2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bu suriye olaylarından dolayı Türkiyenin adını dünya birkaç kez duymuştur,

amerikalı şarkıcı ile tanıtmışız, abd nin müttefikiyiz gibi bakılacak olursa sorun olmaya bilir batılılar açısından.

tanıtım güzel olmuş, yabancıların ilgisini çeken şeyleri koymuşlar.

ekonomi için çok güzel olur inş. İstanbul seçilir. birçok firma yatırıma başlar. istihdam ve ülkeye döviz girişi verilen bütçeden daha fazla olur.

diğer adaylardan daha çok İstanbulumuzun kendini tanıtmaya ihtiyacı var. japonlar zaten her konuda aşmışlar. ispanyollar da sporda biliniyorlar, şu Türkleri herkes görsün, kalkınsın artık şu ülke. ;)

hepimiz 2020 de istanbulda olalım :)

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

avrupalı komite üyeleri doğal olarak ekonomi zorluğundan dolayı ispanya için oy verirler

bi ihtimalde amerikanın bi emriyle türk halkının gündemini olimpiyata döndürmek için türkiye kazanabilir

malum amerikanın operasyonundan sonra türkiyede kan gövdeyi götürecek

e terör olayları devam edersede şiddetlenirse malum akpye oy vermez kimse

sizin anlıcağınız mevzular mevzular

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Madrid tanıtımını çok beğenmedim. Tokyo bence spora en vurgu yapan ülke olmuş. Adamların neredeyse her dalda sporcusu var.

Bizim tanıtım gerçekten güzel olmuş, ama şehir tanıtımı olarak güzel olmuş. Spora dair pek bir vurgu yok. Sonuçta eski sporculardan başka tanıtıma çıkarabileceğimiz sporcumuz kalmadı, çoğu doping gibi şeylerden dolatı ya men edildi ya ödülü elinden alındı.

Bence şuan olimpiyatlara katılmaya çalışacağımıza bundan 2 sonraki olimpiyatları hedef belirleyip ona göre spor faaliyetleri açısından altyapımızı (spor okulları, spora teşvik gibi) düzenleyip hedeflediğimiz olimpiyatlara bomba gibi çıkmak. Eğer kabul edilirsek heralde olimpiyat tarihinde ev sahibi ülke olarak en az sporcu yarıştıran ülke oluruz.

Ama tanıtım beğendim, işallah birgün o tanıtımdaki gibi bir hayata sahip oluruz güzelim İstanbul'umda.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

İstanbul'a sadece şehir güzel diye verilebilir ; eğer siyasi birşeyler dönerse, AKP çok güçleneceği için "dış güçler" devam etmesini isterse baskılayabilir. (Eurovision - Sertap Erener misali).

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Gezi olaylarını eksi olarak gösterenleri anlayamıyorum. kıllı tayfa eskiden yatıp kalkıp Cumhuriyet mitinglerine saydırırdı şimdide gezi gezi gezi. Olaylar sırasında direnişe katılan turistte oldu, korkup kaçan da ama uzun vadede etkilenen tek şey tayyibin karizması.  Görebildiğim kadarıyla Suriye'nin ürettiği el kaide militanları/cihatçılar Türkiye'de cirit atıyor propagandalarının binde biri kadar etkilemedi turizmi. 

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.

amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.

Geri kafalılığın tek paragrafta numunesi. 

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı

20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.

amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.

Geri kafalılığın tek paragrafta numunesi. 

aklıma regalin reklamı geldi.

kardeş şimdi sana desem ki sana bugun 5 lira veriyorum.ama beklersen yarın 50 lira vercem.sen 5 lirayı mı tercih ediceksin?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

amk tanitim videosu olarak adamın hobi için yaptığı videoyu koysalar daha çok beğenilirdi

edit : video nasıl ekliyorduk mk

https://vimeo.com/22749271

https://vimeo.com/22749271

wert tarafından 07/Eyl/13 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Çapulcu dedikleri adamlardan vidyo hazırlamışlar lan ne iş hahah?

Edit: Karşıyız dedikleri her şeyi koymuşlar lan vidyoya amına kodumun dönekleri. Bu kadar yavşak bir hükümet daha görmedi dünya. Şerefsizler.

krypt tarafından 07/Eyl/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Çapulcu dedikleri adamlardan vidyo hazırlamışlar lan ne iş hahah?

Edit: Karşıyız dedikleri her şeyi koymuşlar lan vidyoya amına kodumun dönekleri. Bu kadar yavşak bir hükümet daha görmedi dünya. Şerefsizler.

Doğru söze ne denir

Toplam Hit: 43787 Toplam Mesaj: 190