2020 Olimpiyatları
-
bu suriye olaylarından dolayı Türkiyenin adını dünya birkaç kez duymuştur,
amerikalı şarkıcı ile tanıtmışız, abd nin müttefikiyiz gibi bakılacak olursa sorun olmaya bilir batılılar açısından.
tanıtım güzel olmuş, yabancıların ilgisini çeken şeyleri koymuşlar.
ekonomi için çok güzel olur inş. İstanbul seçilir. birçok firma yatırıma başlar. istihdam ve ülkeye döviz girişi verilen bütçeden daha fazla olur.
diğer adaylardan daha çok İstanbulumuzun kendini tanıtmaya ihtiyacı var. japonlar zaten her konuda aşmışlar. ispanyollar da sporda biliniyorlar, şu Türkleri herkes görsün, kalkınsın artık şu ülke. ;)
hepimiz 2020 de istanbulda olalım :)
-
avrupalı komite üyeleri doğal olarak ekonomi zorluğundan dolayı ispanya için oy verirler
bi ihtimalde amerikanın bi emriyle türk halkının gündemini olimpiyata döndürmek için türkiye kazanabilir
malum amerikanın operasyonundan sonra türkiyede kan gövdeyi götürecek
e terör olayları devam edersede şiddetlenirse malum akpye oy vermez kimse
sizin anlıcağınız mevzular mevzular -
Madrid tanıtımını çok beğenmedim. Tokyo bence spora en vurgu yapan ülke olmuş. Adamların neredeyse her dalda sporcusu var.
Bizim tanıtım gerçekten güzel olmuş, ama şehir tanıtımı olarak güzel olmuş. Spora dair pek bir vurgu yok. Sonuçta eski sporculardan başka tanıtıma çıkarabileceğimiz sporcumuz kalmadı, çoğu doping gibi şeylerden dolatı ya men edildi ya ödülü elinden alındı.
Bence şuan olimpiyatlara katılmaya çalışacağımıza bundan 2 sonraki olimpiyatları hedef belirleyip ona göre spor faaliyetleri açısından altyapımızı (spor okulları, spora teşvik gibi) düzenleyip hedeflediğimiz olimpiyatlara bomba gibi çıkmak. Eğer kabul edilirsek heralde olimpiyat tarihinde ev sahibi ülke olarak en az sporcu yarıştıran ülke oluruz.
Ama tanıtım beğendim, işallah birgün o tanıtımdaki gibi bir hayata sahip oluruz güzelim İstanbul'umda.
-
zumsuk bunu yazdıİstanbul'a sadece şehir güzel diye verilebilir ; eğer siyasi birşeyler dönerse, AKP çok güçleneceği için "dış güçler" devam etmesini isterse baskılayabilir. (Eurovision - Sertap Erener misali).
-
Gezi olaylarını eksi olarak gösterenleri anlayamıyorum. kıllı tayfa eskiden yatıp kalkıp Cumhuriyet mitinglerine saydırırdı şimdide gezi gezi gezi. Olaylar sırasında direnişe katılan turistte oldu, korkup kaçan da ama uzun vadede etkilenen tek şey tayyibin karizması. Görebildiğim kadarıyla Suriye'nin ürettiği el kaide militanları/cihatçılar Türkiye'de cirit atıyor propagandalarının binde biri kadar etkilemedi turizmi.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.
amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.
Geri kafalılığın tek paragrafta numunesi.
-
konpi bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.
amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.
Geri kafalılığın tek paragrafta numunesi.
aklıma regalin reklamı geldi.
kardeş şimdi sana desem ki sana bugun 5 lira veriyorum.ama beklersen yarın 50 lira vercem.sen 5 lirayı mı tercih ediceksin?
-
amk tanitim videosu olarak adamın hobi için yaptığı videoyu koysalar daha çok beğenilirdi
edit : video nasıl ekliyorduk mk
wert tarafından 07/Eyl/13 17:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Çapulcu dedikleri adamlardan vidyo hazırlamışlar lan ne iş hahah?
Edit: Karşıyız dedikleri her şeyi koymuşlar lan vidyoya amına kodumun dönekleri. Bu kadar yavşak bir hükümet daha görmedi dünya. Şerefsizler.
krypt tarafından 07/Eyl/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Çapulcu dedikleri adamlardan vidyo hazırlamışlar lan ne iş hahah?
Edit: Karşıyız dedikleri her şeyi koymuşlar lan vidyoya amına kodumun dönekleri. Bu kadar yavşak bir hükümet daha görmedi dünya. Şerefsizler.
Doğru söze ne denir