folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak

3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    GolgeleR hani sure?
    criminal doru söylüyo 3. fln diye isimlendirdiğimiz sadece bizim verdiğimiz isimler....
    einstein'a da aptal dediniz ya çüş...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu Einstein a aptal fln demiyorum ben, adamin kafasi calisiyo da bi yere kadar, bu konuda Einstein amcama, atma Ziya din kardesiyiz, demekten baska bisey demiycem. Cunku eger cok insan olur ve insanlar "savas" fikrinden sogursalar baska savas olmaz, yok bi kac zibidi cikip savas cikartirsa, onlar da gizli sakli savas aletleri gelistirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    3 Dünya Savaşı Olunca Tüm Müslümanlar ölecek Savaşı Gevurlar Kzanacak Yeryüzünde Allah Sesleri Kesilecek Ve Kıyametin Koptugunu Savaşın Galipleri Gevurlar Görecek...

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HASKANKAAAN
    HASKANKAAAN's avatar
    Erkek
    OHAAAA buda nerden çııktı kardeş salladın gibi geliyi bea

Kadını golf sahası olarak görmek erkekliğe sığmaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    HASKANKAAN BUNU yazdı(OHAAAA buda nerden çııktı kardeş salladın gibi geliyi bea ) sallamadım kitaplardan ve buyuklerimden duydum ama senin bu tavrına bakılırsa gaaliba çok ssallamışşsın :))

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya byceza söylediğin doğru öyle bi savaş olaca ancak o savaş 3. yada 4. diye bilinmiyor o savaşın adı ve tarihi belirsiz.....(benim bildim kadarıyla)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    heh iki gün konuya bakmadım aq arkamızdan tutan tutana helal olsun peki criminal sorarım dünya o kadar cok savaş yasadı bu 1. dünya savası diye isimlendirilen 2. dünya savası diye isimlendirilen savaşlar belki senin icin 10. dünya savası sizlere söylüyorum O allah bilmez din bilmez insanları arastrırken biraz Dünyaya İlimi yayan İslamiyeti arastırın bide bakın o nediyor Ama aklınız fikrinizbatıda batılılasmakta neyse konu kendini aşıyor 3. Dünya savasından kuranda bahsediliyor Ve 3. dünya savası dünyanın sonu olacaktır Bunuda Söyledim İnananlar ( mehdi ) İnanmayanlar ( Deccal) Bu iki Ordu arasında Olacak Kurandaki Ayeti bulup yazacam Neyseki Bekleyelim Görecez ne zaman ne olacak ..!!

BAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    3. yü bilmem ama 4. sü taş ve sopalarla olcak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ladre
    ladre's avatar
    Erkek
    herseye KURAN I karıstıırmayın arkadaslar KURAN mehdi ile ilgili bir ayet yok bu hadislerde gecen bir hadisedir bu hadislerinde gercekligi sabitlenmemmiştir cünkü KURAN da karsılıgı yoktur ve dinimize hristiyanlıktan gectigi sölenir ama cok büyük bir kesim islam alimi "her cagda hemde" mehdiden bahsetmiştir bende inananlardanım su anda dogmus oldugu 20 li yaslarda oldugu sölenir mehdi nin ayrıca istanbula gelecegi hz .musanın asa sını alacagı sölenir sanırım keyf süresine bahsediliyodu bu olaydan ama bu da bir yorumdur direk mehdi diye bahsedilmez

bildiklerini hayatla yüzleştir ve sınamaktan korkma , dogruyla yanlışı ancak o zaman ayırtedebilirsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ladre
    ladre's avatar
    Erkek
    son olorak görmek isteyen olursa kutsal emanetler içerisinde hz davud un kılıcı da vardır bu kılıc yanında bulunan şifreli bi kitabede önemli olaylardan bahsedilmiştir ve bu kılıcın en son hz mehdi nin eline gececegi belirtilmiştir diye biliriz
    saygılar

bildiklerini hayatla yüzleştir ve sınamaktan korkma , dogruyla yanlışı ancak o zaman ayırtedebilirsin
Toplam Hit: 9416 Toplam Mesaj: 70