folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı

2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir tanemi objektif güzel yorum olmaz.

ama umudumu kesmedim bekliyorum

hem yasak değilmi burada bu konu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

http://nediyor.com/2014/07/02/tayyar-sivas-katliami-alman-derin-devletinin-isi/

tabi ya..

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

AB bakanının bile ateist olduğu ülkede ateistlere olan bu kin ne anlamadım. Sanki adamların günahı size yazılıyor, size ne amk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Katiller ve o zihniyet hala aramızda ne yazık ki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

mübarek ramazan günü :) 

ölen insanlar "alevi" ymiş "ateistmiş" yazık oldu. öyle bir ölümü kimsenin haketmediğini düşünüyorum. çok ağır kelimlerde sarfedebilirim bu konuda ancak SAYGI' yı yitirmiş bir milletiz biz artık o gözle bakıyorum. hem düşenebiliyormusnuz kendinizi EGO larınıza teslim ettikçe içinizdeki iğreçliğinde bir o kadar artıp Tanrı' gibi görünmeye çalışmak ve güç gösterilerinde bulunmak. ne müslümana yakışır bir davranış nede normal insana yaraşır bir davranıştır. 

toplumdakiş kesimler bazı kesimler genelde sanat camiası! diziler filmler evlenemden önce ilişkiye girme çocuk sahibi olma vs vs konularıın işler sizin o anadolu insanı dediğiniz hatır hutur izler bir güzel yorum yapar akşam evine döner. AĞIZ Müslümanlığını devam ettirir. son dönemlerde saolsun akp saysesinde türeyen bazı gavatlarda dahil olmak üzere toplumun içine sıçtıkları için bu insanların allah 1000 belasını versin diyorum neden biliyormusun gündemde kalmak için bu kadar fahişe bir ruha ancak insan görünümdeki hayvanlar yaraşır.dahada bişi demiyorum. 

orda öylece ölen insanlar sırf sizin fikir ve ideolaojilerinizi benmsemedi diye diri diri yakmak ve üstelik kendine bakmadan bu hakkı görmek hll olsun diorum nasıl hesap vericeksiniz onuda düşünmüşsünüzdür heralde. hea bu olay sadece TR de değil bir çok devlette de olmuştur heleki ABD de bir yönetmen bunun yüznden feci bir işkenceye maruz kalıp kafatasının üzerinden arabayla geçerek öldürülmüştür.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

"allah yok din yalan" mı demiş şimdi orda yanan insanlar? 

enteresan.

şaşırtıcı olan bu kadar saçma noktalardan bakan bi insan olması değil, bu bakışını savunurken diğerlerini sürekli "bak bakalım, gör bakalım, oku bi şunu" diye küçümseyebilmesi :) gerçekten enteresan.

MaviGozluDev tarafından 02/Tem/14 17:21 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Anadolu'nun ortasında ateistlik propagandası yapmışlarmış sen her gittiğin ülkede cami açıyorsun okul adı altında dergahlar kuruyorsun ve Anadolu'da bas bas İslam propagandası yaparken o adamlarda kendi fikrini savunsa ne olacak ?

ayrıca lafa gelince hani İslam hoşgörü diniydi iyilik diniydi vs vs ne oldu 

siz laf müslümanı olmuşsunuz Arapçılık derdiniz Müslümanlık değil gerçek Müslümanlık da yok böyle bir şey

isteyen istediğine inanır kardeşim kimse kimseyi inancı yüzünden öldüremez zarar veremez 

dindar biri değilim ama mekkeli müşriklere "senin dinin sana benim dinim bana "diyen bir peygamberin ümmeti olamazsınız siz 

varsa orada yanan adamlar kadar zekan otur kendi fikrini tartış yoksa da kes sesini otur

nerde savaş ölüm Arap coğrafyasında herifler kendi pisliklerini de islammış gibi yaydılar bizdekilerde Müslümanlık o sandı 

Hoca saçma sapan provakatörlük yapma burada bence çömezliğin kısa sürmesin 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

beş dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diyecek adamlar var

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Prometheus bunu yazdı

beş dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diyecek adamlar var

bu lafı tuttum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
Toplam Hit: 10479 Toplam Mesaj: 78