Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
-----------------------------sen cin çağır çağırabiliyorsan da adamın verdiğinin yanında bir 1 milyon dolar da ben viririm :D
-----------------------------Hayvan arkadaşım bu kadar yazdın çizdin yalan işler bilmem ne falan diye.. Sana bi teklifim var madem, çok büyük konuşmuşsun çünkü.. Gel buraya sana bu cin çağırma olayını ispat edicem ve bu konuda ciddiyim.
Yalnız senden 1 milyon dolar falan istemiyorum, üstüne 1 bardak buz gibi soğuk su ikram edicem onu iç yeter bana ok?
-
cin çık cin çık cin çık :D yallah cinler yallah :D
cini çağırsan ilizyon diyecek onada, mükemmel bir muhalefet örneği :D
neyse çağın bilimi bu olacağı için oda inanır yakında en fazla ölene kadar inanmaz öldükten sonre yine inanacak :)
-
geçen gün farkına vardım sadece uykuda kendini bilmek yok.. bide ayrıyeten uykuda kendini unutmak var..tamamen rüyada yaşamak.. bilmiyorum oda girermi
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Şöle diyim.. ben öle araştırmalar yapmış ya da astrale çıkayım gibi düşünceler içerisinde değildim.. öncelikle karabasan dediğimiz uyku felcini yaşıyordum sürekli.. sonraları uykuda olduğumun farkında olma gibi şeyler yaşamaya başladım... ama bunun lucid rüya olduğunu fln bilmiyordum..
neyse en son bi sabah yatayım dedim, uykuya daldım ancak bilincim yerindeydi.. sonra ruhumun bedenimden ayrıldğını hissettim sanki.. resmen baş ucumda oturmuş kendimi izliyordum.. o anki korkumu anlatamam :).. elimde telefon vardı yatarken, onu düşürdüğümü gördüm ve kendime gelip kalktığımda o tel.in geçekten düşmüş olduğunu gördüm..
işte ruhumla bedenm arasında bi ip vardı sanki.. gökyüzünden bir tünele girip istanbul a kadar gitmiştim.. kulağımda yüksek şiddette bi uğultu vardı.. öle garip bişey.
-----------------------------
Kesinlikle aynı olayı yaşadım..istem dışı idi tamamen diyebilirim , gerçekten korku verici yatakta vücudumu görebildiğimi ve çok korktuğumu hatırlıyorum .. fakat maddeye temas etmedim bilinçsiz ve istem dışı olanları gerçekten ürkütücü -
ewet kimi zaman bu anlatılanlara benzer şeyleri muhakak herkez yaşıyordur fekat mühim olan bunu kontrolü ve idaresidir kanımca ve sürerlilik kısacası kontrol üzerinde hala çalışmamam ramen bi türlü tam anlamıyla olmuyor ya çok aşırı heyecandan uyanıyorum yada kontrolsüz bir bçimde uyuyorum
-
az sonra atvde ömer çelakıl çıkçak astral seyahat nasıl olur diye anlatçakmış
merak edenler izlesin
edit şuan başka bi tartışma programı var ama bu bitince başlıycak
-
herhangi biriyle karşılaşırsanız korkmayın :) insani veya ateşi :) yalnız kalbi olanlar denemesin.
4:29 suyumu içip dişlerimi fırçaladım :D:D şimdi başlıyorum... haydi bismillah
-
hortlatmayın konuları :|
-
bende seyahete çıkıyorum hayal dünyamda ama benim hayal dünyam harbici hayal dünyası :)) yani istanbuldur antalyadır falan yok. kendi yarattıgım mekanlar var :) o kadar güzelki yani her aklıma geldiginde gördügümde orayı gözlerim yaşarıyor. bu satırları yazarken bile :)) her gece 5-10 dk oralarda geziyorum mutlu mesut...
-
ben yapıyom süper bişey:D