folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ya abi bi soru sormuştum bu astral seyahatte birisine tecavüz edebilirmiyiz ettik diyelim ettiğimiz kişi tecavüz ettiğimizi anlayabiliyormu bu olay gerçekse ben hemen dalıyorum bu astral seyahate ,:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya abi bi soru sormuştum bu astral seyahatte birisine tecavüz edebilirmiyiz ettik diyelim ettiğimiz kişi tecavüz ettiğimizi anlayabiliyormu bu olay gerçekse ben hemen dalıyorum bu astral seyahate ,:D

maalesef olmuyor : S

karşındaki de astral seyahate çıksa bile farklı alemlerde olduğuuz için anlayamıyor  

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

be_cool bunu yazdı:
    hayvann yasar yazdiklarima baksaydin adam diyorum bilmem nerdeki gizli bilgikeri binalarin detaylarini hic oraya gitmeden beyin gucuyle mi diyim astral seyhatmi diyim caliyor yaziyor kanitlandida ermisler mevlanalar insanlari nesneleri beyin gucuyle ucura biliyordu diyorum bunlara neden inanmiyorsun ben o adama cin cagirayim dedim verirmi 1 milyonu bana
    anekdotlar bir fikri gerçek yapmaz. falanca şöyle yapmış, filanca böyleymiş bunları geçelim.

Bir şeye duydunuz diye, atalarınız inanmış diye, ben söyledim diye inanmayın.Kendi kendinize denediğiniz ve doğru bulduğunuz şeylere inanın. (gotama)

sanırım o belgeseli ya da onun gibi bir şeyi izlemiştim. medyumların polis soruşturmalarında nasıl kullanıldığı üzerine bir belgeseldi. ama bir sahtekarlık olayı mı yoksa olağanüstü bir olay mı çok izlenir? 2.si tabii ki. bu yüzden televizyonda her gördüğümüze, "belgesel" denilen her şeye güvenmemek gerekiyor.

"ben o adama cin cagirayim dedim verirmi 1 milyonu bana " diyorsun;

eğer bilimsel testlerle ortada fiziküstü bir şey olduğu kanıtlanırsa neden vermesin adam.

simdi su ucurma olayina gelince evet biryerlerden okudum duydum ama guvenilir yerlerdi sahsen bilmem kac yil once olmus seyi yapan kisiden duymam gormem olanaksiz ayrica bilim herseyi aciklayamaz bence cin konusuna gelirsek olmadiklarini dusundugunu saniyorum oda heryerde olmaz zaten ustunede verecek 1 milyon sende hic olmaz :d bilim daha gokyuzunun 2 ci katini buldu gelsinler ben onlara tum katlari tek tek sayayim ayriyetten izleyen test edenler neye dayanarak test ediyorlar mantiksal olarak inanmadiklari ve yapilan iddalari curutmek icin cabalayan bir bilim adami toplulugudur simdi sen bilmedigin inanmadigin seyi nasil test edecen sanirim adam diyor git sunu ic yada yak kirmi inanmazsa inanmazsin cokta tinnn bir milyonuda kendine saklasin kiyamet gunu olacakalrda tamamen yalan ozaman cunku ozamada fizik denen birsey kalmiyacak ortada......... neyse selametle
    bilim her şeyi açıklayamaz diyorsun.

zaten eğer o testlerde bilimsel olarak açıklanamayan bir şey olması olayın kanıtlandığı anlamına gelir.

benim sözüm söz, sen kanıtla, ben gerekirse kendimi satar yine veririm o 1 milyon doları sana :D

bilim adamları çürütmek amacıyla yaklaşmazlar "şüpheci" olrak yaklaşırlar. ki bu da gereklidir bilimin ilerlkemesi ve gerçeği bulması için...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacilar astral seyahatla hicbir sekilde gercek hayata mudahele edemezsiniz.Siz astralde isterseniz oss 1. olun universite okuyun.Bu sadece sizin hayal dunyanizdir.Astral seyahat beynin gucunun bir kanitidir.Yani hickimse cikip sizin evinize gelemez astral ile.Gelirde o sadece gelen kisinin hayal dunyasindaki siz ve sizin eviniz olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

İşin aslı bu bikaç adam çkıp kaşık felan eğiyor kırıyor vucuduna demir yapıştırıyor . falan filan her insan aynı değil bu Astral seyahat dediğiniz olayada herkez girişmesin zaman kaybı olmuyor :) bire bir yaşamak varken hayal kurmayı ben şahsen beceremem.

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

astral ile lucid rüya arsında kesin farklar varmı?? bizamanlar denemiştim..ama astral bana çok basit geldi.. basit derken kolayı kasdetmiyorum: ) biraz daha kendimi beynin gücüne tatmin edici olaylarla ugramak istedim.. oyüzden telekineziyi tercih ettim..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    be_cool bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

be_cool bunu yazdı:
    hayvann yasar yazdiklarima baksaydin adam diyorum bilmem nerdeki gizli bilgikeri binalarin detaylarini hic oraya gitmeden beyin gucuyle mi diyim astral seyhatmi diyim caliyor yaziyor kanitlandida ermisler mevlanalar insanlari nesneleri beyin gucuyle ucura biliyordu diyorum bunlara neden inanmiyorsun ben o adama cin cagirayim dedim verirmi 1 milyonu bana
    anekdotlar bir fikri gerçek yapmaz. falanca şöyle yapmış, filanca böyleymiş bunları geçelim.

Bir şeye duydunuz diye, atalarınız inanmış diye, ben söyledim diye inanmayın.Kendi kendinize denediğiniz ve doğru bulduğunuz şeylere inanın. (gotama)

sanırım o belgeseli ya da onun gibi bir şeyi izlemiştim. medyumların polis soruşturmalarında nasıl kullanıldığı üzerine bir belgeseldi. ama bir sahtekarlık olayı mı yoksa olağanüstü bir olay mı çok izlenir? 2.si tabii ki. bu yüzden televizyonda her gördüğümüze, "belgesel" denilen her şeye güvenmemek gerekiyor.

"ben o adama cin cagirayim dedim verirmi 1 milyonu bana " diyorsun;

eğer bilimsel testlerle ortada fiziküstü bir şey olduğu kanıtlanırsa neden vermesin adam.

simdi su ucurma olayina gelince evet biryerlerden okudum duydum ama guvenilir yerlerdi sahsen bilmem kac yil once olmus seyi yapan kisiden duymam gormem olanaksiz ayrica bilim herseyi aciklayamaz bence cin konusuna gelirsek olmadiklarini dusundugunu saniyorum oda heryerde olmaz zaten ustunede verecek 1 milyon sende hic olmaz :d bilim daha gokyuzunun 2 ci katini buldu gelsinler ben onlara tum katlari tek tek sayayim ayriyetten izleyen test edenler neye dayanarak test ediyorlar mantiksal olarak inanmadiklari ve yapilan iddalari curutmek icin cabalayan bir bilim adami toplulugudur simdi sen bilmedigin inanmadigin seyi nasil test edecen sanirim adam diyor git sunu ic yada yak kirmi inanmazsa inanmazsin cokta tinnn bir milyonuda kendine saklasin kiyamet gunu olacakalrda tamamen yalan ozaman cunku ozamada fizik denen birsey kalmiyacak ortada......... neyse selametle
    bilim her şeyi açıklayamaz diyorsun.

zaten eğer o testlerde bilimsel olarak açıklanamayan bir şey olması olayın kanıtlandığı anlamına gelir.

benim sözüm söz, sen kanıtla, ben gerekirse kendimi satar yine veririm o 1 milyon doları sana :D

bilim adamları çürütmek amacıyla yaklaşmazlar "şüpheci" olrak yaklaşırlar. ki bu da gereklidir bilimin ilerlkemesi ve gerçeği bulması için...

valla ben kanitlayamicam bazi seyler pat diyede kanitlanmaz yani ama cinler alemi vardir nasil gosterip kanitlasmki bir cinci alip yaninami gitsem :D ayriyetten su telekinize mi ne dogru bence beyin gucuyle nesneleri hareket ettirme zamaninda ermisler cok yapmis ayrica peygamberlerin gerceklestirdigi mucizelerde cabasi tamam Allah tarafindan veriliyor bu guc ama herkeze bu veriliyor neyse bosverya isteyen inansin istemeyen inanmasin ben o bilim adamlarinin anlini karislayim :D selametle :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    ben ara sıra şu şekilde olaylar yaşıyorum. uyurken sabaha karşı uyanıyorum ama gözlerimi açmıyorum saatin kaç olduğunu meark ediyorum ama kalkıp bakmıyorum (üşengeçlik) sonra tekrar uykuya dalınca uyanmış gibi olup yataktan kalkıp saate bakıyorum sonra yatıorum ama aslında hiç kalkmamışım çünkü saati hatırlamıyorum. bazende yine aynı şekilde uyanıp tuvalete gidesim gelmiyo uyuduktan sonra kalkıp tuvalette gitiiğimi görüyorum ama aslında gitmedim. bunlar astral seyahatmidir yoksa hayalden ibaretmidir?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    astral seyehat diye bişey varmı bilmiyorum fakat ben astral seyehat yapabiliyorum diye sitede anlatılanlar bence sadece uyku bozuklugu. yıllarca bende yaşadım bu olayları. tek başıma eve cıkınca öyle bi sorunum kalmadı anladım ki siz içerde uyumaya calışırken evde devamlı birileri geziyor tv serediyor yada yan odada sohbet ediyorsa bu sizin bilinc altınızı cok fazla etkiliyor. ben kurtulamıyorum uykuma etti diyen arkadaş (nicki hatırlamıyorum) huzurlu bi yer bulsun uyumak için bi haftada seyehat mış astıralmış üstıralmış kalmıyacak ben kefilim.

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı:

siyanojen bunu yazdı:

maalesef olmuyor : S

karşındaki de astral seyahate çıksa bile farklı alemlerde olduğuuz için anlayamıyor  

hadi bee lan ne hayaller kurmuştum :D 

Toplam Hit: 28967 Toplam Mesaj: 185