3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
gölgeler ,galiba mesih ile mehdi yi karıstırıyosun yada ben öle anladım verdigin ayet hz isa ile ilgili yani baska bir deyişle mesih ile ilgili ama mehdi ayrı bir kişidir ayrı bir karekterdir yanlış seyler yazmak istemem ama mesih (HZ İSA)deccalı öldürmek için yeryüzüne indirildiginde mehdi nin arkasında ona tabi olarak sabah namazı kılacakve namaz sonrası deccalı öldürecek "bu öldürme bizim bildigimiz manadamı olacak tam olarak bilinmiyor"kısaca mehdi mesih deildir islamın mehditarifi mesih ilee örtüşmez kaldıkı hemen hemen her seyi bilinir mehdinin adı anaadı babaadı dogdugu yer sır deildiir bukonuda biraz kitap felan oku anlarsın zaten ama dogrumudur dersen kesinlikle dogrulugu sabitlenmemiştiir yanılgı payı vardır saygılarımla
---------------------------------------------------------------------------
Kitap Oku demişsin de Türk-İslam Sentez Arastırmacısı Gibi Bişeyim.. =)Nakamura yarın Bile Kopabilir Demişsin 40 Yıl Önce Mehdi Doğacak Ve Bu mehdinin doğduğu yaklasık 20 sene icinde anlasılacak cünkü Mehdi İnananları Bi yana Toplamaya Baslıcak Belkide Doğmustur Bu Yüce şahsiyet Ve Mesih Dünyaya İndiğinde Mehdinin Ordusunun Komutanı Olacak Deccal İnanmayanlara Karsı Büyük Bir Darbe Yapacak Ve sanırım Mesih Yada Mehdinin Göz Yaşları Akacak Ve Mesih Deccali Cok Büyük Bir Kılıcla Öldürecek BU savaş Tüm Dünyada Olacak ve dediğim gibi iman edenler inanmayanlar.. Bu savaşı Kücüklüğümüzden Beri ilkokulda Bile!! 3. Dünya savaşı Denir OKulamı gitmediniz bilmiorum veya din derslerini hiç önemsemediniz..Benim bozulduğum bir nokta var Ben burda yalan atıyormus gibi gözüküyorum ama neden yalan atayım din konusunda hele neden böyle bi ihtiyac duyayım Lütfen arkadaslar Ben cok iyi bildiğimi sölemiorum ama şu zamana kadar okuyup gördüklerimi söylüyorum Ama insanlar Anlamaya Calısmıyor Sorarım Einstein Fizikci diye Dünyadaki herseyi bilmesimi gerekiyor o adam dediya tmm o adam Tanrı sanki aq herbişeyi bilecek İşte Hepimiz Burda yanlışa düşüyoruz..!!! -
GolgeleR yalan atıyosun demedik ki sana...senin dediklerin olacak ancak 3.de olacağı kesin deyil...bide şöle bişi var kıyamet kopmasından kastım benim kıyamet zincirinin başlaması yanii kıyamet bi anda kopacak bişey değil anlatabilemedim ama salla:d
-
benim kesinlikle bilgiçlik taslamak gibi bir amacım yoktu kırdıysam özür dileriim
-
Zulaya 2 shotgun bi denede MP5 attim 4. de kazar cikaririk zuladan das mas islemez :)) Einstein abimede ayip olacak ama Turk tanimamis kendi zamaninda Pis zulaciyik nerden bilsin adam :))
-
HAARP teknolojisi ile doğa olaylarına hükmediyorlar yerine,doğa olaylarını tetikliyorlar desek olmaz mı?Çünkü tamamen bir kontrol söz konusu değil,depremi tetikleyebiliyorlar,doğru,ama bunun başka depremlere ya da yanardağ patlamalarına sebep olmasını engelleyemiyorlar.Zaten kontrolden çıktıktan sonra hükmetmek diye bir şey kalmıyor.
-
o değilde japonlar yeni bir cep telefonu yapmış çok ilginçmiş diyolar...
-
Sanırım birinci ve ikinci dünya savaşlarıyla ilgili hepimiz aynı düşünüyoruz. Problem bundan sonrasında. Değerli müritler. Şimdi size şaşıracağınız bi şey söyleyecem. Bırakın üçüncü dünya savaşını, şu an dördüncü dünya savaşı devam etmektedir. Şimdi bana “nasıl oluyo bu?” diyeceksiniz. Açıklayayım:
1 ve 2. dünya savaşları bittikten sonra gelişmiş diye adlandıracağımız ülkeler dünya üzerinde sömürgeleştirme faaliyetlerine girişerek bizlere 80-90 yıl süren bir soğuk savaş dönemi yaşattılar. Bu her ne kadar cephelerde olan savaşlar gibi göğüs göğse olmasa da onlardan daha kötü etkiler bıraktı.
Bu savaş dönemi yakın geçmişimizde sona erdi ve dördüncü dünya savaşı başladı. Onu da eski CIA başkanı James Woolsey’in tabiriyle Dördüncü Dünya Savaşı olarak adlandırabiliriz. Bu savaş Amerika’nın 22 ülkeye açmış olduğu (21’i Müslüman diğeri Kuzey Kore) uzun zaman vadesine böldüğü bir savaş planıdır. Bu plan ABD’nin ikiz kulelere kendi planıyla saldırması ve ardından Afganistan’a girilmesiyle başlandı ve oraya konuşlanıldıktan sonra hiçbir doğruluğu olmayan bahanelerle Irak’a girilmesiyle devam etti. Ama ABD’nin bütün planları işgal sonrasında karşılaştığı direnişle bozuldu. Ama bi şekilde orayı bitirip diğer cepheye geçmenin hesaplarını yapmıyor değiller.
Sayın müritler… Bu arada şunu da belirteyim ki sıra bize de gelecek. Yani o 22 ülkenin biri de biziz. Neyse konu fazla dağılmasın… Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi ve kaynak isteyen arkadaşlara birkaç kitap tavsiye edebilirim.
Özetle dördüncü dünya savaşı şu an devam etmektedir ve neyle son bulur bilmiyorum. Ama kullanılacak bir nükleer silah tüm nükleer silahlara sahip ülkelerin ellerindekileri kullanmasını tetikleyebilir ve bu olay değil bizlerin, yeryüzündeki tüm canlıların yok olmasına sebep olabilir. Gerçi şu an hiçbir ülke nükleer silah kullanmayı göze alabilecek kadar aptal değil ama olurda böyle bişeye girişilirse ve bir grup insan hayatta kalabilirse onlar kendi aralarındaki bundan sonraki savaşları kesici ve delici aletlerle yapacaklardır.
Meselenin bizi ilgilendiren boyutunu da belirteyim. O saatten sonra hack filanda kalmayacak :D Çünkü ne trojan ile girebileceğimiz bilgisayar, nede hackleyeceğimiz site olacak…
-
Eger savaş olacaksa Sanal Ortamda yapılacaktır ! Görüşlerime göre
-
3. dunya savaşının olacağı ne malum... olursada dunyaya ınen iblisle inananlar arasında olur ortadoguda israil filistin bolgesinde....die biliyorum :D
Toplam Hit: 10252 Toplam Mesaj: 70