Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Ben olup olmayacağını tekrar darttım.şimdi bakın
1-uyurken, uykuda olduğunu anlabiliyormusun (tecrübelerime dayanarak evet kesinlikle)
2-telepati varmıdır (tam yorum yapamıycam yeterli bilgim yok)
eğer telapatide varsa buda vardır fiziken mümkün olduğuna delildir.
hatta ben karabasan hadisesini buna yorcam ve karabasan diye tabir edilen psikolojik vakaları cin v.s. olayları buna bağlıyarak bilimsel bi tespit yapçam yakında..
ama önce telapatiyi açıklıycaz arkadaşlar.emeklenmeden yürünmez.yardım edin bana önce telepatiden başlayalım işe..
-----------------------------Konu altında fazla geyik döndüğü için çoğu tartışmanın arasına girmiyorum bu yüzden bazı soruları cevaplıycam ara ara bu başlıktan.
Telepati nedir şimdi bunu açıklamaya çalışıcam ve bu sayede astral seyahatlede oluşan bazı soru işaretleride umarım yok olur.
Hepimizin bildiği üzere yaşadığımız sürece hepimiz çeşitli dalgalar yayarız ve yine bildiğimiz üzre bu dalgalar atmosferin iyonosfer tabakasında kaydolur bu bilimsel olarak kanıtlanmış birşeydir bu dalgalar iyonosfer tarafından sn 1/70 nde tüm dünyaya yayılır.radyo dalgalarıda bu tabaka üzerinden iletilir.Dinsel açıdanda açıklamak gerekirse Kur-an dada iyonosfer den bahsediliyodu tam olarak ne söylendiğini hatırlayamadığım için yazamıycam ama bilen bi arkadaşımız buradan yazar onu artık.yaydığımız dalgalara gelelim 4 çeşit dalga yayarız Beta-Alfa-Teta ve Delta bu dalgalar beynimiz tarafından solunum ile oluşturulan biyelektrik ile oluşur.
Beta : 14-30cps(saniyedeki devirler) zihnimiz fiziksel bir aktiviteyle meşgulken yayarız.
Alfa : 7-13 cps düşüncelere daldığımızda veya hayal kurduğumuzda yayarız.
Teta : 3,5-7 cps uyuyakaldığımızda yayarız.
Delta : 0,5-3,5 en derin uykuda yayarız.
Zaman zaman hepimiz telepati yaparız bu hepimizin sahip olduğu bir yetenektir.Örneğin birini düşündüğünüzde sizi aradığı olmuştur heralde, bu bir telepatidir farkında olmadan yaptığımız bir telepatidir.Bazı insanlarda bu çok daha kolay yapılabilir nedeni doğuştan bu yetenekleri açığa çıkmıştır.Çoğumuzda da bu yetenekler keşfedilmeyi bekler.Keşfetmenin 3/4 ü inanmaktır eğer inanmazsak bu yeteneklerimiz gittikçe körelicektir ve daha sonraları keşfetmeye çalıştığımızda ancak çok uzun çalışmalar sonucunda bu yeteneklerimizi açığa çıkarabileceğiz.Neyse uzatmadan devam edeyim telepatiyi şuurlu bi şekilde yapabilmek için beynimiz teta seviyesine indirmemiz gerekir çünkü teta seviyesindeyken beynimiz iyonosferle aynı şekilde titreşir.Astral seyahatin temelide telepatiye dayanır.Astralde bir beden başka bir yere gitmez fakat iyonosferle oraya gönderilen dalgalar orada olup biteni bedenimizdeymiş gibi hissetmemizi sağlar.
Kısaca anlaşılır bi şekilde açıklamaya çalıştım arkadaşlar alıntı değildir.Umarım aklınızdaki soru işaretlerini bi nebzede olsa giderebilmişimdir.
-
BuZuL bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
1) bu işlere inandığım zamanlarda kaşık bükmeyi uzun süre denedim. inanmakla olsa olurdu sanırım...2) nasa , fbi, cia falan hakkında yazılan çizilen çok şey var ama internette okuduğun her şeye inanma:D
3) birkaç bilimadamının dediği "bilim dediği" değildir. ona bakılırsa bilim evrim var diyor, birkaç tane dandik bilimöadamı çıkıp yok diyor. kime inanacağız?
4) Michael Shermer'ın dediği gibi " Anekdotlar kanıt değildir." hikaye sadece bu anlatılanlar. ben küçükken de arkadaşlar apartmanlar tekinin deposunda cadı var diyorlardı, kapı tokmağı kalpten yapılmış falan diyorlardı. biz de inanıyorduk. internette çok sayıda komplo var. her birini de okuyup inanmıştım bir aralar ama çok safmışım:D
5) bir de şu tavşanlı deney bak çok basit bir deney. şimdi de yapsın biri bunu. yani bu olaylar var deniyor. herkes güveniyor kendine, ama ortada duran 1 milyon doları almak istemiyorlar niyeyse:D
-----------------------------1 - herkes yapacak diye bir kural yok çakrayı aurayı konsantrasyonu iyi bilmen ve bunları yeterli derecede kullanman lazım üç beş günde yapılacak işler değil...
2- internette okumuyorum sana bunları yazarken önümde 4 tane kitap açık. olanların internetten bazı linklerini verdim araştırıp bulabilirsin.
3- ben sana evrimin olduğunuda ispatlarım olmadığınıda ispatlarım ben sana reenkarnasyonun olduğunuda ispatlarım olmadığınıda ispatlarım bunlara bu yüzden metafizik diyorlar nereye çekeren oraya gider ama yukarıdaki verdiğim şeylerin ispatı var örneklerinide yazdım inanmıyorum dersen dediğim gibi senin sorunun.
4- saflıktan değil sonuçta bende saf değilim ama cahillikten diyebiliriz veya at gözlüğünü çıkar diyebilirim :) bana bir kişinin ismini okuyupta bu 1 milyon dolar veriyor niye kimse ispatlamıyor yok böyle bir şey deme sen 1 vermişsin ben 10 örnek verdim.
5- tavşanlı deneyi sovyetler birliği denedi ayrıca bunun tavşan olmasında gerek yok benim abim bizzat astral seyahat komadayken yaşamış birisi sen şimdi yalan atıyor dersin :D
ayrıca şu 1 milyon dolar olayına gelelim sen bana bu yazdıklarımın hurafe olduğunu ispatla ben vereyim sana 1 milyon dolar ? bu seçim sana ne kadarsa o seçimde bana o kadar haydi buyur ben vereceğim 1 milyon dolar istersen sözleşmede yapalım açığım herşeye.
-----------------------------
önündeki kitaplara gelelim...dedim sana bu NewAge büyük bir sektör. bende de eskiden aldığım birkaç kitap var, kitaplarda yeni bir şey yok. internette ne yazıyorsa onu biraz uzatmışlar. bir de bol bol anekdotlar, komplo teorileri eklemişler o kadar :D
bunların ispatı var diyorsun tamam belki isapatlanmıştır. ama dediğim şu "Neden bunu ispatlayacakları halde 1 milyon doları reddediyor insanlar. bunu düşününce insan şüpheye düşüyor doğal olarak.
senin verdiklewrin anekdot. benim bahsettiğim ise hala yaşayan bir kişi, hala olabilecek bir karşı koyma.
abin hakkında yalan söylüyor falan demektense "Anekdotlar kanıt değildir" demeyi tercih ederim.
ben bunların aksini kanıtlayacak kadar yetkin değilim ama "kanıt yükü" parapsikolojiye inananlarda şu anb. çünkü dünyada gerçekleri bilim belirler ve bilim genel olarak parapsikolojiyi reddediyor, bu durumda bir şey kanıtlaması gereken sizlersiniz.
-
çok güzel açıklamışsın memorial burdan çıkacak sonuç birşeyi tam yapmıyorsan ve inanmıyorsan zaten sonuç alamazsın.
-
BuZuL bunu yazdı:
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------yaw bu astral seyahat mıdır nedir :S ilginctir herhalde :D
bende bi aralar ruya goruyordum ama ruyanın ruya oldugunu biliyodum :|
mesela bi ara cok yuksek bi binadan kafa üstü düşüyordum :S düşerken şey diodum " siktiret ne de olsa rüyadır " :|
bu mudur astral seyahat ?
yok ona lucid rüya deniyor.astral seyahatte ruhun vücudundan çıkıyor.ç ve gerçek dünyada dolaşıyorsun vücudun yatarken...
yani efsaneler öyle diyor. inanma sen böyle şeylere. lucid belki olabilir ama astral yalan iş :D
-----------------------------lucid olabilir değil bizzat lucid rüyadır ayrıca sen yapamıyorsun diye neden olmasın astral ? :D bunların ispatı yapılmıştır sen halen olmaz diyorsan valla pes doğrusu ben sana laf anlatamam sen bildiğini okursun :D o yüzden bişey demiyorum.
ayrıca sana bir soru rüyasında geleceği kısmen gören insanlar var mesela ben dedemin öleceğini görmüştüm buna nasıl açıklık getireceksin şansmı sence ?
ben yapamadığım için değil, 1 milyon dolar da ödülü olduğu halde bunu kanıtlayacak birinin çıkmaması olayı kuşkulşu yapıyor."lucid olabilir" derken arkadaşın gördüğü rüyayı kastedmiyorum . olay olarak diyorum. "lucid rüya gerçek olabilir ama astral seyahat olamaz" diyorum yani...
rüyanda gelecekte olmayacak bir şeyi kaç defa gördün? olacak şeyi kaç defa gördün? bunları oranla bence :D
benzer şekilde bireini arayacakkemn onun seni araması çok verilen bir örnek. bunlar akılda kalır çünkü ilginç gelirr insana. ama kaç defa sen düşünmeden arkadaşın senbi aradı? kaç defa sen onu düşünürken aradı? bunları oranladığında da çok küçük bir sayı çıkacaktır...
-
önündeki kitaplara gelelim...dedim sana bu NewAge büyük bir sektör. bende de eskiden aldığım birkaç kitap var, kitaplarda yeni bir şey yok. internette ne yazıyorsa onu biraz uzatmışlar. bir de bol bol anekdotlar, komplo teorileri eklemişler o kadar :D
bunların ispatı var diyorsun tamam belki isapatlanmıştır. ama dediğim şu "Neden bunu ispatlayacakları halde 1 milyon doları reddediyor insanlar. bunu düşününce insan şüpheye düşüyor doğal olarak.
senin verdiklewrin anekdot. benim bahsettiğim ise hala yaşayan bir kişi, hala olabilecek bir karşı koyma.
abin hakkında yalan söylüyor falan demektense "Anekdotlar kanıt değildir" demeyi tercih ederim.
ben bunların aksini kanıtlayacak kadar yetkin değilim ama "kanıt yükü" parapsikolojiye inananlarda şu anb. çünkü dünyada gerçekleri bilim belirler ve bilim genel olarak parapsikolojiyi reddediyor, bu durumda bir şey kanıtlaması gereken sizlersiniz.
----------------------------bir milyon dolar olayına ben sana cevap vermeme fakat googleden ararsan tatmin edici sonuçlara ulaşırsın.
şimdi bu iş bir kaç kitapla olmaz bende 200 kitaplık bir arşiv var ve daha bugün 8 tane daha geldi bunların 70 ye yakını kişisel gelişim ıvır zıvır geri kalanı parapsikoloji olsun mitoloji olsun din olsun 6.duyu olsun karışıktır o yüzden üç beş kitaptan okuduğumu anlatmıyorum ben sana burda bu 1.
2.si bilim parapsikolojiyi reddediyor demişsin bu tamamen saçmalıktır bu bizim ülkemizde böyle yurt dışında böyle değil... öyle olsaydı sana yazdığım araştırmaları ne nasa yapardı ne sovyetler birliği yapardı nede sonuç alınabilirdi...
ayrıca aksini kanıtlayacak kadar bilgin yoksa neyi savunuyorsunki anlamadım ? o kadar bilgin yoksa mağdem neden bilmediğin şeyi savunuyorsun ben bişey bilmesem konuşmam ve birilerine yalan hurafe veya ispatla demem :D
birde oranlama falan söylemişsin sana zenner ile yapılan deneyleri aktardım ve benim kendi kişisel deneyimimi sana oranlasam %99 u bulur bunlar hurafe değil bizzat gerçektir beni zaten bu yola itende bunların olmasıdır çok araştırmamın sebebi yaşamış olmam insanın içinde en ufak bir şüphe bile olsa zaten yapamaz psişik işleri.
-
BuZuL bunu yazdı:
çok güzel açıklamışsın memorial burdan çıkacak sonuç birşeyi tam yapmıyorsan ve inanmıyorsan zaten sonuç alamazsın.
eskiden inancımın tam olduğunu söylemiştim sanıyorum... -
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
eskiden inancımın tam olduğunu söylemiştim sanıyorum...
diyelim öyle olsun ama sonuçta yapamadın ? ayrıca psişik olarak ne için uğraşmıştın bana söyle bende sana neyi eksik yaptığını söyleyeyim. -
BuZuL bunu yazdı:
----------------------------bir milyon dolar olayına ben sana cevap vermeme fakat googleden ararsan tatmin edici sonuçlara ulaşırsın.
şimdi bu iş bir kaç kitapla olmaz bende 200 kitaplık bir arşiv var ve daha bugün 8 tane daha geldi bunların 70 ye yakını kişisel gelişim ıvır zıvır geri kalanı parapsikoloji olsun mitoloji olsun din olsun 6.duyu olsun karışıktır o yüzden üç beş kitaptan okuduğumu anlatmıyorum ben sana burda bu 1.
2.si bilim parapsikolojiyi reddediyor demişsin bu tamamen saçmalıktır bu bizim ülkemizde böyle yurt dışında böyle değil... öyle olsaydı sana yazdığım araştırmaları ne nasa yapardı ne sovyetler birliği yapardı nede sonuç alınabilirdi...
ayrıca aksini kanıtlayacak kadar bilgin yoksa neyi savunuyorsunki anlamadım ? o kadar bilgin yoksa mağdem neden bilmediğin şeyi savunuyorsun ben bişey bilmesem konuşmam ve birilerine yalan hurafe veya ispatla demem :D
tabii ki 3-5 kitap olmayacak. NewAge büyük bir sektör dedim ya:D bundan ekmek yiyen çok :Dnasanın ve sovyetlerin bu deneyleri yaptığına dair sadece internette ve kitaplarda anekdotlar var. kabul ediyorlar mı? hayır.
benim söylediklerimin özü şu arkadaşım " hem dünyaya Parapsikolojiyi kanıtlayıp hem de üzerine 1 milyon dolar alabileceği halde bu milyonlarca psişik kişiden neden hiçbiri kanıtlayamıyor, kanıtlamayı boşver başvurmuyorlar bile"
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------sana bir örnek vereceğim kalbini durduranlarla alakalı şimdi kolunun altına ufak bir top parçası alıpta sığtığın zaman bileğine kalp atışı gitmez sen bunu böyle yaparsın ve herkes senin kalbinin durduğunu sanar bunlar ilizyonist yada ilizyonistim demeyenlerde sahtekardır ama bu şekilde yapanlar birde bunu gerçekten durduranlar var sen bana onlarıda açıklarsın şimdi :D
bunu editlemişsin sanırım şimdi gördüm bu kısmını.kalbini durduranlar var evet ve bu da bilimsel olarak açıklandı. öyle oertada beyin dalgaları, auralar falan yok yani tamamenm açıklanabilen ve gerçek bir olaydır, doğrudur.
parpsikolojinin alanı değikldir ne yazık ki:D
-
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
eskiden inancımın tam olduğunu söylemiştim sanıyorum...
-----------------------------Kesinlikle buzul hocam bu işin temeli inançtır.
Hayvan-yaşar eskiden inancın tam olduğunda bunları yapmaya çalışmış olabilirsin ama bazı insanlar bunu 2. denemesinde başarır bazılarıysa 10. bazılarıysa 250. 300. bazılarıysa 10. denemedede yapamayınca bırakır.Edisonda ampülü deneye deneye belkide 1000. denemesinde buldu.