber ilan etmediğiniz kalıyor, vesikaları döküp bu adam rom içerdi bu adam şarap içerdi şu adam dansöz oynatırdı, şu adam ilk genelevi açtırdı, şu adam oğlanlarla yatardı, şu adamın dostu yahudilerdi dediğimizde önce yalanlıyor, vesikaları gördükten sonra derin bir sessizliğe bürünüyorsunuz, konuyu kapatıyor, sonra başka nereden saldırırız acaba diye aramaya başlıyorsunuz. Bu yahudi taktiğidir, yahudi basınının almanyada hitler öncesi dönemde yaptığı taktiğin aynısıdır.

    Boş bir işin peşindesiniz, ne padişahlar dindardı, ne cumhuriyet zembille indi, padişahlar dini kendi saltanatları için kullanmıştır bu kadar basittir, savaşa adam götürmek için hilafetin gücü kullanılmıştır. Kim ne derse desin Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı imparatorluğunun devamıdır sadece yönetim şekli farklıdır, osmanlı içinde romayı barındırmış ve sindirmiştir, ordu modelinden yönetim biçimine romadan pek çok gelenek alınmıştır, Türkiye çok uluslu değildir ama etnik çeşitliliği çoktur, dindar bir yönetim anadolu topraklarına uygun değildir, bu sadece dağılmayı getirir.

    Kâbenin yıkılması olayını da sen çok yanlış anlamışsın. Sel ve doğal afetlerle yıkılıp yeniden defalarca onarıldı zaten... Buhariyi iyice incelemeden bu konuda bir şeyler yazmaman kendi inancını zedelememen açısından faydanadır.

    Yeniden anıtlara ve tarihe saygıya dönersek yapılan bir ayıp da abidei hürriyet anıtına yapılan ayıptır, sözde dinci geçinen kesim bu anıtı sahipsiz bırakmıştır, idrar kokmaktadır.

    http://www.hurriyet.com.tr/osmanli-nin-anitkabir-i-abide-i-hurriyet-ti-6426017

    Benim gibi insanların senin gibi insanlara saygı duyması mümkün değil, sevgi duyması da mümkün değil, önce sen saygılı olacaksın! Ne yaşam şeklimizden vazgeçeceğiz, ne inancımızdan ne Türklüğümüzden ne TC den. Olası bir iç savaşta birbirimizi öldüreceğiz, empati yapamayan kimseye empati yapılmaz!

     


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2010
    Erkek

    Sirf gundemi degistirmek adina yaptiklari oyun

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Bu olayı desteklemiyorum. Eğer ben Atatürk gibi bir adam olsaydım oraya çocuk parkı yapılmasını isterdim. Sonradan bilebilme şansım olsaydı yani öldükten sonra bilme şansım olsaydı kızmazdım.

    Tabi bunların yanında tutup kimsenin mezarının yanına park yaptırmazdım. Saygısızlık olur diye düşünürdüm.


    Sadece bi imza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2007
    Erkek

    :) senin gibi insanlara benim gibi insanlarin da saygi göstermesi düsünülemez bir konu, sevgi göstermesi de, önce sen saygili olacaksin derken ben her zaman saygiliyim sevgiliyim kimse kimseye saldirmadigi sürece saygiyi herkes hakeder, sanirim yillardir bu saldirilara alisamadik, önce kendinize sayginiz olsun bizden her zaman saygi var.. olasi ic savas durumunda birbirimizi öldürecegiz dedigin konu biraz karisik konu, oralarda insanlar bogulur o yüzden fazla debestirmemek gerek dillendirmemek gerek. bu ülkede birtek kendinizi Türk sanip yanlis yollara kapilmayin..

    üsteki yazina tek cevabim, evet tarihimizi 4 dörtlük bilmiyoruz bunun sebebide yine Anitkabir olsa gerek.. Elhamdülillah diyen bir lider sizin gibilere her zaman dokunmustur, söyle bir gecmise baktiginda sizin gibi liderler neler yapmis görürsünüz... kusura bakma sizli bizli olduk biz baskayiz siz baska sana göre.


    sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    yobazlar aramızda bir bitmediler a.k tbt den bunlar  biri banlanıyor öbürü peydahlanıyor geliyor 

    ulan bırak anıtı hangi mezarlığın yanına içinde park var  

    biride çıkmış saçmalamış otopark ve tuvalet de var diye yapılan densizliği densizce savunmaktan başka bir şey değildir bu 

    hayır bunu diyen densizlere bakıyorsun dinle ilgili  yada osmanlı ile ilgili bir konu olduğunda saçma sapan duyar kasmaktan geri kalmıyorlar  karikatür olayında açılan web sitelerinde filan 

    ulan duyarlılığınız ULU Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gelince mi duyarsızlığa dönüşüyor 










    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı

    :) senin gibi insanlara benim gibi insanlarin da saygi göstermesi düsünülemez bir konu, sevgi göstermesi de, önce sen saygili olacaksin derken ben her zaman saygiliyim sevgiliyim kimse kimseye saldirmadigi sürece saygiyi herkes hakeder, sanirim yillardir bu saldirilara alisamadik, önce kendinize sayginiz olsun bizden her zaman saygi var.. olasi ic savas durumunda birbirimizi öldürecegiz dedigin konu biraz karisik konu, oralarda insanlar bogulur o yüzden fazla debestirmemek gerek dillendirmemek gerek. bu ülkede birtek kendinizi Türk sanip yanlis yollara kapilmayin..

    üsteki yazina tek cevabim, evet tarihimizi 4 dörtlük bilmiyoruz bunun sebebide yine Anitkabir olsa gerek.. Elhamdülillah diyen bir lider sizin gibilere her zaman dokunmustur, söyle bir gecmise baktiginda sizin gibi liderler neler yapmis görürsünüz... kusura bakma sizli bizli olduk biz baskayiz siz baska sana göre.

    Şu ana kadar pek çok Yahudinin Elhamdülillah dediğini gördüm, kol düğmelerinde raziel'i gördüğüm adamların şükür namazı kıldıklarını gördüm; onun için Elhamdülillah kelimesi kamuflaj olarak kullanıldığında bir şey ifade etmiyor. Okumayan araştırmayan realiteyi iki dudak arasında arayan müslümanların en büyük problemi ayırt edememektir. "Sakladım, söylemedim derdimi içime attım sustum uyuttum." Bu müslüman kalabalık içinde en azılı Yahudi bile krallar gibi yaşayabilir, namazında niyazında olması yeterlidir. Bir adamın kuranı hatim etmesi ayrıdır ona inanması tabi olması ayrıdır, Lawrance iyi bir hristiyandı iyi bir ajandı ama aynı zamanda iyi bir hatip ve iyi bir hafızdı da. Bir ifritle bir Yahudi müslümanı arasında fark yoktur, ikisi de sana dost görünür, biri maneviyatını içten yer diğeri dıştan.

    Elbette biz sizden farklıyız; Tarih ve coğrafya okuruz, doğrusal bulmadığımız işlere kalkışmayız, din kullanılarak ülke yönetiminin ele geçirilmemesi için dinin siyasete alet edilmesine karşı çıkarız, gücümüzü biliriz kendimizi ezdirmeyiz, dilimizden kültürümüzden vazgeçmeyiz, toprak vermeyiz, toprağımızı paylaşmayız yardıma ihtiyacı olan varsa kendi toprağında yardım ederiz, yahudi ve hristiyanlarla kendi topraklarımız içinde dost olarak yaşamayız onları içimizde barındırmayız, ya asimile ederiz ya göç ettiririz, Türkiyeye ait inançlar içinde sünni ve alevi islam ile türkçü inanışlar dışında hiç bir inanca yer yoktur, doğrudan dinsizim diyen adamla yaşayabilir onun devlet veya hukuk düzeni üzerinde bölünme ayrışma niyeti yoktur fakat hristiyan veya yahudi ile bu iş olmaz çünkü her iki inancın da merkezi farkı ve her iki inancın da ortak paydasında anadolu topraklarının ayrıştırılması var. Araplar gibi yakın akrabalarımızla çiftleşmeyiz, suçu saklamaz cezalandırırız, savaştan kaçmayız, sinmeyiz, inandığımız şeyi savunuruz. Teba değil vatandaş oluruz, tek adamın peşinden gitmeyiz, bugün söylediklerimiz yarın değişmez. Tek vatan, Tek dil, Tek bayrak, Tek Millet, Tek devlet düşüncemiz hiç bir şekilde değiştirilemez. Hiç bir şekilde federatif yönetim veya özerk bölgelere dayalı yönetimi kabul etmeyiz, başkanlık sistemini kabul etmeyiz. İnanıyorsak kulluğumuzu Allaha yaparız, gelir artışı yaşayacağız diye kimsenin kıçını öpmeyiz, kızlarımızı okuturuz onlara erkek çocuklardan daha azını vermeyiz, eşitlik olmadan adalet olmayacağına inanırız, çalmayız kazandığımız kadarını yeriz, tok gezip onursuz olacağımıza aç gezip başı dik olmayı yeğleriz.

    Sizin dünyanız sizin maneviyatınız size, bizim dünyamız bizim maneviyatmız bize. Biz başkayız siz başka.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 21020 Toplam Mesaj: 171
anıtkabir milliyetçilik cumhuriyet ata laiklik