2 Temmuz 1993 - Sivas Katliamı
-
bir tanemi objektif güzel yorum olmaz.
ama umudumu kesmedim bekliyorum
hem yasak değilmi burada bu konu
-
-
AB bakanının bile ateist olduğu ülkede ateistlere olan bu kin ne anlamadım. Sanki adamların günahı size yazılıyor, size ne amk
-
Katiller ve o zihniyet hala aramızda ne yazık ki
-
mübarek ramazan günü :)
ölen insanlar "alevi" ymiş "ateistmiş" yazık oldu. öyle bir ölümü kimsenin haketmediğini düşünüyorum. çok ağır kelimlerde sarfedebilirim bu konuda ancak SAYGI' yı yitirmiş bir milletiz biz artık o gözle bakıyorum. hem düşenebiliyormusnuz kendinizi EGO larınıza teslim ettikçe içinizdeki iğreçliğinde bir o kadar artıp Tanrı' gibi görünmeye çalışmak ve güç gösterilerinde bulunmak. ne müslümana yakışır bir davranış nede normal insana yaraşır bir davranıştır.
toplumdakiş kesimler bazı kesimler genelde sanat camiası! diziler filmler evlenemden önce ilişkiye girme çocuk sahibi olma vs vs konularıın işler sizin o anadolu insanı dediğiniz hatır hutur izler bir güzel yorum yapar akşam evine döner. AĞIZ Müslümanlığını devam ettirir. son dönemlerde saolsun akp saysesinde türeyen bazı gavatlarda dahil olmak üzere toplumun içine sıçtıkları için bu insanların allah 1000 belasını versin diyorum neden biliyormusun gündemde kalmak için bu kadar fahişe bir ruha ancak insan görünümdeki hayvanlar yaraşır.dahada bişi demiyorum.
orda öylece ölen insanlar sırf sizin fikir ve ideolaojilerinizi benmsemedi diye diri diri yakmak ve üstelik kendine bakmadan bu hakkı görmek hll olsun diorum nasıl hesap vericeksiniz onuda düşünmüşsünüzdür heralde. hea bu olay sadece TR de değil bir çok devlette de olmuştur heleki ABD de bir yönetmen bunun yüznden feci bir işkenceye maruz kalıp kafatasının üzerinden arabayla geçerek öldürülmüştür.
-
"allah yok din yalan" mı demiş şimdi orda yanan insanlar?
MaviGozluDev tarafından 02/Tem/14 17:21 tarihinde düzenlenmiştir
enteresan.
şaşırtıcı olan bu kadar saçma noktalardan bakan bi insan olması değil, bu bakışını savunurken diğerlerini sürekli "bak bakalım, gör bakalım, oku bi şunu" diye küçümseyebilmesi :) gerçekten enteresan. -
Anadolu'nun ortasında ateistlik propagandası yapmışlarmış sen her gittiğin ülkede cami açıyorsun okul adı altında dergahlar kuruyorsun ve Anadolu'da bas bas İslam propagandası yaparken o adamlarda kendi fikrini savunsa ne olacak ?
ayrıca lafa gelince hani İslam hoşgörü diniydi iyilik diniydi vs vs ne oldu
siz laf müslümanı olmuşsunuz Arapçılık derdiniz Müslümanlık değil gerçek Müslümanlık da yok böyle bir şey
isteyen istediğine inanır kardeşim kimse kimseyi inancı yüzünden öldüremez zarar veremez
dindar biri değilim ama mekkeli müşriklere "senin dinin sana benim dinim bana "diyen bir peygamberin ümmeti olamazsınız siz
varsa orada yanan adamlar kadar zekan otur kendi fikrini tartış yoksa da kes sesini otur
nerde savaş ölüm Arap coğrafyasında herifler kendi pisliklerini de islammış gibi yaydılar bizdekilerde Müslümanlık o sandı
Hoca saçma sapan provakatörlük yapma burada bence çömezliğin kısa sürmesin
-
beş dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diyecek adamlar var
-
Prometheus bunu yazdı
beş dakka adam ol desem kaç dakkam kaldı diyecek adamlar var
bu lafı tuttum.
-
STV gene sapıtmış. Sivas Mutfağı ve Madımak Mıklası ile ekranlarda.