TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
Beyler bir şey daha bence etler burdan alınmalı geçende fistana uyduk kaçtı bayağı 4 milyonluk şeyin kilosuna 8 milyon verdik
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bir şey daha bence etler burdan alınmalı geçende fistana uyduk kaçtı bayağı 4 milyonluk şeyin kilosuna 8 milyon verdik
-----------------------------aynen :F cok pis bayılmıstık la :D
-
qambler seni bu konuya mesaj yazmaktan men ediyorum yeter olum yaa allla alla hep alıntı hep alıntı
-
rEfLeX bunu yazdı:
qambler seni bu konuya mesaj yazmaktan men ediyorum yeter olum yaa allla alla hep alıntı hep alıntı
Nasıl olsa gelmeyecek nie hevesini kırıosn çocukun (:
ztn bi daha konu flnda açmaiz gerekli kişilere bildiririz yeterli olur :F -
Bizim lise heryıl 20 mayıs gezi yapar 2 yıldır adalara gidiyoruz.Avcılardan kalkan vapur adalara gidiyodu ama 2 sinede parayı verip gitmediğim için hangi ada ve sadece bizim için tutulmuş bir vapur olup olmadığını bilmiyorum.İşin aslını araştırayım yazarım
-
olum biraz daha gec yapın şunu dicem de şimdi bi kişi için tarih degişmez..neyse hacılar siz takılın kafanıza göre ozmn ben gelemem snrm : (
-
samuray hoca gelmeni isterim. dkn hocayıda unutmayın
arkadaşlar etleri sucukları kadıköyde herkes para versin alın bi marketten. orda başka yerden gelecek arkadaşlar arasında hesabı kitabı yaparız. hallederiz.su özellikle 2 koli almaya çalışın. velhasıl büyükadada kazık yemek kimsenin hoşuna gitmez. tertibli olup işin içinden çıkalım derim.
-
samurai bunu yazdı:
olum biraz daha gec yapın şunu dicem de şimdi bi kişi için tarih degişmez..neyse hacılar siz takılın kafanıza göre ozmn ben gelemem snrm : (
olum sen bizim butarafta oturmuomusun :Sgel gideriz birlikte ya :S ne işin varsa iptal et işte :S
-
samurai bunu yazdı:
olm sen ben esat leventten basar giderik esat senlede bi konusalım nasıl gidicez leventten falan diye.. -
Nurky bunu yazdı:
samurai bunu yazdı:
olm sen ben esat leventten basar giderik esat senlede bi konusalım nasıl gidicez leventten falan diye..
----------------------------bende gelirim sizle bi yerde buluşalım
mesela levent
avrupa yakasındakilerle kabatşda buluşalım diyorum ben