Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------
2FaN bunu yazdı:
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------ha bir de ben bu astral setahate falan inanmıyorum çünkü ruha, tinsel bedene falan inanmıyorum. bana göre insanın kompleks bir bilgisayardan farkı yok. herhangi bir maneviyata inaanmıyorum ben dünyada.
ama şu brainwave generator vb ses dalgası programlarına yeniden bir baktım bu konuyu görünce. ses dalgalarının beyin frekanslarını etkilediği bir gerçek. bu yüzden kullanıyorum o programı ben. son sürümünün linki burada ;
http://www.bwgen.com/download.htm
yalnız bunları bilgisayardan dinlemek zahmetli. bilgisayar başında rahat olamıyorsunuz. MP3 çalarınıza indirip uyurken dinlemek daha iyi oluyor.
programdan ses dsosyasını çıkarmak için;
programı açınca listeden istediğiniz sesi seçin
yukarıdan Wave'i tıklayın. oradan da "Play İnto WAV File" tıklayın
çıkan pencereden süresini seçin (ben 60 dk yapıp mp3'ü tekrar tekrar onu çalmaya ayarlıyorum)
kaydedeceğiniz yeri seçin kaydediyor. mp3 çalarınız WAV çalmıyorsa convert edersiniz işte bir de...
umarım işinize yarar.
ben bu gece Schumann Resonance'ını dinleyeceğim uyurken mesela.
ama tekrar söylüyorum astral seyashat falan yalan iş:D
-----------------------------bu sesleri dinleyip uyuyunca veya uykuda dinleyince uçuyormuyuz :F
programda astral seyahat için yardımcı sesler de var, lucid rüya için falan dsa. amaçları genel olarak beyin frekanslarını düşürmek. ama dediğim gibi astral seyahate inanmıyorum. öyle uçma falan yaşamadım, kimsenin de yaşayacağını sanmıyorum:Dama rüyalarımda netlik sağladığımı farkettim bunları dinleyerek uyuduğumda. yani rüyalarım sanki hafızamdaki herhangi bir anı gibi. duygular falan çok net. ve normalda rüyalarımın detaylarını hatırlayamazdım ama bunları dinleyerek uyuyunca rüyalarımı çok net hatırlıyorum...
-----------------------------hacım astral seyahat yurt dışındaki parapsikoloji labaratuarlarında ispatlanmış bir şey deney şöyle oluyor.
kişi uyuyacağında 2 metre üstüne bir rakam yazılıyor 5 haneli olarak kişi astrale geçip o rakamı okuması isteniyor ve kişinin o rakamdan habersiz olarak okuduğu ispatlanmıştır. ister telepati diyin ister durugörü diyin sonuçta ispatlanmış birşey ve buna astral seyahat deniyor ayrıca zaten hepsi ruhsal güçlerin bir parçası.
ülkemizde sorsan hocaya seni cinler alıp götürüyor der :D yada öyle şey olurmu der ama oluyor işte ve 1960 yıllarında ispatlanmış birşey yurt dışında üniversitelerde ders olarak okutulan birşey bu bir bilimdir.
-
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------dün uyurken mp3 çalardan schumann resonance'ı dinleyecektim. vazgeçtim astral seyahat için olanı dinledim. gece 3'te yattım yarım saat falan zaten uyuyamadım sese alışamadığım için. sabah da 6 buçukta kalktım gayet de dincim şu an.
yani evet bu programlar işe yarıyor ama astral falan beklemeyin. dinlendirir canlılık verir bu sesler , fazla şey beklemeyin...
hacım astral seyahat öyle ha diyince olacak bir şey değilki ? kendiliğinden çıkmışsa şanslısın ama çıkmadı ise öyle herkesin ha diyince yapabileceği bişey değil bu işe 40 yılını veren insanlar bile halen yeni yeni şeyler öğreniyorlar gerisini sen hesap et yapılmıyor olmuyor değil ben yapamıyorum diye bir şey vardır.ama yaşamadığınız için imkansız gelebilir birde yaşayanlara sorun bakalım nasıl şeyler oluyor zaten bu önyargını kıramazsan astrali asla yapamazsın bu tamamen bilinçlenme ,inanma ve adanmakla alakalı bir durum.
-
BuZuL bunu yazdı:
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
2FaN bunu yazdı:
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------ha bir de ben bu astral setahate falan inanmıyorum çünkü ruha, tinsel bedene falan inanmıyorum. bana göre insanın kompleks bir bilgisayardan farkı yok. herhangi bir maneviyata inaanmıyorum ben dünyada.
ama şu brainwave generator vb ses dalgası programlarına yeniden bir baktım bu konuyu görünce. ses dalgalarının beyin frekanslarını etkilediği bir gerçek. bu yüzden kullanıyorum o programı ben. son sürümünün linki burada ;
http://www.bwgen.com/download.htm
yalnız bunları bilgisayardan dinlemek zahmetli. bilgisayar başında rahat olamıyorsunuz. MP3 çalarınıza indirip uyurken dinlemek daha iyi oluyor.
programdan ses dsosyasını çıkarmak için;
programı açınca listeden istediğiniz sesi seçin
yukarıdan Wave'i tıklayın. oradan da "Play İnto WAV File" tıklayın
çıkan pencereden süresini seçin (ben 60 dk yapıp mp3'ü tekrar tekrar onu çalmaya ayarlıyorum)
kaydedeceğiniz yeri seçin kaydediyor. mp3 çalarınız WAV çalmıyorsa convert edersiniz işte bir de...
umarım işinize yarar.
ben bu gece Schumann Resonance'ını dinleyeceğim uyurken mesela.
ama tekrar söylüyorum astral seyashat falan yalan iş:D
-----------------------------bu sesleri dinleyip uyuyunca veya uykuda dinleyince uçuyormuyuz :F
programda astral seyahat için yardımcı sesler de var, lucid rüya için falan dsa. amaçları genel olarak beyin frekanslarını düşürmek. ama dediğim gibi astral seyahate inanmıyorum. öyle uçma falan yaşamadım, kimsenin de yaşayacağını sanmıyorum:Dama rüyalarımda netlik sağladığımı farkettim bunları dinleyerek uyuduğumda. yani rüyalarım sanki hafızamdaki herhangi bir anı gibi. duygular falan çok net. ve normalda rüyalarımın detaylarını hatırlayamazdım ama bunları dinleyerek uyuyunca rüyalarımı çok net hatırlıyorum...
-----------------------------hacım astral seyahat yurt dışındaki parapsikoloji labaratuarlarında ispatlanmış bir şey deney şöyle oluyor.
kişi uyuyacağında 2 metre üstüne bir rakam yazılıyor 5 haneli olarak kişi astrale geçip o rakamı okuması isteniyor ve kişinin o rakamdan habersiz olarak okuduğu ispatlanmıştır. ister telepati diyin ister durugörü diyin sonuçta ispatlanmış birşey ve buna astral seyahat deniyor ayrıca zaten hepsi ruhsal güçlerin bir parçası.
ülkemizde sorsan hocaya seni cinler alıp götürüyor der :D yada öyle şey olurmu der ama oluyor işte ve 1960 yıllarında ispatlanmış birşey yurt dışında üniversitelerde ders olarak okutulan birşey bu bir bilimdir.
parapsikoloji laboratuvarları denilen yerler NewAge'ci şarlatanlarla dolu yerler. güvenilir bir kaynak değil dolayısıyla...yurtdışında pastafaryanizm diye de bir din resmi olarak kabul gördü bir üniversite. bu dindekiler "Uçan spagetti canavarı"na tapıyorlar :D
yani üniversitelere her giren şey mantıklı olmayabilir :D
-
BuZuL bunu yazdı:
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------dün uyurken mp3 çalardan schumann resonance'ı dinleyecektim. vazgeçtim astral seyahat için olanı dinledim. gece 3'te yattım yarım saat falan zaten uyuyamadım sese alışamadığım için. sabah da 6 buçukta kalktım gayet de dincim şu an.
yani evet bu programlar işe yarıyor ama astral falan beklemeyin. dinlendirir canlılık verir bu sesler , fazla şey beklemeyin...
hacım astral seyahat öyle ha diyince olacak bir şey değilki ? kendiliğinden çıkmışsa şanslısın ama çıkmadı ise öyle herkesin ha diyince yapabileceği bişey değil bu işe 40 yılını veren insanlar bile halen yeni yeni şeyler öğreniyorlar gerisini sen hesap et yapılmıyor olmuyor değil ben yapamıyorum diye bir şey vardır.ama yaşamadığınız için imkansız gelebilir birde yaşayanlara sorun bakalım nasıl şeyler oluyor zaten bu önyargını kıramazsan astrali asla yapamazsın bu tamamen bilinçlenme ,inanma ve adanmakla alakalı bir durum.
eskiden bu saçmalıklara, şarlatanlıklara çok derin inancım vardı. yani bir önyargıyla falan yapmıyordum denemelerimi. sonradan kuşkucu oldum. ve tüm bu parapsikoloji saçmalıklarına tek soru sorulmalı;neden james randi'nin 1 milyon dolar vaadini kimse alamadı 20 küsür yıldan beri?
-
BuZuL bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------hatta ben karabasan hadisesini buna yorcam ve karabasan diye tabir edilen psikolojik vakaları cin v.s. olayları buna bağlıyarak bilimsel bi tespit yapçam yakında..
Karabasanı zaten bilim açıklıyor, biraz geç kaldin sanirim :p
Cinle minle alakasi yok karabasanın.. Bilimsel adıyla uyku felci..
Uyku felci insanin rüya gördüğü REM uykusunda, hiç bir kaslarının çalışmamasıdır ama göz ve solunum yolları dışında. Yani fizyolojik bir olaydır karabasan dediğimiz şey..
---------------------------bilimin açıklayamadığı daha çok şey var telekineziyi açıklayamaz ruhsal varlıkları açıklayamaz telepatiyi açıklayamaz bilimimiz o kadar geniş değil.
gelelim şu karabasan olayına islamiyette cin parapsikolojide ruhsal varlıklar olarak geçer ve sana etkisidir bu ben bizzat denedim ve 2 kere bastılar :D ayrıca bunu ruhsal güçleri çok ilerleyen insanlarda yapabilirler... sadece ruhani varlıkların işide olmayabilir.
bilimsel yanına gelince o olay şöyle düzeltilmeli. karabasan sizi bastığından dolayı uyku felci oluyor :D
bilim buldunu söyler hissetiğini değil onu formüle dökmesi gerekir gel bakalım elle tutamadığın gözle göremediğini dök sen formüle daha o kadar ilerlemedi bilimimiz.
iyi de zaten bunları bilimin ölçmesi beklenemez. testlerde bir anormallik çıkarsa kanıtlanmış olur bunlar. bilinen fizik üstü birşeyler olduğu anlamına gelir testlerin beklendiği gibi olmaması.hem olmayan şeyi nasıl açıklasınlar. açıklamak, kanıtlamaktan sonraki aşamadır. önce kanıtlansın bunlar ( parapsikoloji laboratuvarı gibi yerlerde değil) sonra belki bilim açıklama getirebilir...
bir de "cin bastığı için karabasan çöküyor" demişsin,
uyku felci beyinde melatonine ters etki yapan bir hormonun salgılanmasıyla oluyor. hatta kişilere ilaçlar verilerek uyku felci geçirmeleri de sağlandı. şimdi eğer sen cin geldi ondan o hormon salgılandı diyorsan, höh diyorum ben de sana :D
imnsan vücudunda her şey zincirlemedir. doğaüstü bir etkiyle olsaydı bu laboratuvar testlerinde anormallikler çıkardı mutlaka. ama uyku felc,i tamamen çözülmüş bir şey artık. national geographic'in geçen yılki bir sayısında açıklıyorlardı her şeyi...
bu cin gelmiş karabasan basmış hurafe bunlar. en eski kabile dinlerinde insanlar kabuslardan da kötü ruhları sorumlu tutyorlardı.
İnsan anlayamadığından korkar. Tamamen neofobik olmamızdan kaynaklanıyor tüm bu hurafeler...
-
hacı zaten parapsikoloji labaratuarları denilen yer bilim yuvalarıdır sonuçta buda bilim ve ilimdir.
biz neden geri kalıyoruz biliyormusunuz bu yüzden geri kalıyoruz gördüğümüz şeyi görmezlikten geliyoruz doğruları göremiyoruz araştırmıyoruz ve birşeylere takılıp kalıyoruz devamlı ben araştırıyorumkonyadada bulunan eskidende yaşanılmış bir tekinsiz eve gittim ve olayı araştırdım zamanında konya valisi bile gelmiş ve görmüş bu olayı herşey ilizyon yada safsata değildir...
ayrıca senin gözünün önünde birileri bir şeyler kaldırsaydı emin ol sende inanırdın... yaşamayan bilmez derler gerçektende çok doğru yaşasaydın bilirsin haydi açıkla bakalım bana mağdem telepati , telekinezi , astrali bunlar nedir şansmı ? tesadüfmü ? hiç sanmıyorum. benim gözümün önünde kitap kaldırdı adam elini dokunmadan sihirbaz değil bunu yapan bir doçentti parapsikoloji labaratuarlarında yumurtanın akını beyazından ayırıyor lar ve tekrar birleşiriyorlar kurbağanın kalbini düşünce gücü ile durduranlar var cama bakmayla kıranlar mevcut sen şimdi bunların hepsini safsata olduğunu söylüyorsan araştırmadığındandır yada kendin yapamayıp göremediğindendir aşağıdaki devletlere iyi bak.
Araştırmacı Hereward Carrington’ın yayımladığı bir rapora göre 1930’a kadar -öncü ülkelerin dernekleri dışında- şu ülkelerde psişik dernekler kurulmuş bulunuyordu: Avusturya, Rusya, İspanya, Portekiz, Hollanda, Belçika, İsviçre, Yunanistan, Polonya, İzlanda, Japonya, Meksika, Kanada, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Hindistan, Çin ve Arjantin. (Bu listeye, resmi olmayan kuruluşlar dahil edilmemiştir.)
kaynak : http://parapsikoloji-ve-tutkunlari.sosyomat.com/ bu tür yazıların listesini uzatmak mümkün.hala bir ispat istiyorsan bişey diyemem :D
hurafe olmadığına inanmam için benim bir çok sebebim var :) sen böyle birşey yok dersin ama bunu ispatlayamazsın ? ama ben sana varolduğunu her türlü ispatlarım şuanda ruhun vücuddan çıkışını izleyen bilim adamları ile dolu bakma sen bizim ülkemizde bunlar yapılmıyor adamlar işin üniversitesini bile açmışlar.
bioenerji var mesela Türkiyedede kullanım alanı var sen şimdi bunları bir anda silipte hurafe diyemezsin :)
ha şu var ortada sahtekar dolandırıcı yokmu ? elvette var bence senin kafan onlarla karışmış olmalı ben böyle birşeyin olmaması için çok araştırdım ama çok üzgünüm var...
cin olayına gelincede şöyle bir durum var bunu ruhsal varlıklarda yapabilir bedenende olabilir her zaman olduğu zaman ruhsal varlıkların yaptığı demek değildir... ayrıca banane natioldan falan ben kendim yaşadım daha fazla ispata gerek yok onun için...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hacı zaten parapsikoloji labaratuarları denilen yer bilim yuvalarıdır sonuçta buda bilim ve ilimdir.
biz neden geri kalıyoruz biliyormusunuz bu yüzden geri kalıyoruz gördüğümüz şeyi görmezlikten geliyoruz doğruları göremiyoruz araştırmıyoruz ve birşeylere takılıp kalıyoruz devamlı ben araştırıyorumkonyadada bulunan eskidende yaşanılmış bir tekinsiz eve gittim ve olayı araştırdım zamanında konya valisi bile gelmiş ve görmüş bu olayı herşey ilizyon yada safsata değildir...
ayrıca senin gözünün önünde birileri bir şeyler kaldırsaydı emin ol sende inanırdın... yaşamayan bilmez derler gerçektende çok doğru yaşasaydın bilirsin haydi açıkla bakalım bana mağdem telepati , telekinezi , astrali bunlar nedir şansmı ? tesadüfmü ? hiç sanmıyorum. benim gözümün önünde kitap kaldırdı adam elini dokunmadan sihirbaz değil bunu yapan bir doçentti parapsikoloji labaratuarlarında yumurtanın akını beyazından ayırıyor lar ve tekrar birleşiriyorlar kurbağanın kalbini düşünce gücü ile durduranlar var cama bakmayla kıranlar mevcut sen şimdi bunların hepsini safsata olduğunu söylüyorsan araştırmadığındandır yada kendin yapamayıp göremediğindendir aşağıdaki devletlere iyi bak.
Araştırmacı Hereward Carrington’ın yayımladığı bir rapora göre 1930’a kadar -öncü ülkelerin dernekleri dışında- şu ülkelerde psişik dernekler kurulmuş bulunuyordu: Avusturya, Rusya, İspanya, Portekiz, Hollanda, Belçika, İsviçre, Yunanistan, Polonya, İzlanda, Japonya, Meksika, Kanada, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Hindistan, Çin ve Arjantin. (Bu listeye, resmi olmayan kuruluşlar dahil edilmemiştir.)
kaynak : http://parapsikoloji-ve-tutkunlari.sosyomat.com/ bu tür yazıların listesini uzatmak mümkün.hala bir ispat istiyorsan bişey diyemem :D
hurafe olmadığına inanmam için benim bir çok sebebim var :) sen böyle birşey yok dersin ama bunu ispatlayamazsın ? ama ben sana varolduğunu her türlü ispatlarım şuanda ruhun vücuddan çıkışını izleyen bilim adamları ile dolu bakma sen bizim ülkemizde bunlar yapılmıyor adamlar işin üniversitesini bile açmışlar.
bioenerji var mesela Türkiyedede kullanım alanı var sen şimdi bunları bir anda silipte hurafe diyemezsin :)
ha şu var ortada sahtekar dolandırıcı yokmu ? elvette var bence senin kafan onlarla karışmış olmalı ben böyle birşeyin olmaması için çok araştırdım ama çok üzgünüm var...
işte bilim diye geçiyor da kime göre neye göre hangi kanıtlara göre. kendileri uyduruyorlar birşeyler işte. NewAge işleri çok büyük pazar amerika ve avrupada...kardeşim birisi de çıksın james randi gibi 10 numara bir adama kanıtlasın vallaha kabul edecem kanıtlansdığını. ama zaten inanan kişinin yaptığı deney ne kadar objektif olabilir ki :D
ben parapsikolojik olayları tesadüfle açıklamıyorum. çünkü açıklanacak bir şey yok. hepsi uydurma...
ben bir kuşkucuyum ve ben bilime inanırım. madem göz<ün önünde böyle şeyler yapğıyorlar james randinin derneğine gitsinler. bilimsel testlerden geçip hem parapsikolojiyi tüm dünyaya kanıtlasınlar, hem de 1 milyon doları kapsınlar.
ama ben böyle yapıyorum, şöyle yapıyorum deyip de bilimsel testlere gelince kaçıyorlarsa ben bunda bir bokluk var derim...
1930lara gerek yok hala var bir sürü psişik olayları araştırma dernekleri ve toplulukları. ama hiçbiri de kanıtlayamıyor bir şey...
zaten parapsikolojiye inananların en güzel savunması da " başkaları sahtekar ama benimki gerçek" :D
uri geller da "illüzyonistlerin büktüğü kaşıklar hileli, ben büküyorum gerçekten ama" diyor :D
TEKRAR SÖYLÜYORUM: ben böyle yapıyorum, şöyle yapıyorum demekle olmuyor. körlerle şaşılar birbirini ağırlıyor. objektif bir bilimsel ortyamda kimse kanıtlayamadı bir şey. kimse james randi'den 1 milyon doları alamadı. 1 milyon doları almayı bırak 20 küsür yılda adama en fazla 10-15 kişi başvurabildi kendine güvenip de...
-
dediğin gibi inandığın için ne kadar objektif bence sen bu soruyu kendine sor :D james e takmışsın kafayı ben kendim yaşadım jamesi falanda takmam :D
ayrıca bu tür olayları yaşayanların sayısıda azımsanacak kadar değil hayli hayli fazla biride benim ben sana bişey ispatlayamam. fakat mağdem öyle aura ölçmeye yarayan cihazlar falan safsata diyorsun sen yani :) peki mağdem öyle sen bana parapsikoloji labaratuarlarında yapılan deneylerin aynısını yap ben vereyim sana 1 milyon dolar herkeste şahit olsun :) gözümle gördüğüm şeyin ve yaşadığım şeyin ispatı olsa ne olmasa ne sonuçta ben biliyorum.
ha sen şunu ispatla bana geçen hafta fenomende kaşık eğildi mesela bende eğdim kaşığı ? peki bunu sen bana açıkla o zaman kendi kendimi kandırmış olabilmem mümkünmü acaba ?
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------dediğin gibi inandığın için ne kadar objektif bence sen bu soruyu kendine sor :D james e takmışsın kafayı ben kendim yaşadım jamesi falanda takmam :D
ayrıca bu tür olayları yaşayanların sayısıda azımsanacak kadar değil hayli hayli fazla biride benim ben sana bişey ispatlayamam. fakat mağdem öyle aura ölçmeye yarayan cihazlar falan safsata diyorsun sen yani :) peki mağdem öyle sen bana parapsikoloji labaratuarlarında yapılan deneylerin aynısını yap ben vereyim sana 1 milyon dolar herkeste şahit olsun :) gözümle gördüğüm şeyin ve yaşadığım şeyin ispatı olsa ne olmasa ne sonuçta ben biliyorum.
ha sen şunu ispatla bana geçen hafta fenomende kaşık eğildi mesela bende eğdim kaşığı ? peki bunu sen bana açıkla o zaman kendi kendimi kandırmış olabilmem mümkünmü acaba ?
bun kuşkucuyum. her şeye açığım. tamamen objektifim. james randi de öyle. hatta kendi sözü var show dünyasında kimsenin olduğunu sanmıyorum ama belki bir gün gerçekten psişik biri çıkar diye...ben zaten ispatla demiyorum. kimse neden ispatlayamadı bunu dünyaya diyorum. "çok kişi varmış bunları yaşayan" e birinin de götü yesin de kanıtlasın bunu...
kaşık büktüğüne inanmıyorum , bence dikkat çrkmek için farklı yöntemler bul sen :D
zaten fenomen programı biraz da bureadan güç alıyor. dikkat çekmek isteyen birkaç kişi, kaşığım yamuldu, masam uçtu falan diyor, söylenti alıp başını gidiyor sonra...
-
arkadaslar Stigma arkadasa katiliyorum.ben rüyamdayken,yani cogu zamanlarda ucuyorum.ben ilkogretim 7 mi 8 mi sınıftayken hep bizim apartmanın cevresindeki apartmanların catılarına ucardım rüyamda,ve taa ucakların uctugu yerlere giderdim.ama mükemmel bir sey :) ama bazen korkuyordum...
çok başka bir duygu.sonra arkadaslarla gezerken uçan kuşlara bakardım.nasıl bir his içersiide olduklarını bilirdim.şimdi aileden uzaktayım.malum ögrenciyiz üniv de.ama bazen burada da cok harika ruyalar görüyorum.istedigimi yapıyorum :)
ben de derdim kendi kendime.ne kadar farklıyım ben ya boyle diye.her bok var derdim içimden :) meğer herkeste varmış.ilahi siz :)
uyku bozuklukları felan degil ya.ben kucukken de yerim cok guzeldi.rahat rahat uyurdum.
rüyamda istedigimi yapıyorum.şimdi de arada bi oluyor.bi kere bi tankın içerisindeydim.içerisi çok dardı.önde küçük pencere gibi bir şey vardı.sonra tankın içerisinden birden çıktım ve o kocaman tankı alıp cebime koydum.sonra denize gidip yüzmüştüm :) ama yaşayanlar bilebilir.valla o kadar güzel ki :)
o baska ülkelere gitmeyi akıl edemedim dogrusunu soylemek gerekirse.ama biraz kasarsam harbi harbi gidebilirim :)
bi keresinde de ben bizim kasabada arabanın içerisinde uyuyordum.bizim sülale kalabalıktır malum her zamanki gibi bana evde yer kalmazdı. :)
neyse arabayı aldım rüyamda ve hooop araba havalandı.ama böyle füze yukarı kalkar ya,araba oyle oldu :) sonra bulutların arasından istedigimi yapıyordum.ters dönüyordum,arabayla gökyüzünde geri geri gidiyordum :) ama deli bişi böyle cok guzel şimdi anlatamıyorum ki :)o
bunun adına ne deniyorr peki? bu astral seyahat mi. ötekinden olanı mi ? :|