folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    qramber'e tecavüz etmek için gelmem lazımda ben onu bulurum :)

bekleriz xP

bu arada farketmez benim için ben para konusunda her halukarda sıvışcam aradan xP 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kabataş'da kaçta buluşuluyor?kaç vapuruna biniliyor?ilk sayfada göremedim.

edit : lan bostancıda mı buluşcak herkeş?olmaz öyle şey 2.istasyonda vapur tıklım tıklım olur.şayet ayakta gitmek istemiyorsanız siz kabataşa gelin. avrupa yakasındakilere örgütlenmeye ve isyana davet ediyorum.

ha beni kim sikleyecek orası muamma.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

kabataş'da kaçta buluşuluyor?kaç vapuruna biniliyor?ilk sayfada göremedim.

edit : lan bostancıda mı buluşcak herkeş?olmaz öyle şey 2.istasyonda vapur tıklım tıklım olur.şayet ayakta gitmek istemiyorsanız siz kabataşa gelin. avrupa yakasındakilere örgütlenmeye ve isyana davet ediyorum.

ha beni kim sikleyecek orası muamma.

Hoca  Biz Reflex,Protesto,Serser1 olarak Bahçelievler-İski nin önünde bulu$up Öyle eminönüne gidecez ordan kadıköye ..  istersen sende gel bizle  soğanlıda fln oturomussun :B bizim buralarda . bide bütün bulu$ma elemanları kadıköyde bulu$up ORda bi hipermarkette alı$veriş yaptktan soora hep beraber topluca kadıköyden adalar şeysine binip gitcez büyük ada olmasa heybeli ada var bilmemne ada var :D Bizde ada mı yok mk. :B cuma gününe doğru bütün detayları yazarız zaten ilk mesaja yazacaz cuma gününe doğru falan satı$lar matı$lar ortaya çıkar tam net eksiksiz dakikası dakikasına detaylar :F
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

iyi güzelde şu kadıköyden binme olayı sakat gibi...sonuç olarak hem Pazar günü hemde 2.istasyondan binilmiş olacak.ayakta gitme olayını geçtim..vapura binmek bile şans olur.az değil 40 kişi..

market olayı vs...durumu karıştırıyor ama onada bir tavsiyem var..hiç birşeu almayalım hepsini adada alalım.zaten adada bim + 1 /2 tane daha süpermarket var.pahalı olması imkansız.

+sizleri bilmem ama 40 kişilik bir grubun pazardan dönen kadınlar gibi ellerinde poşetlerle o kadar mesafe katedip yürümesi hoş bir görüntü oluşturmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

iyi güzelde şu kadıköyden binme olayı sakat gibi...sonuç olarak hem Pazar günü hemde 2.istasyondan binilmiş olacak.ayakta gitme olayını geçtim..vapura binmek bile şans olur.az değil 40 kişi..

market olayı vs...durumu karıştırıyor ama onada bir tavsiyem var..hiç birşeu almayalım hepsini adada alalım.zaten adada bim + 1 /2 tane daha süpermarket var.pahalı olması imkansız.

+sizleri bilmem ama 40 kişilik bir grubun pazardan dönen kadınlar gibi ellerinde poşetlerle o kadar mesafe katedip yürümesi hoş bir görüntü oluşturmaz.

ayrı ayrı yürürüz hoca...böylelikle 40 kişilik ellerinde poşetle dolaşan grup dışlanmasından kurtulmuş oluruz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Heybeli ada yapalım olm zaten boşverin büyük adayı triump valla o market olayını hiç bilmiyodum eğer öyleyse mantıklı

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    Heybeli ada yapalım olm zaten boşverin büyük adayı triump valla o market olayını hiç bilmiyodum eğer öyleyse mantıklı
    olum ne heybelisi :D büyük ada rullzzz ya :D hem daha büyük anca sığarız :p iğrenç esprilerim biyana ben büyük ada olursa sevinirim şahsen :M
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Valla hocalar alı$veriş olayını adalarda yaparsak adalara geliriz valla fdaha önceden ora giden elemanlar var fiatlar cep skici diolar.alkolunden tut yiyecek içeceğine kadar kazık..  ayrICa 40 kişinn de geleceğini sanmıorm yarısı satsa fln 20 kişi gelir. elimizde po$tle dolaşırıs mk ne olcak :B vapurada bineeriz yau sorn olmaz sanmıorm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

la ne heybelisi tamam gecen sene gittik güzeldi fln da :) bu sene farklı olsun :D

seneyede kınalı fln yaparız :D

sonra eskişehirdeki adalara akarız :F her sene bi adaya :F

12 adaları dolaşırız fln :F

ama suda var adada alıp göte gelmeyelim :B

bu arada satı$ koyma ihtimalim %90 söyliyim :D cumartesi koydugumu veya koymadıgımı sölerim :B

editül vahşet : la atakanı aradınız mı :| cagırın ato yuda :) oda gelsin metalika muhabbeti yapar x)

edit 2 : yunusemre gelemiomus bi yere gitcekmiş yine vermeye.  ilk satı$lar basladı xP

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DioNYsoS
    DioNYsoS's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Valla hocalar alı$veriş olayını adalarda yaparsak adalara geliriz valla fdaha önceden ora giden elemanlar var fiatlar cep skici diolar.alkolunden tut yiyecek içeceğine kadar kazık.. ayrICa 40 kişinn de geleceğini sanmıorm yarısı satsa fln 20 kişi gelir. elimizde po$tle dolaşırıs mk ne olcak :B vapurada bineeriz yau sorn olmaz sanmıorm

Afferin lan ayda yılda doru bı laf etdin:D 

Yatakta We Batakta Eşi Olmayan Eline Mahkumdur.
Toplam Hit: 146696 Toplam Mesaj: 586