3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
Kuranda Mehdi&Mesihten bahsedior Bunun İnkarı Olamaz.. :
Allah kendisine "İsa Mesih" ismini vermiştir. (Al-i İmran Suresi, 45)
Kıyametin hemen yakınında anarşi ve kargaşa günleri vardır.
Suyuti, Cami'üs Sagir, 3/211; Ahmed bin Hanbel, Müsned, 2/492
Şu hadiseler meydana gelmedikçe kıyamet kopmayacaktır… Ölümler ve katliamlar yaygın hale gelecek…
Camiü's-Sagir, 3:211, Müsned, 2:492, 4:391, 392
İnsanların kendi ellerinin kazandığı dolayısıyla, karada ve denizde fesad (karışıklık, kötülük) ortaya çıktı. Umulur ki dönerler diye (Allah) onlara yaptıklarının bir kısmını kendilerine taddırmaktadır. (Rum Suresi, 41)
Dünya hercü merc içinde kaldığında, fitneler zuhur ettiğinde, yollar kesildiğinde, bazıları bazılarına hücum ettiğinde…
Kıyamet-Ahiret ve Ahirzaman Alametleri, s.454
Tüm ispatlar kanıtlar ayreten bu dökümanın icinde var Link:
www.esaret.org/kiyamet.doc
(okursanız anlarsınız..) -
3 dünya savaşı nukleer bir savaş olacak Dünyada Nukleer silahı olan tüm ülkeler kullanacak buna nazaran ABD ise HAARP teknolojisini kullanarak ise dünyanın sonunu getirecek..ve İnsanlık yok olacak benim düşüncem böyle..
-
abü nerden bilionuz avaşın olcağını:D
-
http://www.haarp.alaska.edu/haarp/gen.html
-
haarp teknolojisinini diğer adı ise kıyamet teknolojisi olup tüm doğa olaylarına hükmedebiliyorlar..Bu da Kıyamet seneryolarını hazırlamış oluyor..
-
Arkadaşlar einstainin söylediği dogru cuknu 3. dunya savasından 4. dunya savasına bısı kalmıcakkı atom bombaları sılahlar.
-
GolgeleR o verdiğin yazı güzel ve doğru ancak onun 3. olduğu kesin değil yani ordaki sadece teori kıyamet 1000 yıl sonra da kopabilir hemen yarında kopabilir bunun bi tarihi yok...
-
gölgeler ,galiba mesih ile mehdi yi karıstırıyosun yada ben öle anladım verdigin ayet hz isa ile ilgili yani baska bir deyişle mesih ile ilgili ama mehdi ayrı bir kişidir ayrı bir karekterdir yanlış seyler yazmak istemem ama mesih (HZ İSA)deccalı öldürmek için yeryüzüne indirildiginde mehdi nin arkasında ona tabi olarak sabah namazı kılacakve namaz sonrası deccalı öldürecek "bu öldürme bizim bildigimiz manadamı olacak tam olarak bilinmiyor"kısaca mehdi mesih deildir islamın mehditarifi mesih ilee örtüşmez kaldıkı hemen hemen her seyi bilinir mehdinin adı anaadı babaadı dogdugu yer sır deildiir bukonuda biraz kitap felan oku anlarsın zaten ama dogrumudur dersen kesinlikle dogrulugu sabitlenmemiştiir yanılgı payı vardır saygılarımla
-
biryerde gormustum simdi hatirladim
bilmiyorum nesavasinda olacak ama bir gun uzayda buyuk patlamalar olacak ve tum teknoloji yok olacak Peygamberimizin zamanindakigibi gerilla savaslari olacak ati ve kilici iyi kullnan artik kurtulcak bilek gucu yani simdiden gunesete buyuk patlamalar meydana geldi ve aciklamaya gore bu elektirik telefon ve benzeri hatlari etkilemisve patlamalar surecekmis daha buyukleride olabilir -
3.dünya savaşı görülmemiş derecede korkunç silahlarla olup insanlık neredeyse yok olucak (nüklüer silah)4.dünya savaşı 3. dünya savaşından korkulan olaydan dolayı dünya gerileyip klıçlarla baltalarla oklarla filan savaşcakmış...neydi o adamın ismi albert aisten nın teorisi...
Toplam Hit: 10227 Toplam Mesaj: 70