TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
harbi 2 tane mi lord varmış burada vay be bugün öğrendim benim hep muhabbet ettiğim kim acaba :) kafam karıştı :):)
edit: yazın erdeğe giden senmiydin
-
Unutmadım gayjancığımı :B alacaz onudajajjaj :F
-
Ya olaya bak 3 kişi aynı sitede oturuyoruz sabah kaçta çıkıcaz bilmiyom,benim cebide dün kapattım taciz ediyolar diye pin i unuttum ama olsun gece 1-2 de olsa arkadaşa gitçem uyandırcam sabah kaçta gitçez diye sorcam :D
-
hobdirililaylom lay lay li lay lom :)
bi arkadaş daha getireceğim duruma göre...emirreis hocayı telefonla sabah çaldırmayı unutmayın mutlaka gelsin.
iyi uykular
selametle :)
-
ben kaptan vs 9da kabataştan geççez 9da var kabataştan triumph idodan değil başka bir site war onan bak googleda vapu diye arattır ilk o çokıyo uyarsa bizle geçersin 8.30 kabataşta olacağız
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
ben kaptan vs 9da kabataştan geççez 9da var kabataştan triumph idodan değil başka bir site war onan bak googleda vapu diye arattır ilk o çokıyo uyarsa bizle geçersin 8.30 kabataşta olacağız
-----------------------------kaptanda geliyor mu lan canını yiyim senin..
-
hadi bakalım beyler rasgele (:
-
ben gelmiyorum vazgectim sabah ilk yazan ben olmaliydim ama olamamisim olsam da ne far kederki
satis nedenim mesafe farki af eyleyin beni mesafe farki derkende yol uzaklik anlaminda kullandim yanlis anlatanlar bu yazidan yanildiklarini anliyacaktir ve bu yaziyida anlamalari icin yazdidim ve bunuda bu yazidan anlayacaklar
iyi eglenceler
-
Şu an itibariyle Adadan eve gelmiş bulunmaktyim :D Yorgunlktan ölüyorm ama süper bi gündü :D :D saygılar ! :D Ölüorum lannn yorgunluktan :'(
-
Eksik yok demi, saysaydınız birbirinizi dönüşte :)