3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
GolgeleR hani sure?
criminal doru söylüyo 3. fln diye isimlendirdiğimiz sadece bizim verdiğimiz isimler....
einstein'a da aptal dediniz ya çüş... -
Abu Einstein a aptal fln demiyorum ben, adamin kafasi calisiyo da bi yere kadar, bu konuda Einstein amcama, atma Ziya din kardesiyiz, demekten baska bisey demiycem. Cunku eger cok insan olur ve insanlar "savas" fikrinden sogursalar baska savas olmaz, yok bi kac zibidi cikip savas cikartirsa, onlar da gizli sakli savas aletleri gelistirir.
-
3 Dünya Savaşı Olunca Tüm Müslümanlar ölecek Savaşı Gevurlar Kzanacak Yeryüzünde Allah Sesleri Kesilecek Ve Kıyametin Koptugunu Savaşın Galipleri Gevurlar Görecek...
-
OHAAAA buda nerden çııktı kardeş salladın gibi geliyi bea
-
HASKANKAAN BUNU yazdı(OHAAAA buda nerden çııktı kardeş salladın gibi geliyi bea ) sallamadım kitaplardan ve buyuklerimden duydum ama senin bu tavrına bakılırsa gaaliba çok ssallamışşsın :))
-
ya byceza söylediğin doğru öyle bi savaş olaca ancak o savaş 3. yada 4. diye bilinmiyor o savaşın adı ve tarihi belirsiz.....(benim bildim kadarıyla)
-
heh iki gün konuya bakmadım aq arkamızdan tutan tutana helal olsun peki criminal sorarım dünya o kadar cok savaş yasadı bu 1. dünya savası diye isimlendirilen 2. dünya savası diye isimlendirilen savaşlar belki senin icin 10. dünya savası sizlere söylüyorum O allah bilmez din bilmez insanları arastrırken biraz Dünyaya İlimi yayan İslamiyeti arastırın bide bakın o nediyor Ama aklınız fikrinizbatıda batılılasmakta neyse konu kendini aşıyor 3. Dünya savasından kuranda bahsediliyor Ve 3. dünya savası dünyanın sonu olacaktır Bunuda Söyledim İnananlar ( mehdi ) İnanmayanlar ( Deccal) Bu iki Ordu arasında Olacak Kurandaki Ayeti bulup yazacam Neyseki Bekleyelim Görecez ne zaman ne olacak ..!!
-
3. yü bilmem ama 4. sü taş ve sopalarla olcak
-
herseye KURAN I karıstıırmayın arkadaslar KURAN mehdi ile ilgili bir ayet yok bu hadislerde gecen bir hadisedir bu hadislerinde gercekligi sabitlenmemmiştir cünkü KURAN da karsılıgı yoktur ve dinimize hristiyanlıktan gectigi sölenir ama cok büyük bir kesim islam alimi "her cagda hemde" mehdiden bahsetmiştir bende inananlardanım su anda dogmus oldugu 20 li yaslarda oldugu sölenir mehdi nin ayrıca istanbula gelecegi hz .musanın asa sını alacagı sölenir sanırım keyf süresine bahsediliyodu bu olaydan ama bu da bir yorumdur direk mehdi diye bahsedilmez
-
son olorak görmek isteyen olursa kutsal emanetler içerisinde hz davud un kılıcı da vardır bu kılıc yanında bulunan şifreli bi kitabede önemli olaylardan bahsedilmiştir ve bu kılıcın en son hz mehdi nin eline gececegi belirtilmiştir diye biliriz
saygılar
Toplam Hit: 9416 Toplam Mesaj: 70