Anıtkabir'de Oyun Parkı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    İyi anasını satayım alayım elime lokma takımını gideyim bir yerleri sökeyim. Kimsede bana hesap sormasın. Onu sökenler kesinlikle yargılanmalı.

    Bunların kendileri demiyor mu hukuk Devletiyiz hukukun yanında olacağız diye. Vandallardan ne farkları kaldı. Verirsiniz mahkemeye yargı Son noktayı koyar. Herkeste saygı duyar.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

    http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/605073/1/CHP_liler__Anitkabir_deki_cocuk_parkini_soktu.html

    ohh tertemiz işte 

    Ohhh çok güzel olmuş.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

    İyi anasını satayım alayım elime lokma takımını gideyim bir yerleri sökeyim. Kimsede bana hesap sormasın. Onu sökenler kesinlikle yargılanmalı.

    Bunların kendileri demiyor mu hukuk Devletiyiz hukukun yanında olacağız diye. Vandallardan ne farkları kaldı. Verirsiniz mahkemeye yargı Son noktayı koyar. Herkeste saygı duyar.

    Eline almışlı şu Tedes Kameralarını söküver bişey denicem sana zahmet .)

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek


    Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Haziran/2013
    Erkek

    olmamis olmaz


    Bize kalmayacak dünya için, bize kalacak günahlar biriktiriyoruz.'' Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı
    CaNNi bunu yazdı

    :) senin gibi insanlara benim gibi insanlarin da saygi göstermesi düsünülemez bir konu, sevgi göstermesi de, önce sen saygili olacaksin derken ben her zaman saygiliyim sevgiliyim kimse kimseye saldirmadigi sürece saygiyi herkes hakeder, sanirim yillardir bu saldirilara alisamadik, önce kendinize sayginiz olsun bizden her zaman saygi var.. olasi ic savas durumunda birbirimizi öldürecegiz dedigin konu biraz karisik konu, oralarda insanlar bogulur o yüzden fazla debestirmemek gerek dillendirmemek gerek. bu ülkede birtek kendinizi Türk sanip yanlis yollara kapilmayin..

    üsteki yazina tek cevabim, evet tarihimizi 4 dörtlük bilmiyoruz bunun sebebide yine Anitkabir olsa gerek.. Elhamdülillah diyen bir lider sizin gibilere her zaman dokunmustur, söyle bir gecmise baktiginda sizin gibi liderler neler yapmis görürsünüz... kusura bakma sizli bizli olduk biz baskayiz siz baska sana göre.

    Sen de mi dedenin mezar taşını okuyamıyorsun? Tarih bilmiyormuşmuş. Tembelim, okumam etmem demiyor da suçu Anıtkabirmiş. Burada üstü kapalı şekilde laf çarptığının, hakaret olmasa da ona yeltendiğinin farkında mısın? Elhamdülillah diyen lidermiş. Gençlik kollarına üye ol o zaman efendi! Bu tarikat için herkesi de ispiyonlar benden söylemesi. Bi tane gavat vardı şikayet edeceğini söylüyordu yarın öbürgün bu da yapar bak benden demesi.

    CaNNi bunu yazdı

    kabemiz de bir gün yikilacak, kabe diye bildiginiz bir mekana cocuk parki yapilmis sevinin. bir osmanli padisahina küfür edip bir osmanli devletinin secilmis pasalarini osmanliya karsi savunacak ve osmanliyi kallesce elestirecek kadar cahiller var.. atatürk sevilebilirde sevilmeyebilirde.. savundugunuz kisiyi adabinizla savunursaniz baska yerlere camur atmadan konusursaniz sizi adam sanip destekleyen olur..

    Eğer ilk kelimen "Kabeniz" değilse ben de birşey bilmiyorum. Muhtemelen yanlış tuşa bastın çünkü bilerek öyle yazman mümkün değil. Kâbe diyerek aşağıladın bir mekânı sahiplenmen mümkün değil. Alenen hakaret ediyorsun, farkında mısın? Resmen "Anıtkabir Kâbeniz" diyorsun. Kimse Osmanlı'ya küfür etmiyor, o sizin rüyalarınız. Okumadığınız etmediğiniz için bilmemeniz doğal, TV'den, fesli deliden tarih öğrendiğiniz için "Bunlar küfür ediyorlar, ecdadın kemikleri sızlıyor" dedikleri zaman böyle Kâbeniz diyerek çirkinleşiyorsunuz.

    Bütün yorumların ofsayt. Hepsine bastım şikayeti. Yarın öbürgün hepimizi bu RTE'ye küfür etti, bu buaşganımıza küfretti, başgomutana hakaret haa diye şikayet de edersin.

    yukarda bir hiyar anitkabir izim kabemizdir yazmisti ona hitafen yazmistim, anlama kabiliyetin sifirin altinda oldugu icin sanirim sakiz gibi uzaticaksin.

    Hıyar diye senin babana derler. Andaval BEnim inancım bu sanane sen gidip arabın yaptığı 4 duvara yüz sürerken benden ses çıkıyor mu ! tepenize vinç düşüyor hala akıllanmıyorsunuz ! Din muhabbetine girmeyeyim diyorum iyice bokunu çıkartıyorsun ! bre pezevenk herif biz gidip de devşirme padişahların mezarında oyun oynatıyor muyuz çocuklarımıza ! Tuvalet otopart demiş biri de yahu hoca aklını başına al camilerin altında 4 kat tuvalet var bu ülkede ! onu geç senin peygamberinin mezarının altı 2 katlı otopark be !


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2008
    Homo

    ankara buz gibi ben bile sokaga cıkınca donuyorum. yaz bitti... bu ayda ne parkı...

    bence mng kargo'yu bundan sonra kullanmamalıyız...

    wh0 tarafından 24/Eyl/16 21:40 tarihinde düzenlenmiştir

    🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2010
    Erkek

    anıtkabir benim kâbem sözüyle müslüman olmadığını anlıyorum. zira böyle bir söz adamı dinden çıkartır... dinsiz olur. küfre girer. allah muhafaza...

    serhat8102 tarafından 24/Eyl/16 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2009
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

    Her sene binlerce yüzbinlerce insan anıtkabire akın ediyor çoluk çocuk

    Anıtkabire park yapıldı ki çocuklarını anıtkabire gezdirmesin insanlar  çocuklarnın oraya bıraksın görmesinler atasının mezarını çocuklar büyüykler gezerken  amaç tamamen budur uzuzn süredir bu milletin zihinlerinden Atatürkü silme çabasıdır meclisten Atatürkün fotoğrafının indirirlmesi Andımıız kaldırmak genlçliğe hitabeyi kaldırmak rize de atatürk heykelini kaldırıp çay bardağı heykeli yapmak  gibib çabalar ama ne yaparlarsa yapsınşar bu insanlardan Atatürk sevgisini söküp alamayacaklar.

    Çocukları o kadar çok seviyorlar düşünüyorlarsa  23 nisanların bu ülkede kutlanılmasını neden engelliyorlar peki?
    Çocukları o kadar çok seviyorlar çocuk tecavüzlerinin olduğu vakıfları nedne kapatmıyorlar peki?

    amaç belli beyler bunun savunulacak düşününlecek bir tarafı olamaz 


     

    Harbi delikanli adamsin tesekkur ederim.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

    anıtkabir benim kâbem sözüyle müslüman olmadığını anlıyorum. zira böyle bir söz adamı dinden çıkartır... dinsiz olur. küfre girer. allah muhafaza...

    Göktanrıya inanıyorum zaten .. Türküm, Türkçüyüm: Arabın diniyle işim olmaz.


    Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 21017 Toplam Mesaj: 171
anıtkabir milliyetçilik cumhuriyet ata laiklik