40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...
-
arkadaşlar bugün tozlu kitaplarımı karıştırırken buldum en son liseli yıllarımda okuyordum baya eski olan bir kitaptan böyle bir yazı buldum. kitap lokman hekim olarak halkça bilinen islam aleminin önemli kişilerinden hızır aleisselam gibi bir kişi. topluma yardım etmeyi seven iyilik temsili zaten bilen bilir lokman hekimi bilmeyen googleye yazsın ordan tam detaylı kişiliğini sanırım öğrenebilirsiniz.
peygamber efendimiz (s.a.v) "Kim bu zikri bir defa okursa onun için dört milyon sevap yazılır" buyurmuştur. bir defa okunursa dört milyon on defa okunursa kırk milyon, yüz defa okunursa dört yüz milyon...
Eşhedü enla ilahe illellahü vehdehü la şerikelehü ilahen vahıden ahaden samaden lem yettheız sahıbeten vela veleden ve lem yekün lehü küfüven ehaden...
bu mübarek ramazan ayında herkesin sevap kazanmasını istiyorum... ailenize sevdiklerinizede söyleyin onlarda sevap kazansın.
Hayırlı ramazanlar
-
türkçesini yazacak olan biri var mı?
merak ettim de anlamını...
-
Şimdi cenneti garantiledik :D
-
açıkcası türkçesini bende bilmiyorum kitapta sadece böyle arapçası var ama googledede aradım bi çok site daha önceden vermiş 40 milyon sevap kazan diye aradığımda çıktı aynı yazı.
Ayrıca torn dalga geçilecek bişey değil manevi duygularla oyun oynama
-
Paylaşım için teşekkürler, bende eskiden böyle bir dua hatırlıyorum, yeteri kadar ateizm konuları içinde özelliklede ramazan ayı içinde güzel bir paylaşım olmuş. Allah razı olsun. Türkçesini yazan çıkmazsa gidin cami hocasına sorun söyler.
-
yazımı beğendiğiniz için ben teşekkür ederim işallah hayırlı olur.. dediğiniz gibi bu kadar ateist konunun içinde ramazan ayında böyle konulara aslında ihtiyaç var. siyaset yapmadan ayrımcılık yapmadan kişisel çıkar gütmeden böyle temiz konular bulunmalı tahribat gibi bir forumda aslında
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------açıkcası türkçesini bende bilmiyorum kitapta sadece böyle arapçası var ama googledede aradım bi çok site daha önceden vermiş 40 milyon sevap kazan diye aradığımda çıktı aynı yazı.
Ayrıca torn dalga geçilecek bişey değil manevi duygularla oyun oynama
-----------------------------dalga geçen kim :s
-
samimi bir kalp ile okunmalıdır.lakin arapçasını bulsan çok daha iyi olurdu tecvid kaidelerine daha iyi riayet ederdik...
-
Bakma sen, dışarda gördüğünde kafasını kaldırıp sana bakamayacak tipler burada açtıkları konularda yada mesaj attıkları konularda sana artislik yaparlar. Bu düzen böyle, yavşakla yavşak olmayacaksn bırak bir şeyler yaptığını laf attığını sansın. Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı demiş büyüklerimiz...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
samimi bir kalp ile okunmalıdır.lakin arapçasını bulsan çok daha iyi olurdu tecvid kaidelerine daha iyi riayet ederdik...
-----------------------------dua zaten arapça değilmi?
-
39.999.999 sevap istesem nasıl olacak ?