TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------20liraya nasıl eğlenilir burjuvalara öğreticem...
devrim öğretmeyi gerektirir :p
-----------------------------20 lira yetmezse burjuvalara para karşılıgı bi karışık yaparsın ortaya esat :B
-
şimdiye kadar hiç böyle fiyat mevzuu'su konuşulmadı. bence konuşulmasında. kim ne kadar getirebiliyorsa getirsin. bi şekilde halledilir.
-
Paranız yetmezse, adada gaspedilecek adamdan bol ne war. Verin qAMerin eline küteyi, size para bulsun. Nede olsa ist da bu işi yapanların alayı ile aynı semtte oturuyor, ya huyundan ya suyundan :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
şimdiye kadar hiç böyle fiyat mevzuu'su konuşulmadı. bence konuşulmasında. kim ne kadar getirebiliyorsa getirsin. bi şekilde halledilir.
-----------------------------tamam abi haklısın...
muhabbetinde içine zıctın ha :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Paranız yetmezse, adada gaspedilecek adamdan bol ne war. Verin qAMerin eline küteyi, size para bulsun :P
-----------------------------emür abü :B sen önümden gitmessen olmaz bu işler :B
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tamam abi haklısın...
muhabbetinde içine zıctın ha :D
dimi ya..:) -
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------off ne çok gelen war lan
iptal mi etsek
bu kadar piskopat o adaya girerse
ada batar a.k :F
enis birincisi gelicem demedim :)ikincisi nickimi düzgün yaz ve tyler dayımın yanında :C
üçüncüsü bu dediklerimi yapmazsan seni adada tatmin ederim :|
-
Bence eğlenceyi kaçırmain :B bi elime rakı $i$esi verin bi elime çakmak :F adayı yakayım :F eğlence nasıL olur görürsnüz :F
-
İmrendim lan :):)
-
ajan1111 bunu yazdı:
DioNYsoS bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
@DioNYsoS
benim ayarım belli olmuyo harbiden (: eğer kafayı bulursam neler olur bilemem :D nereye kime kayarım bilmiyom :D
Hade la git kayalardan kay sen:P bu arada tawlanın finalinide yaparuz.. corelsnake nerle la 11 sayfa kasılmıs adamdan msj yoq..
görüşecez tavlada ;)
corelle görüştüm ben. cumartesi akşamı abisinin düğünü varmış. büyük ihtimal gelemeyecem diyodu.
Beyler 19 nisan cumartesi akşamı ağabeyimin düğünü var oyüzden pazara erken kalkıp gelmeme imkansıza yakın söz veririm gelemem size ayıp olur a.q. kaçırdık bir aksiyon daha kusuruma bakmayın beyler başka sefere kısmetse inşallahExca ya dikkat edin kelle olunca yakmasın adayı