Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
Astral seyahat yapabilen varmi aramizda? Geyik yapip dalga gecmeyin lutfen.
-
Cahil kalmışım kusura bakmayın ama astral seyahat ne oluyo ? merak ettim.
-
kardesim heykırcılık sitecilikten bıkınca o işlere merak sardı sonra sapıttı tabi muhendis abisi onu tekrar maddeci etti yniden site kurdu..
Hoca salla yaw otur baska işlerle ugras bence nereye gidecen ki hatırladıgım kadarı ruh yolculuk mu ne ediyomus oole bişi di ama..
-
Hayırdır? Ne için soruyorsun? Ben yapıyorum da (:
-
Stigma yaklasik olarak nekadar uzaga gittin yada gidebiliyorsun?
-
konuyla ilgili bir e book: http://rapidshare.com/files/112574377/ASTRAL_SEYAHAT.pdf.html
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Hangi teknikle yapıyosun? -
computerwolf yapabiliyordu diye biliyorum :)
-
Şöle diyim.. ben öle araştırmalar yapmış ya da astrale çıkayım gibi düşünceler içerisinde değildim.. öncelikle karabasan dediğimiz uyku felcini yaşıyordum sürekli.. sonraları uykuda olduğumun farkında olma gibi şeyler yaşamaya başladım... ama bunun lucid rüya olduğunu fln bilmiyordum..
neyse en son bi sabah yatayım dedim, uykuya daldım ancak bilincim yerindeydi.. sonra ruhumun bedenimden ayrıldğını hissettim sanki.. resmen baş ucumda oturmuş kendimi izliyordum.. o anki korkumu anlatamam :).. elimde telefon vardı yatarken, onu düşürdüğümü gördüm ve kendime gelip kalktığımda o tel.in geçekten düşmüş olduğunu gördüm..
işte ruhumla bedenm arasında bi ip vardı sanki.. gökyüzünden bir tünele girip istanbul a kadar gitmiştim.. kulağımda yüksek şiddette bi uğultu vardı.. öle garip bişey.
-
astral seyahatle tatili bedavayamı getirmeye çalışıyon nabion hocam :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Stigma bunu yazdı:
Hangi teknikle yapıyosun?-----------------------------
Lucid dream ile oluyor genelde.. Yalnız anlamadığım nokta hiç bi şekilde bi uğraş vermiyorum bunun için.. haftada bikaç kere düzenli olarak yaşıyorum bunu :) kurtulmanın yollarını arıyorum ama olmuyor :|