folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    -----------------------------

sen cin çağır çağırabiliyorsan da adamın verdiğinin yanında bir 1 milyon dolar da ben viririm :D

Hayvan arkadaşım bu kadar yazdın çizdin yalan işler bilmem ne falan diye.. Sana bi teklifim var madem, çok büyük konuşmuşsun çünkü.. Gel buraya sana bu cin çağırma olayını ispat edicem ve bu konuda ciddiyim.

Yalnız senden 1 milyon dolar falan istemiyorum, üstüne 1 bardak buz gibi soğuk su ikram edicem onu iç yeter bana ok?

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cin çık cin çık cin çık :D yallah cinler yallah :D

cini çağırsan ilizyon diyecek onada, mükemmel bir muhalefet örneği :D

neyse çağın bilimi bu olacağı için oda inanır yakında en fazla ölene kadar inanmaz öldükten sonre yine inanacak :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    geçen gün farkına vardım sadece uykuda kendini bilmek yok.. bide ayrıyeten uykuda kendini unutmak var..tamamen rüyada yaşamak.. bilmiyorum oda girermi

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

Şöle diyim.. ben öle araştırmalar yapmış ya da astrale çıkayım gibi düşünceler içerisinde değildim.. öncelikle karabasan dediğimiz uyku felcini yaşıyordum sürekli.. sonraları uykuda olduğumun farkında olma gibi şeyler yaşamaya başladım... ama bunun lucid rüya olduğunu fln bilmiyordum..

neyse en son bi sabah yatayım dedim, uykuya daldım ancak bilincim yerindeydi.. sonra ruhumun bedenimden ayrıldğını hissettim sanki.. resmen baş ucumda oturmuş kendimi izliyordum.. o anki korkumu anlatamam :).. elimde telefon vardı yatarken, onu düşürdüğümü gördüm ve kendime gelip kalktığımda o tel.in geçekten düşmüş olduğunu gördüm.. 

işte ruhumla bedenm arasında bi ip vardı sanki.. gökyüzünden bir tünele girip istanbul a kadar gitmiştim.. kulağımda yüksek şiddette bi uğultu vardı.. öle garip bişey.

Kesinlikle aynı olayı yaşadım..istem dışı idi tamamen diyebilirim , gerçekten korku verici yatakta vücudumu görebildiğimi ve çok korktuğumu hatırlıyorum .. fakat maddeye temas etmedim bilinçsiz ve istem dışı olanları gerçekten ürkütücü

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ewet kimi zaman bu anlatılanlara benzer şeyleri muhakak herkez yaşıyordur fekat mühim olan bunu kontrolü ve idaresidir kanımca ve sürerlilik kısacası kontrol üzerinde hala çalışmamam ramen bi türlü tam anlamıyla olmuyor ya çok aşırı heyecandan uyanıyorum yada kontrolsüz bir bçimde uyuyorum

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

az sonra atvde ömer çelakıl çıkçak astral seyahat nasıl olur diye anlatçakmış

merak edenler izlesin

edit  şuan başka bi tartışma programı var ama bu bitince başlıycak 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusja
    yunusja's avatar
    Erkek

herhangi biriyle karşılaşırsanız korkmayın :) insani veya ateşi :) yalnız kalbi olanlar denemesin.

4:29  suyumu içip dişlerimi fırçaladım :D:D şimdi başlıyorum... haydi bismillah  

Kabe Arabın Olsun.. Çankaya Yeter dedin... Filistini 1 Avuç Yahudiye Teslim Ettin....!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hortlatmayın konuları :|

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bende seyahete çıkıyorum hayal dünyamda ama benim hayal dünyam harbici hayal dünyası :)) yani istanbuldur antalyadır falan yok. kendi yarattıgım mekanlar var :) o kadar güzelki yani her aklıma geldiginde gördügümde orayı gözlerim yaşarıyor. bu satırları yazarken bile :)) her gece 5-10 dk oralarda geziyorum mutlu mesut...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    ben yapıyom süper bişey:D

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
Toplam Hit: 28966 Toplam Mesaj: 185