1 Milyon Dolar Bulamazsa Ölecek
-
AMpul bunu yazdı
güzel kızmış yazık, bu arada iban a TR540001200930400001036291
Girmiş olduğunuz IBAN geçerli değildir. diyo :| deneyen var mı la
TR540001200930400001036291 numara bu hocam. kabul ediyor. c/p değil elle yaz hocam ..
edit: yok ya çok da mal değilimdir..
joe_black tarafından 13/Oca/13 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
trampfd bunu yazdı
İmparatora ulaşıldı, devam beyler, bu kadar zor olmamalı!
Bu adamı günahım kadar sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme arkadaş.
Helal olsun şu hareketi karşısında elini öperim..
-
Haber yayılırsa yardım eden çıkacaktır elbet.Biz de ancak dualarımızla eşlik ediyoz :/
-
hukuk kazanan birinin dilekce ornegi bitirdi beni. kusura baayin ama reklam kokuyor biraz
-
yazık güzelde kızmış 1 milyon dolar 2 milyon tl yapıyor
-
ayhun bunu yazdıhukuk kazanan birinin dilekce ornegi bitirdi beni. kusura baayin ama reklam kokuyor biraz
Sen söyledikten sonra benim de dikkatimi çekti ama en azından safımız belli olsun hacı
-
ayhun bunu yazdıhukuk kazanan birinin dilekce ornegi bitirdi beni. kusura baayin ama reklam kokuyor biraz
o para ona toplanırsa şayet;
1-2 bin tl 'ye ihtiyacı olanlar ne olacak? konuyu matematiğe vurursak;
ortalama ölüm kalım hastalıklarında kabataslak 100 bin tl'ye ihtiyaç duyulsa 18 kişinin hayatı kurtarılır. 18 kişi mi? 1 kişi mi? bu para bu kişiye toplanırsa diğer 18 kişi için bşeyler yapacakmısınız? o 18 kişinin hakkına girmiş olmuyor musunuz? bu kişi içinde bencilce bi durum olmuyor mu? her önüne gelen böyle yardım mı toplasın?
ve 1 milyon dolar ne demek yaa? lan insan vücudu bu. organ mafyası bile ne kadar para isteyebilir?
konuşulan rakamlara dikkat edin. bu kadarda duygusal olmayın. geçen sene 3 bin tl para bulamadım ben. işler karışsaydı ya beni vururlardı yada intihar ederdim. öyle 6 ayım bile yoktu. her an ne olacağı meçhul? hadi buyur burdan yak...
-
-
ajan1111 bunu yazdıayhun bunu yazdıhukuk kazanan birinin dilekce ornegi bitirdi beni. kusura baayin ama reklam kokuyor biraz
o para ona toplanırsa şayet;
1-2 bin tl 'ye ihtiyacı olanlar ne olacak? konuyu matematiğe vurursak;
ortalama ölüm kalım hastalıklarında kabataslak 100 bin tl'ye ihtiyaç duyulsa 18 kişinin hayatı kurtarılır. 18 kişi mi? 1 kişi mi? bu para bu kişiye toplanırsa diğer 18 kişi için bşeyler yapacakmısınız? o 18 kişinin hakkına girmiş olmuyor musunuz? bu kişi içinde bencilce bi durum olmuyor mu? her önüne gelen böyle yardım mı toplasın?
ve 1 milyon dolar ne demek yaa? lan insan vücudu bu. organ mafyası bile ne kadar para isteyebilir?
konuşulan rakamlara dikkat edin. bu kadarda duygusal olmayın. geçen sene 3 bin tl para bulamadım ben. işler karışsaydı ya beni vururlardı yada intihar ederdim. öyle 6 ayım bile yoktu. her an ne olacağı meçhul? hadi buyur burdan yak...
işte böle düşününe işin içinden çıkılmıyo. bian bende öyle düşündümde çıkamadım :|
2-3 bin lira için bile onlarca ölen insan var bu memlekette.
tabi bu demek değilki bu kızcağız ölsün ama işte çıkmazada girmiyo değil insan :|
-
1 milyona insan mı yaratıyorsunuz amk ya o nasıl bi paradır ya bana yalan gibi geldi hacılar ya bunun tüm bağırsağı + kalp akciğer max 500k eder :/ ne ameliyatı olacak tam olarak bilen var mı ?