3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
Kuranda elbette 3. dünya savası olucak işte söyle olacak böyle olacak diye yazmaz işte senin mantığında bu kadar anlayıs lazım ama sana yinede o sureyi bulacam azcık Bekle Oke ..!!
-
2 saattir insan gibi konuşuyorum adamın asabını bozacan ha illa....ben bulamazsın mı dedim sureyi söle dedim!!eee kuranda 3. diye geçmiyosa sen nası anladın 3.nün son savaş olacağını:D
-
nakamura doğru söylüyo.
tartışma yaratmayın ve eğer bişey diyosanızda kaynak felan gösterin sonra olay çıkmasın -
Einstein da dedigi gibi "Tas ve sopalarla olacaktir"...
-
TugrulBaba bunu dedi:
nabacan nakamura ?
Çiftleştirecenmi bizi japonlarla? Yannız ekleyeyim bana en az üç japon kızı lazım (ambalajı bozulmamış) Şimdi mink miniktir onnar uyyyy..
---------------------------------------------------------------------------
aman abi etme eyleme boyun kadar çocuğun var karı alıp versen çocuk yapar:D -
kafayı yaran yarana........
-
4.Sü süper olcak ben ordan size kart yollarım taşla sopayla olcak :D lan düşünebilio musunuz... bi dünya savaşı olacak ve taşla sopaya kalıcak bu işler. Aynşayn sen hakkaten gerizegalısın :P.
-
taş,sopa,odun,ımçaha,tencere,düdüklü tencere,yumruk,tokat,tekme,mızrak,v.c.b kullanılcak dır
Albırt Ainstayn -
Kardeeşşş senin gerizekalı dedğin adam dünyanın bu zamana kadar gördüğü en güçlü silahı icat eden herif atom bombasını icat etti unutma. Eğer kılıçlarla falan yaparlarsa bizim yeniçeriler onların hepsiniin ebesine atlar. Ama kuranda böyle bi savaştan bahsetmiyo eğer ayet felan merak ediyorsanın www.deccalyolda.com 'u ziyaret edin
SAYGILAR... -
ben golgelerin bahsettigi seyi duydum arastirdim ve boyle birseyden soz ediliyor epey bide arastirmistim mantikli geliyor bana
kiyamet yaklasti bence
Toplam Hit: 10226 Toplam Mesaj: 70