Savasa Adim Adim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Geçen sene İsrail'li askerin bize ermeni soykırımını yaptığımızı ve kıbrısta işgalci durumunda olduğumuzu söylediğinde nota vermiştik, genelkurmay başkanıda uyarıda bulunmuştu. Şimdi ise sadece büyük elçi ve u18 milli takımını geri çağırdık. Yaptırıma bak adama götüyle gülerler.

    Mağduru oymayı tercih ettik. Akp çok sever mağduru oynamayı. Tayyip'de geldi astı kesti, ergenekonda yetişti bi yandan iki gün sonra unutulur. Hatta olay soğuduktan sonra tv ve gazetelerde krizi soğukkanlı, olgun ve diplomasi yoluyla çözmeye çalıştığımızı söyleyerek bunu başarı olarak bile nitelendirebilirler.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ocak/2010
    Erkek

    Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana hiçbir dönemde bu kadar çok Türk ölmedi. İşçiler, askerler, vakıf görevlileri... Devlet büyük zaafiyet içerisinde. Hala muhalifleri bastırmak adına askerleri içeri alıyorlar, medyayı, yargıyı ele geçiriyorlar. Sonra Ergenekon'u, Atatürk'ü ve askermizi lanetleyenler "MEHMETÇİK GAZZE'YE" diye alkış tutuyor. Mehmetçik'i ve vatanseverleri hapse tıktınız.

    AZ ÖNCE PKK TUNCELİ'Yİ BASTI.


    Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2008
    Erkek

    mukan a katılıyorum bu kökden dinci ibneler götü sıkışınca türk askeri dye kıçını yırtar ama yeride geldimi askerin agzına sıçarlar bu zihniyetde olanların taaa.

    ben burada ölenleri türk oldugu için türke yapılana karşı bir durum tutum içindeydim yoksa koyim araplara umrumda değiller. anlatmak istedigimi anlamışlardır.

    bu ülkede tek caydırıcı güç TSK dır aciz basiretsiz siyasiler le bu iş olmaz zaten

    atatürk tarihi bir sözü var ya o adamları bırakın yada orayı başınıza yıkarım burası yunanistanda biryerdi sanırım caydırıcılık önemlidir siyasetde türkiyenin başında esaslı bir adam olucakta israil bunu yapıcak makat ister göt ister.


    insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 12507 Toplam Mesaj: 74