2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.

amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.

ya hocam senin gibi kafalar yüzünden istanbul diye övündüğümüz yerde doğru dürüst bir turistik alan yok, karman çorman olmuş, hep geçim

telaşıyla dolmuş oralar.. avrupada biliyorsun sırf turistler için her yer düzenli tertipli. bu olimpiyat buna vesile olacak bu 1. ikinci olarak da ülkemiz

çok yanlış tanınıyor, benim kafamda thy nin ücretsiz/indirimli  ülkemizi tanıtan turlar düzenlenmesi yönündeydi,  ama olimpiyat bundan 100 kat

daha kar getiren bi şey.. kıçı kırık bir sürü avrupa ülkesi bile istanbuldan çok daha fazla turist çekiyorsa bu istanbul un az tanıtılmasından ya da

ülkemizin yanlış tanıtılmasından dolayıdır.. 1970 lerde ecevit in boğaz köprüsünün yapılmaması için mitin düzenlemesi, bunun üzerinden sadece

zenginler geçecek diyerek karşı çıkan gerici zihniyet şuan sende de var. istanbul tarihi bir şehir ama buna yaraşır bir tanıtımı yok ve de düzenli

değil. asgari ücret her yer de düşüktür, çekler de 700-800 liraya çalışıyorlar oranın imkanları tr den daha kötü bir ab ülkesi, ben sana en az 10 ab

ülke sayarım tr den çok daha kötü durumda olan. benzinin 5 lira olmasının sebebi %65 gibi yüksek bi vergi, burada devlet yanlış ekonomi politika

uygluyor bana göre.. türkiye öncelikle kendini dünyada tanıtmaya, bilime ve eğitime önem vermelidir ama etrafı düşmanlarla çevrili olduğu için

de askeriye ye de yatırım yapmaldır. herkes isviçre gibi bir konuma sahip değil, ama bunları düşünerek ülkenin geleceği için yatırım yapmazsan

hiç bir zaman yapılmazdı.. 70 lerde o kafa köprüyü yapmasa ne olurdu? şimdi yeni yeni metro çalışmaları, hızlı tren v.s. ekleniyor, bunlar önemli

şeyler, geçim sıkıntısı için de elbet çalışılmalı, ama hadi biz boş verelim yatırımı dersen işte o zaman gelişemezsin, büyüyemezsin, bugün paris

60-70 milyon , roma 80 milyon turist çekerken sen de öyle aval aval bakarsın.. bu sadece işin turizm boyutu. bunun haricinde bilimsel

çalışmalara da ağırlık verip, yıllardır büyük baş ülkelerin bize yaptığı gibi teknoloji satmalıyız. kesinlikle bir silikon vadisi şart.. bizim ülkemiz

arpa,buğday satarak büyüyemez. devir teknoloji devridir, senin 1000 yılda üretip de kar etmeyi planladığın tarım ürünlerini 1 yılda ihraç

edebildiğin teknolojik ürünler rahatlıkla karşılar.o yüzden biz tarım ülkesi yerine teknolojik bir ülke olmalıyız. sanayi ülkesi olmalıyız ama bu 3.

dünya ülkelerinde kurulmuş ağır sanayiler değil, gidin tuzlaya, dilovasına görürsünüz ne demek istediğimi.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.
    Olimpiyat tanıtım filmimiz bu.
    *
    Televizyonlarda yayınlanıyor.
    İnternette var, izleyin lütfen...
    Kızlı-erkekli dolaşıyorlar.
    Kızlı-erkekli parkta oynuyorlar.
    Kızlı-erkekli müze geziyorlar.
    Kızlı-erkekli alışveriş yapıyorlar.
    Kızlı-erkekli çay içiyorlar.
    Kızlı-erkekli Boğaz kenarındalar...
    Kızlı-erkekli tekneye biniyorlar.
    *
    Dalgalı, düz, kıvırcık.
    Hepsinin saçı açık.
    Tekneye binen kız, mini etekli.
    *
    Sanırsın, Los Angeles’tır.
    Siyah Amerikalı bile var.
    *
    Nerde türbanlılar kardeşim?
    *
    Yok mu İstanbul’da hiç türbanlı?
    Neden koymadınız tanıtım filmine?
    *
    Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun... Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?
    Başörtüsünden mi utanıyorsun yoksa?
    Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin... Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?
    Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın... Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?
    *
    Ayıp mıdır türbanlıları göstermek?
    Yoksa, bu senin yaptığın mı ayıptır?
    *
    Ayrıca...
    Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin... Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın... Müezzin midir Rihanna?
    *
    İçinde “rakı” geçiyor diye ‘Vardar Ovası’nı yasaklayacaksın. İçinde “ecstasy” geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye’yi tanıtacaksın öyle mi?
    *
    2020’yi verirler mi bilmem ama, “takiye olimpiyatı” yapsalar, banko bunlar alır.

Yılmaz Özdil

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

madrid elenir. ilk ikiye kalırız ancak japonya seçilir. 2024 ise kesinlikle bizim olacak.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

20 milyar dolar bütçe ayırcaklarına o parayla okul yapsınlar, emekliye zam yapsınlar.

amk memlekette asgari ücret 880 lira, benzin olmuş 5 lira, et olmuş 30 lira adamlar 20 milyar bütçe ayırıyo.

ya hocam senin gibi kafalar yüzünden istanbul diye övündüğümüz yerde doğru dürüst bir turistik alan yok, karman çorman olmuş, hep geçim

telaşıyla dolmuş oralar.. avrupada biliyorsun sırf turistler için her yer düzenli tertipli. bu olimpiyat buna vesile olacak bu 1. ikinci olarak da ülkemiz

çok yanlış tanınıyor, benim kafamda thy nin ücretsiz/indirimli  ülkemizi tanıtan turlar düzenlenmesi yönündeydi,  ama olimpiyat bundan 100 kat

daha kar getiren bi şey.. kıçı kırık bir sürü avrupa ülkesi bile istanbuldan çok daha fazla turist çekiyorsa bu istanbul un az tanıtılmasından ya da

ülkemizin yanlış tanıtılmasından dolayıdır.. 1970 lerde ecevit in boğaz köprüsünün yapılmaması için mitin düzenlemesi, bunun üzerinden sadece

zenginler geçecek diyerek karşı çıkan gerici zihniyet şuan sende de var. istanbul tarihi bir şehir ama buna yaraşır bir tanıtımı yok ve de düzenli

değil. asgari ücret her yer de düşüktür, çekler de 700-800 liraya çalışıyorlar oranın imkanları tr den daha kötü bir ab ülkesi, ben sana en az 10 ab

ülke sayarım tr den çok daha kötü durumda olan. benzinin 5 lira olmasının sebebi %65 gibi yüksek bi vergi, burada devlet yanlış ekonomi politika

uygluyor bana göre.. türkiye öncelikle kendini dünyada tanıtmaya, bilime ve eğitime önem vermelidir ama etrafı düşmanlarla çevrili olduğu için

de askeriye ye de yatırım yapmaldır. herkes isviçre gibi bir konuma sahip değil, ama bunları düşünerek ülkenin geleceği için yatırım yapmazsan

hiç bir zaman yapılmazdı.. 70 lerde o kafa köprüyü yapmasa ne olurdu? şimdi yeni yeni metro çalışmaları, hızlı tren v.s. ekleniyor, bunlar önemli

şeyler, geçim sıkıntısı için de elbet çalışılmalı, ama hadi biz boş verelim yatırımı dersen işte o zaman gelişemezsin, büyüyemezsin, bugün paris

60-70 milyon , roma 80 milyon turist çekerken sen de öyle aval aval bakarsın.. bu sadece işin turizm boyutu. bunun haricinde bilimsel

çalışmalara da ağırlık verip, yıllardır büyük baş ülkelerin bize yaptığı gibi teknoloji satmalıyız. kesinlikle bir silikon vadisi şart.. bizim ülkemiz

arpa,buğday satarak büyüyemez. devir teknoloji devridir, senin 1000 yılda üretip de kar etmeyi planladığın tarım ürünlerini 1 yılda ihraç

edebildiğin teknolojik ürünler rahatlıkla karşılar.o yüzden biz tarım ülkesi yerine teknolojik bir ülke olmalıyız. sanayi ülkesi olmalıyız ama bu 3.

dünya ülkelerinde kurulmuş ağır sanayiler değil, gidin tuzlaya, dilovasına görürsünüz ne demek istediğimi.. 

Bu nasıl düzensiz bi yazı.

başlık olimpiyat ama sen silikon vadisi şart demişsin.

bana gerici diyosun ama istanbula 2 stad yapılmakla turistik alanların olacağını iddia ediyosun

tamam sonlara doğru haklısın da yazdıklarının başlıkla alakası yok.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bu nasıl düzensiz bi yazı.

başlık olimpiyat ama sen silikon vadisi şart demişsin.

bana gerici diyosun ama istanbula 2 stad yapılmakla turistik alanların olacağını iddia ediyosun

tamam sonlara doğru haklısın da yazdıklarının başlıkla alakası yok.

tüh ya .. yazdığım yazılar gitti..

tekrar yazayım..

olay 2 stad ile ilgili değil, 100 milyondan fazla insan giriş çıkış yapacak, böyle bir kent için tüm alt yapıların olması lazım,bu da toplu taşımayı acayip geliştirecek, çünkü devlet bunu yapmak zorunda kalacak ve bunu baştan savma değil de planlı yapacak.. 

Ayrıca olimpiyat sonrası gelecek turistler, normal dönemde gelenlerden en az 2 kat  fazla olacaktır. Az çok bu işle uğraşanlar bilir ki, türkiyenin

reklam yüzü eksiktir. İşte olimpiyatlar bu eksikliği giderecektir.

Benim daha önceki mesajımda yazdığım şeyler genel vurgular, konuyla ne alakası var diyen sensin ama işe asgari ücreti, etin kilosunu sen karıştırmışsın bi de bana bunun olimpiyatlarla ne alakası var diyorsun. İyi de konuyu buraya çeken sensin, bu ne perhiz !!

Türkiye her alanda kendini geliştirmek zorunda olan bir ülke, güçlü olmak zorundayız. Bazıları hala, kendi kabuğumuza çekilelim, biz kimseye bişey yapmayalım onlar da bize yapmaz diye düşünüyorlar.. Oysa binlerce km ötelerden gelip yanından petrol çalan, milyonlrca insan öldürenülkelere laf edemiyorsun, diş gösteremiyorsun.. yarın öbür gün o ülkeler tepene dikildiğinde ne yapacaksın, gerekli gücün yok ki bi şeyyapabilesin. O yüzden mümkün mertebe her alanda aktif rol oynamalıyız, başta bilim,eğitim,teknoloji ve turizm (tanıtım).. 

Olimpiyatların bize verilmeyeceğini düşünüyorum ama yine de sonuna kadar destekliyorum.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

herşeyi bıraktım akp felan demiyorumda 

bu gerçekse çok kötü olmuş :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

herşeyi bıraktım akp felan demiyorumda 

bu gerçekse çok kötü olmuş :|

Aman Allahım bunu yabancı basın görürse herşey o zaman başlar :)

Videomuzu beğenmedim fakat desteğimizin tam anlamıyla sürmesi gerektiğini düşünüyorum.

Oylama sonucu 23.00 da açıklanmayabilir 00.30 a kadar sürebilir açıklanması.

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Mehmet ŞİMŞEK'in twitterindan arjantin yazıyor. sahte twitdir o. 

bu tanıtımla ilgili bir yazı yüzünden tüm Akp karşıtları aynı kafa olmuş, özgün yorum yapan yok. 

mantık dahilinde bakılmalı, bu ülkeye büyük yarar getirecek mi ? evet.  ozaman malımızı satmak için ne lazım Reklam. malın tanıtımını da hedef kitleye göre yapmalısın ki ürkmesinler, zaten müslümanları savaşçı, cahil, arap görüyorlar. bu önyargıyı kırmak için onları çekmek gerekiyor. 

bu spor olayına bile siyaset karıştırmak hiçde hoş değil. kimseye yarar da getirmez.

mynette bir haberde ingilizler kara çarşaflı beş kadının fotoğrafını yayınlamış istanbulun kazanamaması için. 

ayrıca siz sanıyormusunuz ki diğer sunum yapan ülkelerin tam olarak yaşayış tarzını videoda gösterdiklerini ? 

baron_27 tarafından 07/Eyl/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

Mehmet ŞİMŞEK'in twitterindan arjantin yazıyor. sahte twitdir o. 

bu tanıtımla ilgili bir yazı yüzünden tüm Akp karşıtları aynı kafa olmuş, özgün yorum yapan yok. 

mantık dahilinde bakılmalı, bu ülkeye büyük yarar getirecek mi ? evet.  ozaman malımızı satmak için ne lazım Reklam. malın tanıtımını da hedef kitleye göre yapmalısın ki ürkmesinler, zaten müslümanları savaşçı, cahil, arap görüyorlar. bu önyargıyı kırmak için onları çekmek gerekiyor. 

bu spor olayına bile siyaset karıştırmak hiçde hoş değil. kimseye yarar da getirmez.

mynette bir haberde ingilizler kara çarşaflı beş kadının fotoğrafını yayınlamış istanbulun kazanamaması için. 

ayrıca siz sanıyormusunuz ki diğer sunum yapan ülkelerin tam olarak yaşayış tarzını videoda gösterdiklerini ? 

ben bir akp karşıtı olarak olimpiyatların türkiyede olmasını destekliyorum. benim gibi olan elbet çok insan var ama elbet at gözlüğü ile bakıp siyaha

beyaz, beyaza siyah diyen insanlar da var.. 

dünyada zaten türkler çok iyi bilinmez, o yüzden ve müslüman oluşumuzdan sevilmeyiz. son sorduğun soru için, evet o videoda gösterildiği gibi

yaşıyor onlar. japonları bilmem çok ama avrupadaki yaşam tarzı ispanya videosundaki gibi, normal yani. ha bizim tanıtım videosunda öyle dini

motifler zten kullanılmazdı, çünkü sen zaten biz birlik olmak istiyoruz din dil önemli değil diyerek yola çıkıyorsun. ama izlediğim videolarda baya

gördüm türbanlı kadınları, cnn türkte canlı yayında tanıtım yapılırken gördüm onları, birden fazla gösterim vardı..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

yav iyi güzelde 20b çok değilmi lan? azcık zorlasa 3 nokia alınır o paraya :/

Toplam Hit: 43721 Toplam Mesaj: 190