2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Bir çok sporcumuz doping cezası alıyor. Futbol takımımız zar zor gruplardan çıkmaya çalışıyor, Basketbol takımına gelen giden fark atıyor.

Olimpiyatlara 2 tane stad, bi kaçtane spor salonu yaparak hazırız demekle olmaz kanımca.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Bir çok sporcumuz doping cezası alıyor. Futbol takımımız zar zor gruplardan çıkmaya çalışıyor, Basketbol takımına gelen giden fark atıyor.

Olimpiyatlara 2 tane stad, bi kaçtane spor salonu yaparak hazırız demekle olmaz kanımca.

Hoca az biraz mantık lütfen ya yalvarıyorum belki uykuda açılmamış olabilir :)

adam komple tesisleri yapsa hepsini 4 4 lük yapsa amk olimpiyatlarda biz çıkmadık ne olacak okadar yatırım? sonrada paralar gitti boşu boşuna diye bas bas bağıracaksınız

bugün çıksa 7 sene var önümüzde herşey yapılır 

çıkmayan olimpiyata daha büyük yatırımmı yapılsın? :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

herkeste bi aşağılık kompleksi bi ezilmişlik bi pısırıklık yok öyle olur yok böyle olur yapan ülkeler sanki cok büyük ülkelerde biz yapamayız yok o öyle bu böyle bırakın ya az kendinize güvenin .

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Hoca az biraz mantık lütfen ya yalvarıyorum belki uykuda açılmamış olabilir :)

adam komple tesisleri yapsa hepsini 4 4 lük yapsa amk olimpiyatlarda biz çıkmadık ne olacak okadar yatırım? sonrada paralar gitti boşu boşuna diye bas bas bağıracaksınız

bugün çıksa 7 sene var önümüzde herşey yapılır 

çıkmayan olimpiyata daha büyük yatırımmı yapılsın? :)

Bencede az mantıkla cevaplasan daha iyi olur.  

Kafa değişecek önce demek istedim orada.

Daha benim ne yazdığımı anlamayacak kafalar oldukça zaten ne desek boş.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olimpiyatlarin bizim gibi sporla ilgisi olmayan,spor kulturu olmayan sikko bir ulkeye verilmesi, Olimpiyat tarihine hakaret olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

videoda ne naim süleymanoğlu var ne bi başkası.

çekmişler turistik videoyu basmışlar ayasofyayı hani hristiyan severiz gibisinden :-)

milletin videosunda hep sporcu odaklı.

mına koduğumun ülkesinde 100 metre koşucusuyum desen toplum götüyle güler.

ama izlediğim haberler doğruysa amerika adına 2 temsilci var ve oyları bizden yanaymış.

amerika kimden tarafsa o kazanır her zaman :-)

hee şu da bi gerçek dünyanın her şehrinden ucuz ve en güzel şehir istanbuldur.

pariste romada ve biçok benzeri memlekette küçük şişe su 6-8 tldir.

bizde fiyat malum bu bile yeterli bi sebep gezmelik memleketiz de olimpiyatla alakamız yok vesselam :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

çünkü bir çok yabancı hala türkiyeyi bir arap ülkesi zannediyor ve bizim deve kullandığımızı düşünüyor falan.. ülkemizin doğru tanıtılması için büyük bir fırsat.

bunu böyle algılamalarının sebebi böyle gösterilmesi yani tanıtım videosu berbat olmuş adamın evlerin üzerinde bisiklet sürmesi orda çocuk koşarken bi adam oturuyo tam emin olmasamda ayakkabı boyacısı gibi geldi kardeşim bu her ülkede varda nie bizim ülkede milletin gözüne sokuyonuz simitçi falan baştaki insanların yüzleri hep mutsuz sonradan mutlu suratları göstermişler inşaatlar falan oldu olacak ağaoglunuda koysaydınızda tam olsaydı bide tamam müslüman bi ülkeyiz ama başta rihannanın şarkısıyla ezan sesini aynı anda çalmak nedir adamlar demezmi hani ezan sesi varken müzik dinlemek günahtı sözlü fon müzigi ayrı bi konu zaten ve sürekli cami göstermişler müslüman bi ülkeyiz ama yabancıların çogu müslüman ülkeleri aşırı fakir gibi görüyo ünlü camilerimizi 1 kere gösterirsin olur biter her dakika insanların gözüne sokmanın bi alemi yok reklam sektörüne azıcık girmiş birisi bu tanıtım filminin ne kadar önemli oldugunu bilir daha yazardımda neyse...

HolyOne başbakanlığa adaylığını koymanı bekliyoruz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bu da yılmaz özdil'in yazısı.

Olimpiyat

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.
    Olimpiyat tanıtım filmimiz bu.
    *
    Televizyonlarda yayınlanıyor.
    İnternette var, izleyin lütfen...
    Kızlı-erkekli dolaşıyorlar.
    Kızlı-erkekli parkta oynuyorlar.
    Kızlı-erkekli müze geziyorlar.
    Kızlı-erkekli alışveriş yapıyorlar.
    Kızlı-erkekli çay içiyorlar.
    Kızlı-erkekli Boğaz kenarındalar...
    Kızlı-erkekli tekneye biniyorlar.
    *
    Dalgalı, düz, kıvırcık.
    Hepsinin saçı açık.
    Tekneye binen kız, mini etekli.
    *
    Sanırsın, Los Angeles’tır.
    Siyah Amerikalı bile var.
    *
    Nerde türbanlılar kardeşim?
    *
    Yok mu İstanbul’da hiç türbanlı?
    Neden koymadınız tanıtım filmine?
    *
    Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun... Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?
    Başörtüsünden mi utanıyorsun yoksa?
    Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin... Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?
    Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın... Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?
    *
    Ayıp mıdır türbanlıları göstermek?
    Yoksa, bu senin yaptığın mı ayıptır?
    *
    Ayrıca...
    Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin... Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın... Müezzin midir Rihanna?
    *
    İçinde “rakı” geçiyor diye ‘Vardar Ovası’nı yasaklayacaksın. İçinde “ecstasy” geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye’yi tanıtacaksın öyle mi?
    *
    2020’yi verirler mi bilmem ama, “takiye olimpiyatı” yapsalar, banko bunlar alır.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Olimpiyatlarin bizim gibi sporla ilgisi olmayan,spor kulturu olmayan sikko bir ulkeye verilmesi, Olimpiyat tarihine hakaret olur.

aynen sürekli rezil olan bir ülke bu iştede rezil olmasın

zaten madrid alacak 2020 olimpiyatını bana göre

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Yandaşlarınınkide olsa hergün tv de olan bıyıklı ve sinirli adam olimpiyatları alamassak suçlusu gezi parkı olaylarına karışanlardır türünden cümleler kurmuştu. Anlayacağınız olası elenme durumu için suçluda hazır.
    Ben olimpiyatların alınmasını istemiyorum. Cünkü;
    1) u 20 de tüm dünyaya rezil olduk. U20 tarihinde en az seyirciyle yapılan turnuva olmuş. Akdeniz olimpiyatları da benzer oldu. Açılış etkinliği aile arası nişan gibiydi.
    2) olimpiyat demek alkol ve fuhuş patlaması demek. Alkol umurumda değil kimseye zorla içirmiyorlar ama fuhuş sektörü ülkemizde köle pazarı gibi işliyor. Bu sektördeki kadınların çok büyük kısmı zorla çalıştırılan kadınlar. Genelevlerde her türlü kötü muamele var. Bu nedenle olimpiyatların alınmasını istemiyorum.
    3) olimpiyat ayağına istanbul rant merkezine dönecek. Zaten öyleydi ama mahkemeler vb. ile engellenen işler de oluyordu. Olimpiyatları alırsak hepten kontrolsüz inşaatlar mantar gibi türeyecek. istanbulun ihtiyacı yeni binalar değil.
    4)miyarlarca lira yatırım yapılacak ve bunların çoğu olimpiyatlardan sonra tam kapasite ile kullanılamayacak yatırımlar. Bize lazım olan spor'a ve spor adamına yeni bir bakış açısı,yeni binalar değil. Tesis önemli ama insana yatırımı başaramassak anlamı yok.
    5)Dünyada ekonomik kriz var ve 2020 de ortalık sütliman olmayacak. Gelen ziyaretci sayısı beklenen kadar olamaz. özetle yarırımlar benzine, doğalgaza vb. ye yeni zam pardon zarar olarak karşımıza çıkacak.
    6) istanbul trafiği ile elektrik şebekesi ile asla bu yoğunluğu kaldıramaz. şu anda bile sürekli elektrik kesintisi olan sayısız yer var. Trafik kısmına girmiyorum zaten.
    7)olimpiyat sanılanın aksine bizi iyi değil kötü tanıtır. Kapalı çarşı ben bildim bileli onarım lazım olan bir yer ama çivi çakan yok. Yollarımız berbat. içki pahalı. Liste uzun.
Toplam Hit: 41969 Toplam Mesaj: 190