2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı
-

-
tustanbakanadam ateistin kurduğu forumda "burda ateistlik yaparsan böyle olur sonucu" muhabbeti yaparsan birileri sana götüyle gülebilir aldığınız nefes zarar o küçük beyinli yobaz kafalarınızla senin gibi düşünenler için de
-
Afişteki elinde saz tutan adam ile alevi vatandaşlarda nefret körüklemesi yapılmak istenmiş... Ama Sivas halkı veya sunni vatandaşlar katliam yapmadı. İhale onların üstüne kaldı.
-
yakanada saygı duymak lazım yakılanada hepsi bizim insanımız hepsi türk sonuçta
-
dostum görüntüleri izlemedin herhalde o insanlar uzaydan inmedi herhalde sünni yapmadı sivas halkı yapmadı kim yapti
-
Tnrsk bunu yazdıdostum görüntüleri izlemedin herhalde o insanlar uzaydan inmedi herhalde sünni yapmadı sivas halkı yapmadı kim yapti
hocam yapan devletti emşn ol yanmadılarda infaz edildiler fakat bu konuyu uzatmak niye ? bugün alevi olduğu için şii olduğu için ırakta türkmenler katlediliyor bunu dile getirmek dururken ölenlerin arkasından bu yaygara niye ?
yalnizturk tarafından 02/Tem/14 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yalnizturk bunu yazdıTnrsk bunu yazdıdostum görüntüleri izlemedin herhalde o insanlar uzaydan inmedi herhalde sünni yapmadı sivas halkı yapmadı kim yapti
hocam yapan devletti emşn ol yanmadılarda infaz edildiler fakat bu konuyu uzatmak niye ? bugün alevi olduğu için şii olduğu için ırakta türkmenler katlediliyor bunu dile getirmek dururken ölenlerin arkasından bu yaygara niye ?
tarih tekrarlardan ibarettir hocamsen gecmisini konusmazsan gelecegini agzina alman imkansiz olur gecmisde hatalarini bu devlet konusup telafi etmedigi icin suanda hic birseyi dile getiremez halde ayrica olenlerin arkasindan yaygara cikarmakda nedemek ? olan olmus sktiredin caktirmiorum ama oldulerde iyi oldu ha deseydin hic deilse nieytini anlardik
-
sanacasta bunu yazdı
Afişteki elinde saz tutan adam ile alevi vatandaşlarda nefret körüklemesi yapılmak istenmiş... Ama Sivas halkı veya sunni vatandaşlar katliam yapmadı. İhale onların üstüne kaldı.
Aynen öyle. Sivas'ın hemen hemen 3/1'i alevi ve uzun yıllar boyunca beraber yaşamalarına rağmen 2 temmuz olayı dışında hiçbir problem çıkmamıştır. Eğer ki bunu Sivas halkı yaptıysa o günden bu güne daha nice olaylar olurdu. Ortalığı karıştırmak isteyenler için o günden daha güzel bir fırsat geçer miydi ellerine ? onlar da kullandılar, ihale Sivas halkına, Sivas'a haldı.
Ne yakanlardan, ne de yananlardanız. Söndürenlerdeniz biz. #CumhuriyetŞehriSivas
-
Absolut bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıTnrsk bunu yazdıdostum görüntüleri izlemedin herhalde o insanlar uzaydan inmedi herhalde sünni yapmadı sivas halkı yapmadı kim yapti
tarih tekrarlardan ibarettir hocamsen gecmisini konusmazsan gelecegini agzina alman imkansiz olur gecmisde hatalarini bu devlet konusup telafi etmedigi icin suanda hic birseyi dile getiremez halde ayrica olenlerin arkasindan yaygara cikarmakda nedemek ? olan olmus sktiredin caktirmiorum ama oldulerde iyi oldu ha deseydin hic deilse nieytini anlardik
benim için bir insanın türk olması önemlidir hocam kürt bir sunni mi inancıma küfretmemek kaydıyla alevi, yahudi, hristiyan bir türkmü deseler türkü sahiplenirim dolayısıyla mezhepsel dinsel tercihlerden dolayı böyle bir olaya sevinecek halim yok ama bunu sürekli gündeme getirmeyi gereksiz görüyorum
-
yalnizturk bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
yalnizturk bunu yazdı
Tnrsk bunu yazdı
dostum görüntüleri izlemedin herhalde o insanlar uzaydan inmedi herhalde sünni yapmadı sivas halkı yapmadı kim yapti
benim için bir insanın türk olmasını önemlidir hocam kürt bir sunni mi inancıma küfretmemek kaydıyla alevi, yahudi, hristiyan bir türkmü deseler türkü sahiplenirim dolayısıyla mezhepsel dinsel tercihlerden dolayı böyle bir olaya sevinecek halim yok ama bunu sürekli gündeme getirmeyi gereksiz görüyorum
Kafaya bak kafaya. Yav arkadaş, ırkını niye boyle üstün tutarsin hic anlamam. Türk, Kürt, Kızılderili, Aborijin ne fark eder ? Insan hepsi insan. Hepsi de Allah'in kullari. Insanlar aklı ile övünür, doğuştan gelen bir şey ile övünmek kadar saçma bir şey yok.