folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Milyon Dolar Bulamazsa Ölecek

1 Milyon Dolar Bulamazsa Ölecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Ayrıca aklıma gelmişken ;

iyilik yapmak istiyorum ama param yok falan diyen arkadaşlar varsa , organ bağışınla katkıda bulunabilir. Böceklerin yiyeceği, çürüyecek bedeninle 2-3 kişinin hayatı kurtulabilir. 

Buradan eklemek istedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Hala olayı para yönünden düşünenler var, lan bir paket sigara parası verseniz hepiniz o para toplanır! O kız bu hale gelene kadar 6 yıl çile çekmiş, ilacını bile devlet karşılamamış, yazdığı mektuptan şüphelenen arkadaş; o mektubun nasıl bir ruh haliyle yazıldığını düşündün mü? Hukuk mu kalmış kız kasiyerlik yapıyor ciklet satıyor o haliyle! Verdiği savaşta artık son aşamaya gelmiş acil nakil yapılması gerekiyor ve "hadi" denilince 300tl toplanıyor.. 

Cebinde beş kuruşu olmayan bir adamsan bile buraya yazacağına git sağda solda duyur, o şekilde yardımcı ol.

Bin tl ye muhtaç olan da var onlar nolcak denmiş, işte o hastalıklı zihniyetiniz yüzünden insan hayatının değeri bu kadar düşük! 10tl ye insan öldürülüyor ülkemde, hastalandığında 11tl tutan bir ilacı almayacakmısın kendine? Neyin kıyasını yapıyorsun?

Hiç merak etmeyin 1 milyon dolar tepenizdeki adamlar için çok bir meblağ değil, sadece garajlarındaki 2 arabanın parası..

Atalarımız "her şeyin başı sağlık" demiş, biz de torunları olarak "her şeyin başı para diyoruz", "can" deniliyor "para" düşünüyoruz, nankör insanoğlu işte başına gelmeyince bilemez..

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Ya o kadar yazdım çizdim yine de sosyal medya da yaymaya devam edicem fakat 1 milyon dolara hastane açılıyor amk :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bir kez daha anladım forumda ne kadar dalyarak olduğunu..

okul yapanlar 20 kişiyi kurtaranlar reklam diyenler insanlığı kurtaranlar...

ahh ne diyim size. sonra grip oldumu tak tak konular açılır.. amk yok demekki burda tedavisi.. gerekli o para.

safi hastaneler arası yarıştan ölen biri vardı aynı anda çift kol çift bacak naklinden ? neyin tedavisinden bahsediyorsunuz siz türkiyede amk.

klasiktir bu her birey birer tıpcıdır birer tesisat ustasıdır birer işinin ehlidir. burda da tıp uzmanlarını görüyoruz zaten bolca..

o parayla bilmem kaç insan kurtarmaktan bahsedenler. göt kadar bi sıcak ev verilmediği için geçen bi vatandaş soğuktan donarak öldü ? 

neyin adeletinden insan kurtarmasından bahsediyorsunuz. bu konuda bile otu boku sorgulayıp ters gidenler olmuş..

Allah daha kötüsünü size vermesin (inancınıza göre).

...

..

.

baristbt tarafından 14/Oca/13 03:00 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Ya o kadar yazdım çizdim yine de sosyal medya da yaymaya devam edicem fakat 1 milyon dolara hastane açılıyor amk :D

1m$ a hastahane ha :) ? Sağlık ocağı ya da aile hekimliği yeri mi açıyorsun bro ? 1milyon dolara bir hastanenin radyoloji bölümünü açarsın belki anca :) Ayrıca amerikada tanrı kimseyi hastanelere ve sigorta şirketlerine düşürmesin. Fiyatı pahalı buluyorsunuz da, amerikada gerçekten çok pahalı sağlık hizmetleri :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

O durumda olsam 1m$ verseler paraya kiyamam yine ölürüm bi amelyata okadar verilirmi son model ferrari alır onda ölürüm amq

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

1m$ a hastahane ha :) ? Sağlık ocağı ya da aile hekimliği yeri mi açıyorsun bro ? 1milyon dolara bir hastanenin radyoloji bölümünü açarsın belki anca :) Ayrıca amerikada tanrı kimseyi hastanelere ve sigorta şirketlerine düşürmesin. Fiyatı pahalı buluyorsunuz da, amerikada gerçekten çok pahalı sağlık hizmetleri :/

Mübalağa yaptım hacı açığımızı mı arıyon ne yapıyon :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Türk Kızılayı Genel Müdürü @OmerTasli açıkladı. "Üç GSM operatöründen 2868'e RY yazarak 5 TL bağışta bulunabilirsiniz."#RefiyeYILMAZ

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bu çok sevdiğiminin devleti, o ellerinden öptüğümünün sgk'sı ile insanları legal olarak öperken, gariban, muhtaç, parasız insanları hiç mi düşünmüyor?

Benim sigortam olmayan döneme dönük 1300 liralık sigorta borcumu güle oynaya almaya çalışan, alacak olan, yüzlerce binlerce insandan alan bu yakışıklının çocukları bu parayı tuvalet kağıdı olarak mı kullandı/kullanıyor/kullanacak?

Böyle düzeni çok seveyim ben. Seve seve seveyim. Öpe okşaya koklayayım. Severken öldüreyim. Ah konu gizli olsaydı.

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Haberlerde rastladım üzücü bir olay, Tahribatın da katkısı olsun istedim Damlaya damlaya göl olur mantığıyla az çok ne yollarsanız çorbada tuzunuz olur...

Tekirdağlı 23 yaşındaki Refiye Yılmaz, milyonda bir görülen Gardner Sendromu hastalığının pençesinde, yaşam savaşı veriyor.

1%20milyon%20dolar%20bulamazsa%20ölecek

Video:

http://www.milliyet.tv/video-izle/1-milyon-dolar-bulamazsa-olecek-yGpElNbsm0pl.html

Yardımsever vatandaşlar, Valilik tarafından

Halk Bankası Tekirdağ Şubesi'nde Refiye Yılmaz için açılan hesaba 3 ay süreyle bağışta bulunabilecek.

Selime Günder Yazıcı, Sevilay Bozdoğan veya Filiz Koyuncu adına

Müşteri No : 10291531

I-Ban : TR54 - 0001 - 2009 - 3040 - 0001 - 0362 - 91

kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/1-milyon-dolar-bulamazsa-olecek/gundem/gundemdetay/13.01.2013/1654840/default.htm

Refiye Yılmaz'a gsm aracılığıyla bağış yapmak

Kızılay genel müdürü ömer taşlı'nın twitter üzerinden duyurduğu sevindirici haber. her 3 operatörden büyük harflerle ry yazip 2868 e göndererek mesaj başı 5 tl bağışta bulunabiliyormuşuz. bu, yardımı geniş kitlelere yaymak adına atılan en güzel adım oldu. saat 10'da bağış hakkında açıklama da yapılacakmış. 

https://twitter.com/...asli/status/290634600550641664

Mesaj gönderildikten sonra gelen cevap

--- spoiler ---

türk kızılayına yapmış olduğunuz bağış için teşekkürler. bize 03124302300 ve www.kizilay.org.tr den ulaşabilirsiniz

--- spoiler ---

kaynak: ekşi

Ey kul, etme dünya nazı, kıl namazını, sonra kılarız diyenin dün kıldık namazını. - msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com - Ttnet internet problemleriniz halledilir: http://tinyurl.com/5u657py
Toplam Hit: 9740 Toplam Mesaj: 88