folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

harbi 2 tane mi lord varmış burada vay be bugün öğrendim benim hep muhabbet ettiğim kim acaba :) kafam karıştı :):)

edit: yazın erdeğe giden senmiydin 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Unutmadım gayjancığımı :B alacaz onudajajjaj :F
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Ya olaya bak 3 kişi aynı sitede oturuyoruz sabah kaçta çıkıcaz bilmiyom,benim cebide dün kapattım taciz ediyolar diye pin i unuttum ama olsun gece 1-2 de olsa arkadaşa gitçem uyandırcam sabah kaçta gitçez diye sorcam  :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hobdirililaylom lay lay li lay lom :)

bi arkadaş daha getireceğim duruma göre...emirreis hocayı telefonla sabah çaldırmayı unutmayın mutlaka gelsin.

iyi uykular 

selametle :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    ben kaptan vs 9da kabataştan geççez 9da var kabataştan triumph idodan değil başka bir site war onan bak googleda vapu diye arattır ilk o çokıyo uyarsa bizle geçersin 8.30 kabataşta olacağız

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben kaptan vs 9da kabataştan geççez 9da var kabataştan triumph idodan değil başka bir site war onan bak googleda vapu diye arattır ilk o çokıyo uyarsa bizle geçersin 8.30 kabataşta olacağız
    -----------------------------

kaptanda geliyor mu lan canını yiyim senin..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hadi bakalım beyler rasgele (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ben gelmiyorum vazgectim sabah ilk yazan ben olmaliydim ama olamamisim olsam da ne far kederki

satis  nedenim mesafe farki af eyleyin beni mesafe farki derkende yol uzaklik anlaminda kullandim yanlis anlatanlar bu yazidan yanildiklarini anliyacaktir ve bu yaziyida anlamalari icin yazdidim ve bunuda bu yazidan anlayacaklar

iyi eglenceler

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Şu an itibariyle Adadan eve gelmiş bulunmaktyim :D Yorgunlktan ölüyorm ama süper bi gündü :D :D saygılar ! :D Ölüorum lannn yorgunluktan :'(   

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Eksik yok demi, saysaydınız birbirinizi dönüşte :)

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 145988 Toplam Mesaj: 586