TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
tmm sorun olursa getirmem..
-
yok ya ne sorunu şimdi müritler bana kızıcak. getirmen sorun olmaz ama grey-cells iyi biliyo cebitten bizi onun için ona sor dedim yanlış anlaşılmasın...:)
-
qaMbler benim yol paramı, kalacak yeri fln ayarla ben de geleyim lem :D
Ayın 20 sinde duramam şimdi burda siz orda eğlenirken:p
-
Sanki bu zamana kadar herhangibir müride/mürideye bir zararımız olmuş gibi millet ötüo anasını satam :B gelmesin bilmemne imalı imalı konuşanlar falan.. bide o elemanlar buluşmaların hepsine gelse gam yemicem. :F zevk mi alıolar böle konu$unca anlamıorm :F grey-cells,turtle_scorpion a sorun bi zararımız varmi die :F izmirden stigmaya sorn :D neyse bulu$maya az kaldı :D bizim lavuk enis in banı açılır birazdan satışları listeden silsin bari :D
-
harbi bu kadar uzatmayın görende diycek ssanki bayansız bi dünyada yaşıyorlar bunlar diye merak etmeyin adada daha çok var ne ararsanız..bazen düşünüyorum gelmemeyi böyle olunca
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ya evet :D atakan bugün aklıma geldi ilk girdigimde yazcaktım unutmuşum...atakaanım geliyo dimi :D
yoksa asarım kendimi :D
-----------------------------malesef gelmio cok ugrastımda ikna edemedim ama son bi umut deneriz yarın fln numarasını veririm isteyene xP
avea ise ver :D taciz ederim :D
-----------------------------ehaha ben ikna ederim heyecan yapmayın :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Sanki bu zamana kadar herhangibir müride/mürideye bir zararımız olmuş gibi millet ötüo anasını satam :B gelmesin bilmemne imalı imalı konuşanlar falan.. bide o elemanlar buluşmaların hepsine gelse gam yemicem. :F zevk mi alıolar böle konu$unca anlamıorm :F grey-cells,turtle_scorpion a sorun bi zararımız varmi die :F izmirden stigmaya sorn :D neyse bulu$maya az kaldı :D bizim lavuk enis in banı açılır birazdan satışları listeden silsin bari :D
-----------------------------lan exca olm bu sözler bana mı:D yanlış anlaşıldım bak yine ben sadece bilgi alması için söyledim hemen laf sokma :)
-
aklıma manyak bişi geldi
gelen müridEler börek çörek fln yapsa olmaz mı mükemmel olur be :)
-
lütfen mürideleri korkutmayın eceme sorun bir yanlışımız olmuşmu tarikatımızın bacıları onlar :d ayrıca excanın fikri süper browni istiyorum sizden :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------aklıma manyak bişi geldi
gelen müridEler börek çörek fln yapsa olmaz mı mükemmel olur be :)
ben çok beceriksizimdir =) öyle marifetlerim yoktur.ailemde şehir dışında anneme de yaptıramam=) ama market pastane vs.alırım:P