1 Milyon Dolar Bulamazsa Ölecek
-
Beyler genelde bu tarz konu açmam ama içimden bir şeyler beni buna zorluyor, haberlerde gördüm içimden birşeyler koptu, aynı durumda siz ya da sevdiklerinizden, ailenizden biri olabilirdi..
23 yaşında, hukuk fakultesini kazanıp gidememiş, yoksul bir ailenin kasiyerlik yapan kızı. 6 ay ömrü kalmış ve toplanan para 300tl, lanet olsun diyecek hiç bir şey yok. Devlet ne işe yarıyor? Teröristlere 609,5 milyon TL yardım ediyoruz da kendi insanımıza 300tl mi sadece?..
Bir şekilde birşeyler yapmamız lazım, duyurmamız lazım, twitterdan rt bile etseniz yeter, bir can söz konusu..
--
Milliyet: 1 Milyon Dolar Bulamazsa Ölecek
Hürriyet: Kasiyerlik yapan Refiye, sağlığına kavuşmak istiyor
Habertürk: Tedavi olmazsa ölecek
Mynet: 1 Milyon Dolar Bulunmazsa Ölecek
Tekirdağ Valiliği tarafından Halkbank Tekirdağ Şubesi nezdinde yardım kampanyası için açılan hesap:
Selime Günder Yazıcı, Sevilay Bozdoğan veya Filiz Koyuncu adına
Müşteri No: 10291531
IBAN: tr540001200930400001036291 -
"Son olarak size teşekkür ediyorum, çünkü 23 yaşında genç bir kızı ölümün kollarına ittiniz."
...
-
-
Abi bu 6 aydaki sır nedir bir türlü çözemedim.
-
Kızın durumuna gerçekten üzüldüm fakat merak ettiğim bi konu var 1 milyon dolara nasıl bir tedavi var? Bu ne biçim para aklım almadı bi türlü.İlaçlar bu kadar tutar mı?
-
1 Milyon Dolar 1.8 Trilyon Yapar
Düşünün ki 500 Tl için Bile Ölen insanlar var Düşünsenize Böyle bir Para ile binlerce kişiyi Kurtarmak Seçengi Bile oldugu halde kimse kılını kipirdatmiyor ölüyorlar Bu kişi için 1 milyon dolar zor bence Rabbim şifa versin
-
tüh yazık :S
-
Daniel-Koo bunu yazdı
"Son olarak size teşekkür ediyorum, çünkü 23 yaşında genç bir kızı ölümün kollarına ittiniz."
...
.
-
ottomanmurat bunu yazdı
1 Milyon Dolar 1.8 Trilyon Yapar
Düşünün ki 500 Tl için Bile Ölen insanlar var Düşünsenize Böyle bir Para ile binlerce kişiyi Kurtarmak Seçengi Bile oldugu halde kimse kılını kipirdatmiyor ölüyorlar Bu kişi için 1 milyon dolar zor bence Rabbim şifa versin
İşte bu düşünce yüzünden insan hayatı ucuzluyor! Rab da şifa vermiyor? ölsün mü?
Eğer gereken ses getirilirse, hastanenin ya da ilgili kuruluşların kulağına giderse bu olay belki de ücretsiz olarak yardım yapılır, her şey para değil bu devirde reklam sayesinde dönüyor dünya.
-
Zeytun-i bunu yazdı
Abi bu 6 aydaki sır nedir bir türlü çözemedim.
-
Kutengri bunu yazdı
Kızın durumuna gerçekten üzüldüm fakat merak ettiğim bi konu var 1 milyon dolara nasıl bir tedavi var? Bu ne biçim para aklım almadı bi türlü.İlaçlar bu kadar tutar mı?
Yazdığı mektupta var hocam. Miami'de incebağırsak nakli yapılması lazımmış artık ilaca gerek yokmuş. kullandığı ilaç kanserden korunmak içinmiş. ama artık kanser yani nakil lazım o da Miami'de 1 milyon dolara oluyomuş.
Zeytun-i bunu yazdıAbi bu 6 aydaki sır nedir bir türlü çözemedim.
Hocam maksimum yaşam süresi. yani bu hızda ilerlerse vücut en fazla bu kadar dayanır vs den dolayı deniyor.