folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxsimgr
    mxsimgr's avatar
    Erkek
    Stigma neden kurtulmaya calisiyorsun ki.Sahip oldugun sey sana verilmis bi yetenek hemde cok kolay elde etmissin.Kiymetini bil,guzel seyler elde edebilirsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

astral seyahatle birisi bizim ewe kadar gelsin tapuyu vermezsem noluyim lan :C

yok uçuyorum  yok boyut değişiyorum oldu gözlerim doldu :C

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Ben astral seyahate inanmıyorum şahsen bence bu bir rüya çünkü bu astral seyehat dediğiniz zıkkım benimde başıma geliyor zırt pırt.Kalkıyorum aha diyorum rüyaymış.Bilinçli değil yane

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Ben Beceriyorum ,odadan dışarı çıkamadım fazlada uğraşmıyom korkunç o.O
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Ya zaten bana kalırsa bu astral seyahat dediğimiz olay kendi beyin sınırlarımız dahilinde gerçekleşiyor.. Yani beynimizin izin verdiği ölçüde..

Yoksa öle ben ruhumun gerçekten bedenimden ayrıldığına ya da ruhun bedene geri dönememe gibi bi şeyler olacağna inanmıyorum.. Sadece bir aldatmaca.. Ama güzel bi olay :)..

Kurtulmak istememin sebebi de uykumun içine etti bu durum (:  

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

astral seyahat en zor parapsikoloji dalıdır.eğer daha önce hiç yaşamamışsan kendi isteğinle astral seyahate çıkman biraz zamanını alır ama mutlaka çıkarsın biraz inanman gerekir. 

Abra Kadabra
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bugune kadar bununla ilgili hicbisey bilmiyordum ama burada gordukten sonra biraz arastırdım, simdi benm merak ettigim mesela ruyada oldugunu biliyor olmak yani ben uykudayım diyebilmek fakat olayların gelisimine etkide bulunamamak da buna dahil olur mu? Yada ruyanızda kendinizi bir yere yuvarlanırken yada duserken gordugunuzde(ruya oldugunun farkundayım) buna ragmen çığlık atmak yada ani kasılmayla uyanmak??? Bir de nerdeyse hergece uykuda konusmak, ciddi ciddi dakkalarca suren diyaloglar kurmak? Deilse nedir fikriniz var mı?

Konuyu bilen arkadaslara ricamdır 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bugune kadar bununla ilgili hicbisey bilmiyordum ama burada gordukten sonra biraz arastırdım, simdi benm merak ettigim mesela ruyada oldugunu biliyor olmak yani ben uykudayım diyebilmek fakat olayların gelisimine etkide bulunamamak da buna dahil olur mu? Yada ruyanızdakendinizi bir yere yuvarlanırken yada duserken gordugunuzde(ruya oldugunun farkundayım) buna ragmen çığlık atmak yada ani kasılmayla uyanmak??? Bir de nerdeyse hergece uykuda konusmak, ciddi ciddi dakkalarca suren diyaloglar kurmak? Deilse nedir fikriniz var mı?

Konuyu bilen arkadaslara ricamdır 

genel olarak burada bi yanlış anlaşılma var bahsettiğin durum lucid dream dir astral seyahatla alakası yoktur.lucid dream i yılda 1 2 kez yaşar her insan ama isterseniz küçük alıştımalarla bunu ayda bir veya haftada bire kadar indirebilirsiniz bu basit bir olaydır fakat haftada birden fazlaya çıktığı anda tehlikeli duruma geliniri çünkü kişi psikolojik olarak dünyadan kopar ve yalnızca lucid dream aleminde yaşamayı seçer. 

Abra Kadabra
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:

genel olarak burada bi yanlış anlaşılma var bahsettiğin durum lucid dream dir astral seyahatla alakası yoktur.lucid dream i yılda 1 2 kez yaşar her insan ama isterseniz küçük alıştımalarla bunu ayda bir veya haftada bire kadar indirebilirsiniz bu basit bir olaydır fakat haftada birden fazlaya çıktığı anda tehlikeli duruma geliniri çünkü kişi psikolojik olarak dünyadan kopar ve yalnızca lucid dream aleminde yaşamayı seçer. 

Oncelikle ayrım yapamadıgım icin uzgunum ama dedigim gibi olayın ismini bile biraz once ogrendim, simdi konuya geleyim. Hocam ben bunu ozellikle dusme 

yuvarlanma durumunu hafta minimum 3 kere yasıyorum. Nerdeyse her gece uykumda dialoglarım vardır. Simdi bu duruma bakarak, (sanırım piskoloji ile alakalısın) 

tehlikeli hale gelen durumu biraz acar mısın? 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    astral seyahatle öss sorularının çalınmaya çalışıldıını duymuştum. rüyayı yönetebilmek bu olaydan ayrı bişi şahsen rüyalarıma sık sık yön verebiliom

All is well
Toplam Hit: 28969 Toplam Mesaj: 185