TBT İstanbul - ( Büyük Ada Bulu$Masi) - Resimler İçeride
-
vay amk. ne gündü :S
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
iyi oldu küsler barıştı felan o mangal zaten bi felaketti her boka para verildi.. tabi kız tavlayanlarda oldu...
-----------------------------kim tavladı len kızları 25 erkegin arasında kız tavlamak baya zor olmuştur : D
-
TR_ip bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------oh
borekler sarmalar mangallar
neler kacirmisim neler :) denize girende oldumu bari ?
-----------------------------hocam deniz konusna girme :D ilk başta 1 eleman giriodu :D sonra diğerleri özendi :D en son kayaliğin arkasinda bi mayo (Şort) Değiştirme sahnesine şahit olduk :D:D Sorma oralari :D:D:D yemekler süperdi :D Hele börekler (A) :D
en bomba denizdi ya :D keşke daha uzun kalsaydık suda :s -
kaptan ayarladı kızı ama kızda gelin beni ayarlayın havasındaydı bendede var resim 1-2 tane buraya atayım gerisini bir yerlere upload :)
-
20.04.2008 tarihinde gittiğim tahribat.com ada buluşmasından dönüşte vapurda yaptığım ve bir devrimciye yakışmayacak bir hareket olan "göbek kaşıma" hayvanlığından dolayı özür dilerim...
eve gelip göbegime ve vücudumun "diğer" bölgelerine bi göz attığımda yer yer kırmızı kırmızı beneklerin oluşmuş olduğunu gördüm...
yani;
göbek kaşımamın,sırt kaşıtmamın tek sebebi vücudumdaki o mechul kırmızı beneklerden dolayıdır...
sebebini hala araştırmakdayım ama bişey dokundu sanırım...
kamuoyuna önemle duyurulur :p
-
lord o skandaldada var sanırım karıncadan oldu :)
-
la dert ettin şeye bak bi recep ivedik senmöisin lordvader :D
-
beyler her tarafım agrıyo suratım pancar gibi güzel bi gündü gelmeyenler okadar şey kaçırdıki anlatamam.
ecem benim pul biberleri senin sırt çantanda unuttum :(( bidakine :D getirmesende olur ben dersimi aldım
lord sana da gelince benekler bence sabahın köründe kavaltı yapmadan şarap içmenden kaynaklanıyordur.
-
lan onu bunu brakin benimde sağ bacakta kırmızı benekler olmaya basladı kasınıp duruyorm :| noluo aq
-
hepinis ölceksiniss