folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı

2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

deleted

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı

şu an tek istediğimin şeriat manyağı cemaat-tarikatların kapatılması , hocalarının sürekli gözetim altında tutulması desem?

batıni eğitim veren 1 dergah var benim bildiğim , onu da çok kişi bilmez ankarada. hocamız vefaat etti geçen yaz.

Sana bu batıni eğitim veren tekkedeki bir yakınımın konuşması ve bir dinci şaklabanı karşılaştırayım.müslümanlar öcümüymüş bak bakalım.

Bir gün hava soğuktu , biz bu yakınımla oturuyoruz. Allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı. Dışardayız , o sırada tanıdığım sokakta bir mini etekli birisine denk geldi. Heralde tanışıyorlardı , nasılsın faslından sonra şöyle dediği şu "Kızım hava soğuk neden böyle giyindin , üşürsün.". Eğer gerçek bir batıni dergahını bulursan görürsün onlardaki hoş görüyü ve farkı.

http://www.youtube.com/watch?v=K-mjJ3aSM2Q bir de şu şaklabana bak

Bana bak dün gelip tüm forumun içine sıçtın milletin keyfini kaçırdın sınırları zorlama artık.

PM'den "sana o boku yediririm" demişsin erkek gibi yazsana forumun orta yerinede erkek gibi al cevabını.

Atla gel Antalya'ya, ister dolu ister boş gel, kim kime ne yediriyor görelim. 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

deleted

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

mubarek ramazanda insanları şu şekilde bir birine düşürdün inşallah iyi bir ceza yersin ayıp gerçekten işin bokunu çıkarmaya yer arıyorsunuz

hadi biri kışkırtmak için konuyu açmış siz niye alet oluyorsunuz ne gerek var kendi hallerinde kutlasınlar yas tutsunlar 2 temmuzlarını

yalnizturk tarafından 02/Tem/14 12:09 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı
    umit bunu yazdı

Allah rahmet eylesin. Ordaki Alevi ozanlara acıyorum. Vatandaşın değerleri ile oynayan insanlar yüzünden öldüler

yakanın göz yumanın hiç suçu yok dimi

hocam cidden üzülüyorum ama sen çıkar anadoluda ateistlik yapmaya kalkışırsan anadolunun adamı buna göz yummaz.hele alevilik adı altında yaparsan alevileri de böyle ölüme sürüklersin.kaç adam biliyorum ateist kanına susamış psikopat, sorsan müslüman ama gerçekte müslümal. ben yakanları savunmak için demiyorum , toplum böyle.

bu kafayla yakanları savunuyorsun yalan söyleme , ne demek ateistlik yapmaya kalkarsan , lan sen kimsin ? sana ya da lavuğun birine mi sorcaktım neye inanacağımı , kafa yapınız sakat en başta ondan sonra olur böyle katliamlar 

dersen ki ateistlerle, falancalarla  beraber yaşayamayız , o zaman hep beraber ölücez kardeş başka gidecek yerimiz yok.   bknz ortadoğu , hep bu sakat müslümal kafası yüzünden oluk gibi kan akıyor kendi kendini yok ediyor oradaki toplumlar 

ya şimdi açtırma ağzımı. bir avuç adamsınız , ortalığa çıkıp deli gibmiş gibi Allah yok din yalan giriyorsunuz. Ondan sonra yok efendim yaktınız , yok efendim savunuyorsunuz. Ben mi dedim ortalığı tahrik et , milleti gaza getir? Aziz Nesin denilen dinsiz yüzünden o kadar vatandaş yanarak ölmüş. Toplumsal olaylar nasıl gelişir bilir misin? Başsız. Eylemlerde mesela 3-4 adam hızını alamaz aşırılaşır , arkadaki adamlar da aşırılaşır. Bu da o hesap.

Senin durduk yere inancını sorgulayan mı var? Veya yaşama diyen mi var? Kız arkadaşımın inanmadığını ben 1 sene sonra öğrendim. Benim ne müslümanlığım onu ilgilendirdi ne de onunki beni.

Ben hiç müslüman yakan, müslüman kafası kesen ateist görmedim. ateistlerin götleri bile sizin kalbinizden daha temiz. Senin gibilerin inandığı Allah sizi 2 temmuz '93 te terketti. sektirin. seke seke gidin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

"Git bakayım bi kahveye ben Allah'a inanmıyorum de. İnsanlar sana ne gözle bakıyor?" 

abi bu nasıl bir önerme? saçma değil mi? İnsanların inanç sistemleri çarpıklaşmış, cahil olmuşlar. Kendilerinden olmayanı "öldürelim" diyorlar. Çok mu iyi bir şey yani "Allah'a inanmıyorum de, ne gözle bakıyorlar?" önermesi? 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

deleted

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

neyse...

AslanAmca tarafından 02/Tem/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

özgür ve demokratik toplumda yaşamanın emarelerine gel hele;

Ramazan, cuma, kandil v.b. günlerde medya, sokaklar dahil her yerde karanfil, kuran dağıtılır, kuran okunur, topluca dua edilir. Çünkü özgür ve demokratik bir toplumda yaşıyoruz.

Ama inancı olmayan biri bunu toplum içerisinde söylerse, muhabbet ederse tahrik etmiş olur ve diri diri yakılmayı göze alır. Yakılabilirde normaldir böyle şeyler sonuçta inanmıyorlar ve 3-5 satır birşeyler yazmışlar, kendi aralarında muhabbet etmişler.

Vay amk vayy. O zaman ateistler toplanıp bi camiiyi kundaklasa ve sonunda tahrik ettiler abi toplanmışlar dese ateistlerde haklı olur. 

Herşeyden önce bize ailemiz tarafından öğretilen (ailem islam dinini dikkatli, hoşgörülü ve gerektiği gibi yaşayan insanlardan) empatiydi müslüman kardeşim sende empati yaparak yaşa ki bu toplum yaşanabilitesi yüksek olan toplumlardan biri olsun...

Ne içiyorsan özelden yaz ondan alıcam bi ton....

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

tustanbakanadam  sağlam saçmalamışsın. bir avuç inanayan insan halk arasında inanmadını söledi diye yakılmasını haklı kılmak nedir ?

bir avuç dedin insan yarın bigün sizin nüfusunuzu geçince sizin mi yakılmanız meşru olcak bu nasıl bi saçmalık lan :S  isteyen istediğini istediği yerde söyleyebilmelidir. 

Toplam Hit: 10475 Toplam Mesaj: 78