TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
adanın arkasında yüzülcek yer varmıdır? hava sıcakolursa girmeyi düşünüyorumda:))ona göre havlu kilot getirelim:S
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
adanın arkasında yüzülcek yer varmıdır? hava sıcakolursa girmeyi düşünüyorumda:))ona göre havlu kilot getirelim:S
hocam bi çiffazla getir nolur nolmaz manita falan düşer :) beraber dalarız :D -
vaybe bulusan bulusana bir biz bulusamadik ne cenabet adamiz hic bir bulusmaya gidemiyoruz her bulusma duyurusu icimde gidememe duygusuyla patliyor Turkiyeye doneyim istanbul bulusmasi olsun yada ankara yada izmir ama istan bul ilk tercih dolu gezecek yer var hehe neyse ucak yada otobuse atlayip gelmeyen 1 yada 2 sise jack viski yada raki getirmeyende namerttir ne gaza geldimbe jack de olmasaaa rakiyla gelirim :d neyse iyi eglenceler Allaha emanet olun benim sucuklarida afiyetle yiyin :d de bir kac kisinin donlu denize girerken resminide bekliyorum hehe ne fantazi yaptim neyse kafa guzel yine heralde :d
-
CaNNi bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
hocam bi çiffazla getir nolur nolmaz manita falan düşer :) beraber dalarız :D
çiffaz ne lan kendine müslüman :D -
ajan1111 bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
hocam bi çiffazla getir nolur nolmaz manita falan düşer :) beraber dalarız :D
çiffaz ne lan kendine müslüman :D
bir cift fazla demek istemis sanirimda bulusma heycani ve hizindan dolayi karismis :d ne cozdum be davinciyi bile cozer parcalarim :d -
beyler orda denize girilmez :)) siz merak etmeyin oylarınızı bana verin ben sizi yazın denize götürim :)
-
Beyler büyükada da dilburnu diye bi alan var.mangal falanda yapılabiliyo dumanını görevliler görmedikçe sorun yok :)
tavsiyem dilburnuna gidin.süper bi piknik tepesi.arka tarafında kimse olmuyo.denize girebiliyosun.bi de arka tarafta siz denize girerken karşıda özel yapım bi sahil görceksiniz.orda müthiş kızlar oluyo benden sölemesi..çok dağıtmayın :D
-
muhaha gelmeyenlerin üstüne çetele çekip Satış yazmışlar.Yaparsan Satış Olursun Afiş!
-
yunusemre yaf$aıda gelmio onada çızık at ve sat!$ yaz :|
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
yunusemre yaf$aıda gelmio onada çızık at ve sat!$ yaz :|
-----------------------------cızık attım da
akşam herkes msnde olsa
malzeme payla$ımı yapsak
-----------------------------olar ben olurum mesıncır da