Iphone 5 İle İlgili Yorumlar.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Behzat_C
    Behzat_C's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2012
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar..

    dün iphone 5 i kurcalama fırsatım oldu ben pek beğenmedim açıkcası iphone 4 'ün ekranının büyünüş hali sanki 4g desteği gelmiş 5te ama türkiyede 4g desteklenmiyor.4 ve 4 s kullananlar bu modele pekde heveslenmemeli bence çünkü telefonda işte bu diyeceğimiz farklı bi özellik yok. benim fikrim bunlar sizinkileride alalım ?

    kısacası bence iphone 5 abarttıkları kadar değil ya..


    Tahribata Başarılar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2010
    Erkek

     tüm zamanların en iyi iphone tasarımı olduğu kesin. Onun haricinde ekran çözünürlüğü çok yüksek. İnan fiyatı 1.500 civarı olsa düşünmeden alırım ama pahalı değmez o paraya. Abarttıkları kadar yok ama güzel ve kaliteli bir telefon alanlara saygım sonsuz.

    Apple 2 çekirdek ile üst düzey performans alırken

    Aynı işi Samsung 4 cekirdek ile alıyor. Fark bu

    Iphone'cuyum ama gidip s3 aldım o ayrı konu :)


    Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Şimdiye kadar yapılan en sağlam, en hızlı, en güçlü donanıma sahip iPhone oldu. Drop Test'lerde falan görülüyor ki, feedbackleri (yada internetteki drop test yani düşürme testlerini) incelemişler ve düzeltmişler.

    Arka kapak cizilme problemi var. LTE'den kaynaklı problemler var. MEsela 4g olmayan yerlerde LTE açık ise ; çekim oranı falan düşüyor. vs.. vs..

    ---

    Fakat ben Son Xperia Z gibi bir devrim yaratır diye düşünmüştüm, olmadı. Açıkçası Steve Jobs'tan sonraki üründü , sağlam yapılmalıydı ama malesef...

    Yani call of duty var mesela, her yeni sürümde 1-2 yenilik ama temelde aynı. Onun gibi olmuş. Fakat Mafia ve Mafia 2 oyunlarına bakarsan ; Mafia 2'de herifler devrim yapmış (1'e göre).

    Umarım biran önce toparlarlar. Sony geç gelip hepsini yamultacağını söylemiştim, ilk xperia'yı çıkarttığında. Xperia Z ile görülüyor zaten. Sony ve Philips (keşke akıllı telefon piyasasına girseydi) sağlam şirketlerdir. ÖZellikle elektronik cihazlarda.

    ---

    Fakat bu iPhone'un kötü olduğu anlamına gelmiyor. Apple sürekli yenilikler yaptığı için , insanların beklentilerinide yüksek tutuyor. Yenilik var fakat beklenilen kadar değil.

    Eğer xperia Z'yi Apple yapsaydı ; Apple kullanıcıları orgazm olur , diğerleri çatlardı. Fakat yeniliklerle ayakta kalan bir şirketin ne devrim niteliğinde bir tasarımı vardı nede donanımı. 

    Yinede iPhone 5'i elinize aldığınızda diğer cihazlardan çok daha farklı hissettiriyor.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2011
    Erkek
    tato_beg bunu yazdı

    kısacası bence iphone 5 abarttıkları kadar değil ya..

    Yani diyorki param yok :D

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    MatrixNeo bunu yazdı
    tato_beg bunu yazdı

    kısacası bence iphone 5 abarttıkları kadar değil ya..

    Yani diyorki param yok :D

    zauhzua :) :) çözümleme :D


    .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    dün akşam berber de qördüm çocuk almış i5 .. ben s3 kullanıcısıyım we şunu açık söylüyorum görüntü dışında s3 ün yanında çok sönük kalıyor ...

    s3 rulz .)


    "I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    MatrixNeo bunu yazdı
    tato_beg bunu yazdı

    kısacası bence iphone 5 abarttıkları kadar değil ya..

    Yani diyorki param yok :D

    Vallahi hocam dünyayı bilmiyorum ama Türkiye'de çok garip birşey oldu ;

    Başarılı olan insanlar ; yeniliği takip eden insanların bir çoğu iPhone çıktığında almaya başladı. 2010-2011'e kadar düzgün bir android teleofn yoktu hatta android götünü toplayamıyordu. 2007-2010 arası ; dünyayı gezip dolaşan, kültürlü, bilgili adamlar iPhone almaya başladı. Dünyadaki gelişmeleri takip ediyordu. Kısacası.

    1. olarak cepte buda var.

    Apple ürünleri kullanıcılar için en basit ürünlerdir. Androidçiler 2 güncelleme yapacak canı çıkar ; Apple ürünlerinde tek tuştur (işletim sistemide dahil). Bu bir başarıdır. Tasarımı sağlamdır, arayüzü basittir, insanlar kullanabiliyor.

    E birde ar-ge şirketidir ; hayvan gibi araştırmalar yapılıp iPod, iPad, iPhone gibi mükemmel şeyleri bize sundu ( el bilgisayarları, ilk bilgisayarlar, lazer yazıcılar falanda var ama onlara girmeyeceğim). Durum böyle olunca ; herkesin yanında abuk subuk adamlarda iPhone aldı. iPhone 5 çıktı mesela 3.200 lira ; herif DAÜ'de öğrenci , baba parasıyla gidip ilk haftasında aldı, masaya koyup şekil yaptı.

    2- cepte buda var. Hayatım boyunca gittiğim herhangi bir yerde masaya cüzdan, telefon, araba anahtarı koymadım ; koymam. Ama bu görgüsüzler gövde gösterisi yapıyor.

    ----

    hatta 2. tip insanlar, 1. tip insan olduğunu kanıtlamak için Apple ürünlerine yanaştı diyebiliriz. Normal bir adam (Türkiye'de para göz, ezilmiş daha doğrusu kimse ezmesede kendini ezik hisseden adamlar var) ve yukarıdaki adamlara kıl oluyor. Herif jip'e biniyor, herif yurtdışına gitmiş, herif iPhone taşıyor...

    Ardından bu gösterişli heriflerde Apple ürünlerini kullanmaya başladığında iş koptu... 

    Tam bu sırada Samsung büyük ekran piyasasını fark etti (samsung'ta bu konuda sağlam araştırma yapmış) ve büyük ekran çıkarttı. Bu ezik arkadaşlarda (samsung alanlar ezik demiyorum, nasıl görgüsüzler Apple'a yöneldiyse, tepkici olan ezik arkadaşlar) Samsung'a yöneldi.

    "bak ekranı büyük, bak şu kadar saat daha fazla gidiyor, aaa megapixelleri aynı, hatta bneimki iyi"... Diye konuşmaya başladılar. Nasıl bu heriflerin gözünde iPhone gösteriş budalalıların telefonuysa, galaxy s3 benim gözümde ezik telefonu olmaktan öteye gidemedi. Şu bir gerçek ki (galaxy s2 ve s3'ü yeterince inceledim) ;

    Samsung galaxy s3'te bana göre daha kötü iş çıkartmış. Ucuza kaçmış yani. s2 daha kütük gibi, daha kaya gibi.

    Neyse konumuza dönelim ; evet samsung iPhone'u yakalamak için uğraıyor, ekranı büyük olayını iyi fark etti ve Apple'ın peşinden koşmak istiyor. Fakat Apple'ın bu konuda söz hakkı daha fazladır. Android patentli olmasına rağmen slide to unlock olayını 2 senede çözebildi. Bu kadar aptallık olabilir mi ?

    ÖTe yandan Samsung aynı MP kamera koydu da; iş foton yakalamakla alakalı. Nokia'nın habersiz insanları, ezik adamları yakalamak için 41 mp'lik kamera çıkartması gibidir. Apple kamerasında mercekleri geliştiriyor, ışık emme teknolojisini geliştirdi vs.. v.s. 

    Çünkü Apple yenilik yapmak zorunda ! Yoksa ayakta kalamaz. MacOs-windows ikilisinden ; Android-iOs ikilisinin akıbeti belliydi. Android pazar payı için uğraştı, Apple kalite bozmamaya çalıştı. Android'le çalışan aptal tablet ve telefonları gördünce , android, google, samsung ve diğer marka değerlerinin nasıl düştüğü ortadadır.

    ------------

    İŞin özü , Apple fan boylar diye aptal ifadeler çıkartıyorlar ya ; üstelik Apple her alanda sağlam gelirken ... Heh işte bunlara sinir olanlar Samsung fan boy oldu ve samsung galaxy'de birleşti. Fakat samsung balonu bir sonraki versiyonda düzgün bir şekilde gelmezse söner.

    iPhone'un ymaulması gibi bir durum yok. iPhone her zaman tutulacak. Apple'ın kullanıcı kitlesi bellidir. Bugün o gösterişçiler gider xperia z alır ; ama Apple kitlesi (yeniliklerine devam ettiği ve kaliteli işler yaptığı sürece) farklı bir pazara yönelmez. Samsung kitlesi öyle olmayacaktır. Samsung olduğu için telefon almıyorlar. Galaxy s3 olduğu için alıyorlar.

    Yani Apple'ın iOs 7-8-9'una güveniyorum ben. Arayüzü gayet şık (tek eksiği wifi kısa yolları vs..), cihazlarını kalitesine de inanıyorum. iPhone 6 da sağlam gelecek. Fakat galax s4 ne olur bilinmez.  Android kitlesi bugün galaxy s3, yarın xperia z, sonra lumnia'ya kaçar. Çünkü samsung'un çizgisi net belli değil.

    Fakat Apple'ın bellidir. Her üründe daha iyi, daha sğalam tasarım, daha yeni şeyler gerekir. Olmasa bile sıkıntı değil ; kullanımı kolay olduğu için insanların direkt tercihidir...

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    Rebel_Rider bunu yazdı

    dün akşam berber de qördüm çocuk almış i5 .. ben s3 kullanıcısıyım we şunu açık söylüyorum görüntü dışında s3 ün yanında çok sönük kalıyor ...

    s3 rulz .)

    çok merak ettim s3'ün zenci yarağı gibi büyük olması dışında iPhone'u görünüşte sönük bırakan kısım hangisi ?

    Tasarım konusunda Apple'ın tartışılmaz ağırlığı var.

    Bildiğin takoz. Bayırda lastiğin altına koy ; arabayı geri kaçırmaz.

    Adamlar ellerinde zor tutuyor, kulağına götürdüğünde 3 dakikayı geçtimi eli kasılıyor sonra

    Ayro tarafından 12/Oca/13 11:01 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    ayfonu sevmem,androide bayılırım,s3ü de beğendim ancak telefonun teknik özellikleri bi yere kadar ondan sonra sıkılıp sadece iletişim için kullanıyoruz.o yüzden ip5 mantıklı gelmişti bana tabi ki xperia Z yi görene kadar.hele bi piyasaya çıksın onu alabilirim gerçekten şık telefon.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

    ayfonu sevmem,androide bayılırım,s3ü de beğendim ancak telefonun teknik özellikleri bi yere kadar ondan sonra sıkılıp sadece iletişim için kullanıyoruz.o yüzden ip5 mantıklı gelmişti bana tabi ki xperia Z yi görene kadar.hele bi piyasaya çıksın onu alabilirim gerçekten şık telefon.

    naptın hacı daldan dala atladın bir mesajda her şey biranda oldu bitti :D


    Hoop.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2010
    Erkek

    iphone 4sten hiç bi farkı yokmuş. sadece 1 santim ekranı büyük..

Toplam Hit: 8656 Toplam Mesaj: 72