3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
Üçüncüsü olursa eğer,sağlam olacak,dünyanın büyük bölümünde taş üstünde taş kalmayacak.Bu kadar nükleer,biyolojik kimyasal silah üretildi,sheltox niyetine börtü böceğe sıkacak halleri yok,
birbirlerine atacaklar,sonracığıma siyah bulutlar kaplayacak gökyüzünü,orman ağaç mağaç hiç bişey kalmayacak,toprak zehirlenecek,her yer ateş ve duman olacak,bizler ne olacağız derseniz orası Allah'a kalmış... -
Ya birakin Einstein ne demisse demis. Insaniz biz siksen durmzaz icimizdeki azim ve nefret. Herkes etrafta tas sopa da gorse, 2 tane cin arkada tufek yapmaya ugrasir.
Madem konu geyige donmus, Japonlar Cinlileri kesmek icin 20 yil fln ugrasir, bizde burda Perslerle kapisiriz ( Serefsiz Araplar anlamaz savastan fln ) Yani Yari final gibi olur, "Kazanan hepsini alir" kurali ile Dunya Kilic kullanma turnuvasina doner o savas. Yari Finalistler: "Cin", "Japonya", "Iran-Persler", "Turkler" -
ya beyler işi iyice geyiği vurmuşunuz helal olsun size
-
çinliler japonlara karşı bi pok yapamaz ya...shangay'ı işgal ettiklerinde izlemişlerdi ancak....japonlar-türkler-moğollar birleşir dünya ya hükmeder onların başında da imparator olarak tek adayı kendim olarak görüyorum şahsen:D
hayalgücümüz kuvvetli bu konuda geyiğe dönüştü ya helal... -
Dünyada gerek fizik gerek zeka (zaten fiziki üstünlüğü sağlayan şey zeka) bakımından en gelişmiş ırk sarı bezinlilerden Japonlardır kanımca.Dolayısıyla olaki sadece bedensel yeteneğin kazandığı bir mücadelede Japonların hükmedemeyeeği ırk , halk veya ülke yoktur.
Geyik fln güzel yere gelmiş konu =) -
HacKHappenS çok güzel söledin haa..bi türklere hükmedemezler japonlar onlarda nede olsa müttefiğiz niye bize hükmetmek istesinler ki?:)(neremiz müttefikse):D
-
be_cool hele şükür beni anlayan biri cıktı =)
-
eğer kılıçla olursa dünyada en güçlü dewlet türkiyedir
-
google a bakalım ne diyor, update etmişlerye biliyodur bişiler..
-
Einstein'in ne dediğini anlamaktan bu kadar uzak insanların da aramızda olduğunu
görmek üzüntü verici...
Ne demiş amcamız?
"I don't know what the 3rd world war will be faught with but the 4th one will be
with stones and sticks."
Çok basit bir söz, Türkçeleştirirsek "üçüncü dünya savaşında ne tür yıkım
araçlarının olacağını, ne kadar büyük silahların kullanılacağını bilmiyorum ama
insanoğlu yaşarsa, dördüncü dünya savaşında elindeki yegane silah taş ve sopalar
olacak."
Bunda anlaşılmayan, kendinizi Einstein'i salak görecek kadar zeki sanmanıza neden
olan nedir anlamıyorum.
Ne kadar yüksekmiş egolarınız?
Onun bu dünyaya verdiği hizmetin 1/100.000'ini siz yapmamışsınızdır, ölmüş
adamın arkasından konuşmanın saçmalığı bir yana (ne de olsa sizi cevaplayamaz,
ha yaşasaydı da cevaplamazdı sanki), bana başka bir sözünü hatırlattınız onun:
"İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok
da emin değilim."
Ayrıca bizim isimlendirdiğimiz haliyle 3. dünya savaşından bahsediyoruz.
Yanılmıyorsam dünya daha önce birçok defa "dünya savaşı" yaşadı.
Yani gölgelerin düşündüğü gibi 3.de kıyamet olsaydı bizim atalarımız bile
doğmazdı.
Bu isimlerin verilmesinin nedeni, savaşta sivillerin eskisinden çok daha fazla
etkileniyor olmasıydı.
Anlayana ;)
Toplam Hit: 10222 Toplam Mesaj: 70