2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Son açıklamalar buradadır.

http://skorer.milliyet.com.tr/2020-olimpiyat-oyunlari-tokyo-da/-/detay/1760306/default.htm

Eskisi gibi değildir belki!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    44 milyon kişinin banka borçlusu olduğu,
    60 bin evsizin, 20 milyon icralık adamın olduğu,
    her 4 çocuktan 1'inin açlık sınırının altında yaşadığı,
    13 milyon insanın aylık 250 TL'ye geçindiği,
    son 10 yılda 200'den fazla adamın kredi kartı borcu yüzünden intihar ettiği,
    son 10 yılda terörle mücadelede 853 şehit verirken; 4.458 kadının kocası tarafından öldürüldüğü yerde;

Spor değil yaşam olimpiyatları vardır.

19,7 Milyar Olimpiyat bütçesini buralara harcasınlar.

Alkolik Komünist Kubik

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Şike olaylarına girmek istemem sen gider Trabzonspor'un hakkını yer, gerekli cezaları vermezsen işte adamdan böyle çıkarırlar.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Burada uzun uzun yazdım : http://cetinemre.wordpress.com/2013/09/07/olimpiyat-lobisi/

Olurda kısa halini merak edecek olursanız ;

1- Gezi Parkı Olaylarındaki Tutumu

2- Savaş Çığırtkanlığı

3- Spor, Sanat ve Doğa Sevgisi / Saygısı (olmayan)

4- Halkına Olan Tutumu

Eksi puandı. uluslararası diplomasi öyle ağlayarak, türbanlı bacımı çırılçıplak dövdüler, sonra soydular diyerek, camide içki içtiler diye yalan ve iftirayı defalarca tekrarlayarak olmaz !!!

bunlarla Türkiye'deki cahil halkı kandırabilirsin. Uluslararası alanda adamlar diplomatik yeteneklerine bakar. Spor, sanat, doğa sevgine bakar. Halkına karşı olan tutumuna, ülkenin haline bakar. Sen ülke gerçeklerini koyamamışsın daha tanıtım filmine..

YERLER Mİ ? YEMEZLER KOÇUM !!!

Suriye'nin terörist dediği adamlara silah, mühimmat, taktiksel yardım yapyıorsun. ne diye ? İnsan öldürüp, kalp yesinler diye. Suçsuz insanları nasıl öldürdükleri ortada manyak heriflerin.

bütün bunlar olurken, 5 gencin ölümü, onlarca kişinin gözlerinin çıkması sadece tek polise yüklenmişken ; Aziz Yıldırımın suçu ispatlanmışken ve ceza almıyorken ne sporu ???

Ülkede kaliteli spor mu bıraktınız birader ?? Doping almış başını gitmiş, UEFA'dan cezalar geliyor. Her gün ortamı geriyor , üzerine al sana olimpiyatlar mı diyeceklerdi ???

OLDU CANM...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Inose, İstanbul'un Tokyo'ya oranla adaylık için "daha az gelişmiş" ve "daha az donanımlı" bir kent olduğunu iddia etmiş, "Sporcular için en iyi yer hangisi? İki ülkenin oluşturmak üzere olduğu altyapısını ve gelişmiş tesislerini birbiriyle karşılaştırın" ifadelerini kullanmıştı.

Inose, "Müslüman ülkelerin tek ortak yönü Allah. Birbirleriyle kavga halindeler ve toplumsal sınıfları var" ifadeleriyle de büyük tepki toplamıştı.

doru söyleyeni... bizim ayırdığımız bütçenin 3/1 ini verdi adamlar ama gelişmişlik yönünden feci derecede ezerler orası da ayrı. şaşırmıyorum kazanmalarınada daha önce düzenlemişler len saten gidip 2024 tekini alaylarıdı. 

TÜRKİYE HEYETİNE 2 SORU

Sunumdan sonra soru-cevap bölümüne geçildi:

Türkiye Heyeti'ne sunum arkasından 2 soru geldi: "Dopingi nasıl çözeceksiniz? / "İstanbul'da devasa trafik sorunu var, ne yapacaksınız?"

IOC Üyesi ve Okçuluk Federasyonu üyesi Uğur Erdener soruya şu yanıtı verdi: "Doping konusunda kontrol mekanizmalarının artırılması gerekiyor. Ulusal doping merkezimiz WADA ile birlikte çalışıyor."
    2. sorunun cevabı nerde lan ? amk gazetesi. ŞİKE yi de bi soraylarıdı o zaman görürdüm :S 

yaw anlamıyorum bide yazmışlar adalet laik bilmem ne amk 12 yaşıdnaki kıza tecavüz edenler elini kolunu sallaya sallaya gider bide adaletten bahsederler vay amk :S

edit büdüt : bu herifte zerre bein yok nasıl belediye başkanı anlamıyorum lan :| 

GEZİCİ VATAN HAİNLERİNİN ARJANTİN DE YAPTIĞI PROTESTO ORDAKİ OY KULLANAN ÜYELERİ ETKİLEMİŞ.ÜLKENİZE YAPTIĞINIZ KÖTÜLÜKLE GURUR DUYUN HAİNLER

ArmadA tarafından 08/Eyl/13 03:57 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Finale kalınca çok korktum acaba mı diye ama çok şükür tokyo aldı.
    Bilmeyenler için söyleyeyim. Hiç olimpiyat yapmadık ama olimpiyat komitemiz var ve olmayan olimpiyatlar için yapılmayan çalışmalara kaynak aktarma adıma akaryakıtın liresinde yanlış bilmiyorsam 1,5kuruş ilave edildi. Senelerdirde uygulanır.
    Düşünün birde alsaydık ne olurdu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Finale kalınca çok korktum acaba mı diye ama çok şükür tokyo aldı.
    Bilmeyenler için söyleyeyim. Hiç olimpiyat yapmadık ama olimpiyat komitemiz var ve olmayan olimpiyatlar için yapılmayan çalışmalara kaynak aktarma adıma akaryakıtın liresinde yanlış bilmiyorsam 1,5kuruş ilave edildi. Senelerdirde uygulanır.
    Düşünün birde alsaydık ne olurdu.

bunu heç duymamıştım.

oy sayısına bakılırsa adamlar bizi feci ezmişler. üstelik bunu tek grüha bağlamak düpe düz acizlik olur gezi parkı eylemleri yznden vermedilerse eğer demekki bizimkilerin sesi fazla duyulmuş. 

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

amk tanıtım videosu metrobus reklamı gibi olmuş tepkiler artınca yenisini çekerler  yanlız video da kanlıcada yoğurt yemeyi bide kapalı çarşıda lokum yemeyi unutmuşlar 

video tamamen siyasi spordan alakasız  bari zabıtadan kaçan seyyar satıcının 100mt 15sn de nasıl koştuğunu çekselermiş

1camiler müslümanlığı simgeliyo
    2video başından sona manitayla goygoy türkiye modernizmini simgeliyo
    3 rihanna karısı batıya nekadar indexli olduğumuzun altını çiziyo

tipik akp saçmalığı vs vs uykumvar

onekine?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Gencler akpye saydiriyorsunuz da bu sene istanbulun finale gelmesi cabalari sonucudur.Olimpiyalarin ulkeye ne tir getirecegini bilmeyip konusaar var ya ona guluyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olimpiyat bir ruhtur hoca, ticari meta olarak bakilmaz. Sana boyle baktigin icin olimpiyat vermiyorlar iste :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 41942 Toplam Mesaj: 190