Google, Huawei'yi Kara Listeye Aldı
-
CaniSokucu bunu yazdı
Bu olaylar insanları 2 kez düşündürse de hala Huawei almak isteyen tanıdıklarım var. Huawei'nin 6 ayda biteceğini sanmıyorum, elbette değer kaybı yaşayacaktır ama eğer dışa bağımlılığını veya aradaki sorunları çözerse piyasayı dağıtma ihtimali çok yüksek bence.
Hocam şuan piyasada p30 pro kadar güzel cihaz yok watch gt gibi şarjı giden akıllı saat yok. Adamlar öyle hızlı yayıldı ki apple samsung 1 sene içinde zarara başlayacaktı ondan millet iradesine saygı duymayıp darbe yapmaya kalktılar. Darbenin başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.
Şuan yeni bir cihaz alacak bütçem yok ama benim için artık 2 marka var
Huawei ve Apple
Biri android in en iyisi. Diğeri ios.
Huawei dışında android aldıracak bir marka yok benim için şuanda.
-
Huawei kervan yolda düzülür mantığında cihaz çıkarması gerek. Kendi işletim sistemli cihazını çıkarıp dünyaya sikimi kesip yerim kasaba minnet etmem dediğini göstermeli.
Hindistan ve Çin gibi kalabalık iki ülkede geniş kullanıcı kitlesi var. Özellikle Hintliler manyak gibi telefon uygulaması geliştiriyor. Al onlarıda arkana 6 ay piyasadan uzak kalacağına 6 ay gelişmeye harca zamanı.
-
Huawei Türkiye'de bile karınca gibi yayılmış her işte eli olan bir firma 6 ayda bitmez :D Bu adamlar bir tek telefon üretmiyor :D
-
Amerika Nato üyesi ülkelere Huawei kullanmayın çağrısı yaparsa 6 ayı bırak 1 ayda bile mortu çeker. İngiltere başladı bile. Vodafone hizmet verdiği ülkelerde Huawei'den altyapı almayı bırakmış. 5G anlaşmasını bozmuş.
-
-
mkyb bunu yazdı
Amerika Nato üyesi ülkelere Huawei kullanmayın çağrısı yaparsa 6 ayı bırak 1 ayda bile mortu çeker. İngiltere başladı bile. Vodafone hizmet verdiği ülkelerde Huawei'den altyapı almayı bırakmış. 5G anlaşmasını bozmuş.
Öyle bir yazıyorsunki abi Huawei İngiltere'de varını yoğunu kaybedecek. Ya o haberde Vodafone, Huawei nin yeni cihazlarında Android lisanssı olmadığı için 5g cihaz tanıtımlarında yer almayacağı söylenmiş sadece. Ortada resmi kanaldan yapılan açıklama var mı ondan bile emin değilim.
Piyasada olan arkadaşlar az çok huaweinin nasıl bir firma olduğunu çırlatmışlar birkaç mesajda. Kolay değil o işler.
-
whopper bunu yazdımkyb bunu yazdı
Öyle bir yazıyorsunki abi Huawei İngiltere'de varını yoğunu kaybedecek. Ya o haberde Vodafone, Huawei nin yeni cihazlarında Android lisanssı olmadığı için 5g cihaz tanıtımlarında yer almayacağı söylenmiş sadece. Ortada resmi kanaldan yapılan açıklama var mı ondan bile emin değilim.
Piyasada olan arkadaşlar az çok huaweinin nasıl bir firma olduğunu çırlatmışlar birkaç mesajda. Kolay değil o işler.
Vodafone'nun hizmet verdiği ülkeleri inceleyecek olursak Huawei genel müdürü ben olsaydım Vodafone gibi bir müşteriyi kaybetmek istemezdim. Hemde 5G için sıfırdan altyapı kurulumları başlayacakken.
mkyb tarafından 29/May/19 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.webtekno.com/huawei-turkiye-servis-kampanyasi-h69461.html
https://www.webtekno.com/huawei-ye-ilk-af-geldi-sd-kart-kullanmasi-icin-yol-acildi-h69468.html
https://www.webtekno.com/huawei-abd-de-abd-ye-karsi-dava-acti-h69513.html
Huawei şu sıkıntıları atlatsın zorla apple a dönmeyek
-
amk trumpı nelere yol açtı
-
haberlere rağmen dün "eyy trump sen kimsin ya ?" deyip huawei p20pro aldım . belki iyi belki kötü yaptım hiç önemi yok. safımız teknolojiden yana.