Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
astral seyahate çıkmak isteyenler ilk olarak kendi odalarında denesinler.mesela akşam yatmadan önce aşırı tuzlu gıdalar tüketin ve kesinlikle su içmeyin odanızdaki masaya bir sürahi su ve bardak koyun su içmeden yatın...ve uyumadan önce gece kalkıp o suyu bardaga doldurup yarısını içeceginizi düşünün. bir kac başarısız denemeden sonra astral olarak kalkıp su içmeye uyanacaksınız.
=) kendim bi kac kez denedim pek başarılı oldugum sayılmaz hemen kopuyordum...
-
kamil koctan öte gecemedim ben daha millet neler yapıyor la
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------2-3 yil once , kendimi boyle doga ustu olaylara vermeye basladim.Telekinezi falan hosuma gitmedi.Astral seyahatla tanistim.Tabi sonra ilk deneme falan basarisiz oldum iyice arastirdim. www.astralseyahat.com sitesi cok isime yaradi o zamanlar. ufonet.be siteside oldukca iyi bilgiler iceriyor. Neyse ben sabah 4-5 gibi astral denemesi yaptim ve basarili oldum.Ancak soyle bir durum var , astral demek bilincli ruya gormekten birkac adim farklidir.cunku bilincli ruya gorurken korkularinizla yuzlesemezsiniz.Ama astral a ciktiginiz anda tanimlayamadiginiz golge gibi yaratiklar,sesler duyarsiniz.Kapilarin ustunde pencerelerin ustunde bu tip mahlukatlar gorursunuz.Astral in guzelligini yasamak icin once bu golge gibi seyleri yenmeniz gerekir.Aslinda bu golge gibi olan igrenc ses cikarip sizi korkutarak astral seyahatinizi sona erdiren seyler sizin gercek hayatta korkunuzdur.Yuksek korkusu,kopekten korkma,kediden,fareden vs gibi korkularinizin yansimasidir o golgeler.daha dogrusu siyah duman gibi 1metre ebaylarinda yuvarlagimsi seyler....
Neyse hacilar astral a ciktiginizda bu korkularinizi yenerseniz muthis bir olayla karsi karsiya kalirsiniz.Diyelim evinizden cikip(adana) istanbul u gezmek istiyorsunuz pat istanbuldasiniz.Ama bu hemen olacak bir durum degil.Oncelikle kendinizi gelistirmeniz surekli pratik yapmaniz gerek.Once odanizin disinda , sonra evinizin diger odalarini,evinizin disini,kendi sehrinizi,sonra diger iller,diger ulkeler gibi kalitim seklinde bir seyahat plani yapmalisiniz.Yoksa astral dan cikarsiniz.
Ayrica soyle bir bilgi vereyim.Osmanli padisahlari hic Kabeyi ziyaret etmemis, yani Mekkeye hic gitmemistir.Eski bir kaynak adini tam hatirlamiyorum , kutuphaneden bulup okumustum.Orada soyle birsey yaziyordu. "Onlar(padisahlar) her gun Kabeyi ziyaret ediyorlar..." osmanli padisahlari astral seyahat yaparak kabeye gidiyorlarmis.Bununla ilgili eski kaynak cok.Dini bircok kitaptada buna yer verilir. Zaten astral seyahat Islamiyetinde mumkun kildigi , islami bilginlerin astral seyahatin Allahin insanlara vermis oldugu bir ozellik oldugunu soylerler.
Iste astral seyahat boyle birsey.Ama gercek hayata mudahele edemezsiniz.Yani gidip sayisal loto sonuclarini gormek,gidip oss sorularini gormek boyle bos hayallere kapilmayin.Eger boyle birsey olsaydi dershaneler yerine astral seyahat kurslari acilirdi :D
Birde astral a cikma teknikleri var,benim kendi gelistirdigim guzel tekniklerimde var...kahvalti yapayimda anlatirim.
-----------------------------ben rüyalarımı yönlendirebiliyorum yani bakıyom rüyada işler sarpa sarıyo yok diyom bu benim rüyam öyle olmayacak düzeltiyom filan fakat daha astrala çıkma filan olmadı denemelerim oldu ama sonuca ulaşamadım son denememde baya bi üşüdüydüm belkide ondan korkuyorum çünkü aşırı soğuk hissediyorum
hoca senin kahvaltı bitmedimi daha devamını bekliyorum
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ya zaten bana kalırsa bu astral seyahat dediğimiz olay kendi beyin sınırlarımız dahilinde gerçekleşiyor.. Yani beynimizin izin verdiği ölçüde..
Yoksa öle ben ruhumun gerçekten bedenimden ayrıldığına ya da ruhun bedene geri dönememe gibi bi şeyler olacağna inanmıyorum.. Sadece bir aldatmaca.. Ama güzel bi olay :)..
Kurtulmak istememin sebebi de uykumun içine etti bu durum (:
yav iyide neden kurtulmak istiyorsun milletin arayıpta bulamadığı bişey hatta çoğu insanın bilmediği bişey :)ayrıca astrale geçince ne kadar uzaklıklara gidebiliyorsun ? senin yerinde olsam gezmedik yer bırakmazdım biraz tecrübeni anlatırmısın bize ayrıca rüya olmadığına eminsin değilmi ? eğer rüya değilse çok güzel astral gerçekten bazı insanlarda kolay bazılarında çok zor oluyor bende 1 kere yaptım bilinçli değil fakat inanılmaz derecede güzeldi.
-----------------------------Çünkü hep isteğim dışında gerçekleşiyor.Ben de bilmiyordum, ilk astrale çıktığımda kendi kendime "Noluyoruz?" fln demiştim, o korku, o kulağımdaki uğultu dehşetti, bi an sağır olucam sandım.. ve derinlerden gelen enstrüman sesleri fln da çok ilginçti..işte sonra netten araştırıp öle öğrenmiştim astral olduğunu :)..
Bu yüzden çok uyku sorunu yaşadım.. yani kontrol edebilme yeteneğim sıfır.. konuyla ilgili hiç bir teknik bilgim yok.. ve uykuya daldığım anda başucumda oturup, kendimi izlemek.. müthiş korku veriyor, bu korkunun önüne geçemiyorum ve bu yüzden uyumayı reddediyorum..
Şimdi araştırıp, kendimi geliştirsem bu korkuyu yenebilir miyim onu da bilmiyorum..
Rüya olmadığına kesinlikle eminim :).. çünkü kendimi izlerken elimdeki tel.i düşürdüğümü gördüm ve kendime gelince gerçeken tel. düşmüş, yerdeydi..
En fazla gökyüzüne çıkıp, böle şehir ayaklarının altında resmen, istanbul a kadar gitmiştim.. ama gittiğim yer gerçekten istanbul mu bilmiyorum (: Ondan sonrakiler hep odamda gerçekleşmeye başladı.. Sadece kendimi izliyorum ve kulağımda o dehşet uğultu ve o müthiş korku ve kendime geliş... Sonra direk annemin yanına korkudan:p
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------bende (orta okul yıllarında) uyurken gece yarısı dışarı çıkıp gezerdim ve evimiz bahçeli ormanın kenarında bi evdi, gece olmasına rağmen her yer aydınlıktı ve çok net herşeyi görüyordum, uyurken yataktan çıkarken sanki dışarda bi işim varmış onu halletmeye çıkıyormuşum gibi bi düşünce oluyordu içimde ve bahçeye veya çatıya çıktığım vakit o işi yaptığımı düşünüp eve geri dönerdim kapının zilini çalardım annemler şaşkınlıkla açarlardı, onların tepkileri hiç duymadan geri yatağıma yatardım ve sabah bana birisi olayları anlatıncaya kadar aklıma bile gelmezdi.. ve biz buna ailece uyur-gezerlik ismini takmıştık, bunun astral seyahatla herhangi bi ilgisi varmı yada nedir ne değildir? zamanında yaşanmış bitmiş bi durummu yada bu tip bi özellik ve/veya rahatsızlık belki kontrolle faydalı işler yapmaya yarayabilirmi?
-----------------------------kendi yazıma devam etmek istedim..
biraz araştırma yaptım ve bi kaç şey öğrenir gibi oldm.. rüyasında uçan, suya düşüp boğulacağı sırada "şuan rüyadayım, bişi olmaz" diyen, bir rüyayı tekrar tekrar gören ve uyandığında bir gece sonra aynı rüyaya devam eden, çok sevdiği bi rüya varsa istediği zaman o rüyayı görenler "lucid rüya"da oluyormuş:| ve ben bunların hepsini yaşıyorum, ibtediğim zaman istediğim rüyayı görüyorum, birisi bana silahla ateş etteğinde zaten rüyadayım baha bişey olmaz diyebiliyorum.. fakat bunların hepsini bilinçsiz yapıyorum? bunun blinçli hali ne oluyor ve ben gerçekten lucid rüyalarda mı oluyorum??
bi el atarsanız şu konuya iyi olur
-
hope_siz bunu yazdı:
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------bende (orta okul yıllarında) uyurken gece yarısı dışarı çıkıp gezerdim ve evimiz bahçeli ormanın kenarında bi evdi, gece olmasına rağmen her yer aydınlıktı ve çok net herşeyi görüyordum, uyurken yataktan çıkarken sanki dışarda bi işim varmış onu halletmeye çıkıyormuşum gibi bi düşünce oluyordu içimde ve bahçeye veya çatıya çıktığım vakit o işi yaptığımı düşünüp eve geri dönerdim kapının zilini çalardım annemler şaşkınlıkla açarlardı, onların tepkileri hiç duymadan geri yatağıma yatardım ve sabah bana birisi olayları anlatıncaya kadar aklıma bile gelmezdi.. ve biz buna ailece uyur-gezerlik ismini takmıştık, bunun astral seyahatla herhangi bi ilgisi varmı yada nedir ne değildir? zamanında yaşanmış bitmiş bi durummu yada bu tip bi özellik ve/veya rahatsızlık belki kontrolle faydalı işler yapmaya yarayabilirmi?
-----------------------------kendi yazıma devam etmek istedim..
biraz araştırma yaptım ve bi kaç şey öğrenir gibi oldm.. rüyasında uçan, suya düşüp boğulacağı sırada "şuan rüyadayım, bişi olmaz" diyen, bir rüyayı tekrar tekrar gören ve uyandığında bir gece sonra aynı rüyaya devam eden, çok sevdiği bi rüya varsa istediği zaman o rüyayı görenler "lucid rüya"da oluyormuş:| ve ben bunların hepsini yaşıyorum, ibtediğim zaman istediğim rüyayı görüyorum, birisi bana silahla ateş etteğinde zaten rüyadayım baha bişey olmaz diyebiliyorum.. fakat bunların hepsini bilinçsiz yapıyorum? bunun blinçli hali ne oluyor ve ben gerçekten lucid rüyalarda mı oluyorum??
bi el atarsanız şu konuya iyi olur
-----------------------------evet kendine ben rüyadayım diyebiliyosan lucid dream desin demektir ama bilinçaltınıda buna inandırman gerek bunuda şöyle yapabilirsin kendine ben rüyadayım dediğin anda koluna bir çimdik at acımadığını anlayınca tamamen inanmış olucaksın.
-
evet kendine ben rüyadayım diyebiliyosan lucid dream desin demektir ama bilinçaltınıda buna inandırman gerek bunuda şöyle yapabilirsin kendine ben rüyadayım dediğin anda koluna bir çimdik at acımadığını anlayınca tamamen inanmış olucaksın.
peki astralla bu olayı nasıl ilişkilendirebilirim?? ne yapmam lazım??:| çok heyecanlandım:)
-
astral la lucid dream çok farklı yani ortak yanları yok diyebilirim.ama astral seyahat yapmak istiyorum dersen internette dökümanlar var computerwolf ta vermiş ayrıca ruhsal güçleri geliştirme teknikleri - ergun candan sınır ötesi yayınları bu kitap başlangıç için çok iyi bi kitaptır nefes alıp verme egzersizleri dahil çoğu şeyi rahatlıkla kavrıyabilirsin bu kitapla bunları önerebilirim astral seyahat çok eğlencelidir ilk deneyimlerinde korkabilirsin ve ve sonlandırırsın ama o korkuyu yendiğinde çok eğlenirsin duvarlardan geçebilirsin veya evdeki bi başka kişinin rüyasına girebilirsin deneyimlerle kendini geliştirdikçede daha uzaklara gidebilirsin.
-
Konu ilgimi çekti. Arkadaşın linkin iverdiği kitaptakileri yapmaya çalıştım. Her şey adamın dediği gibi oldu, enerjiyi çekerken bazı kaslarımda kasılma daha sonra kalbimde iğnelenme ve karıncalanma hissettim. İşte o anda kendimi karşıda hayal etmeye çalıştım kitapta yazdığı gibi. Fakat bunu yapmaya çalıştığımda önce sol gözüm sonra sağ gözüm seğirmeye başladı. Adamın dediği gibi dikkate almadım bu sefer tüm vücudum hafifçe titremeye başladı, yine dikkate almadım bu sefer çok şiddetli titremeye başladım, dikkate almamaya çalıştım ama olmadı çünkü çok şiddetli titriyordum direk gözlerimi açtım, kısa bir süre daha titredikten sonra düzeldi. Sudan çıkmış balık gibi hissettim kendimi. Sonra bir daha denedim yine aynısı oldu. Bilen biri varsa neyi yanlış yaptığımı ya da nasıl geçeceğimi anlatabilir mi?
-
Stigma bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ya zaten bana kalırsa bu astral seyahat dediğimiz olay kendi beyin sınırlarımız dahilinde gerçekleşiyor.. Yani beynimizin izin verdiği ölçüde..
Yoksa öle ben ruhumun gerçekten bedenimden ayrıldığına ya da ruhun bedene geri dönememe gibi bi şeyler olacağna inanmıyorum.. Sadece bir aldatmaca.. Ama güzel bi olay :)..
Kurtulmak istememin sebebi de uykumun içine etti bu durum (:
yav iyide neden kurtulmak istiyorsun milletin arayıpta bulamadığı bişey hatta çoğu insanın bilmediği bişey :)ayrıca astrale geçince ne kadar uzaklıklara gidebiliyorsun ? senin yerinde olsam gezmedik yer bırakmazdım biraz tecrübeni anlatırmısın bize ayrıca rüya olmadığına eminsin değilmi ? eğer rüya değilse çok güzel astral gerçekten bazı insanlarda kolay bazılarında çok zor oluyor bende 1 kere yaptım bilinçli değil fakat inanılmaz derecede güzeldi.
-----------------------------Çünkü hep isteğim dışında gerçekleşiyor.Ben de bilmiyordum, ilk astrale çıktığımda kendi kendime "Noluyoruz?" fln demiştim, o korku, o kulağımdaki uğultu dehşetti, bi an sağır olucam sandım.. ve derinlerden gelen enstrüman sesleri fln da çok ilginçti..işte sonra netten araştırıp öle öğrenmiştim astral olduğunu :)..
Bu yüzden çok uyku sorunu yaşadım.. yani kontrol edebilme yeteneğim sıfır.. konuyla ilgili hiç bir teknik bilgim yok.. ve uykuya daldığım anda başucumda oturup, kendimi izlemek.. müthiş korku veriyor, bu korkunun önüne geçemiyorum ve bu yüzden uyumayı reddediyorum..
Şimdi araştırıp, kendimi geliştirsem bu korkuyu yenebilir miyim onu da bilmiyorum..
Rüya olmadığına kesinlikle eminim :).. çünkü kendimi izlerken elimdeki tel.i düşürdüğümü gördüm ve kendime gelince gerçeken tel. düşmüş, yerdeydi..
En fazla gökyüzüne çıkıp, böle şehir ayaklarının altında resmen, istanbul a kadar gitmiştim.. ama gittiğim yer gerçekten istanbul mu bilmiyorum (: Ondan sonrakiler hep odamda gerçekleşmeye başladı.. Sadece kendimi izliyorum ve kulağımda o dehşet uğultu ve o müthiş korku ve kendime geliş... Sonra direk annemin yanına korkudan:p
-----------------------------astral deneyimim 1 kere oldu dediğim gibi fakat kontrolde zorlanıyorsan sana dünya kadar tavsiye önerebilirim.
ayrıca sakın bundan kurtulma :) bence kurtulmak yerine geliştirmeye bak bende bir ara kafayı yiyecektim astral seyahat alakalı değil halende oluyor sen en azından ne olduğunu çözdün ben halen çözemedim :)