folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

SPY-CX5 bunu yazdı:
    Böyle bir sitede bu tip konular açılmaz, daha çok ateistletlikle ilgili konulara saygı gösterilir :)

Senin gibileri ibreti alem için taksim meydanında çükünden asacaksın bak bakalım bir daha böyle konulara saldırı oluyor mu :/

(bkz. şeriat)

(bkz. iran).

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:

edit: birde nasıl dua okumak sevap olmaz uydurmayın,inanarak içten yapılan herşey sevaptır

hocam uydurmadım

diyorum ki ben böyle bir bilgiya rastlamadım Kur'an üzerinde

mantığım da duanın sevabı olur mu konusunu sorguladı olmayabilitesi var dedi

diyorum ki eğer Kur'an'da dua sevaptır diye bilgi varsa yerini söyleyin de yanlışımı düzelteyim

"uydurmayın" gibi bi kelime duayı sevap yapmaz değil mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

SPY-CX5 bunu yazdı:
    Böyle bir sitede bu tip konular açılmaz, daha çok ateistletlikle ilgili konulara saygı gösterilir :)

Senin gibileri ibreti alem için taksim meydanında çükünden asacaksın bak bakalım bir daha böyle konulara saldırı oluyor mu :/

ameno dori me..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

SPY-CX5 bunu yazdı:

Yanlış anlaşılma var sanki :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

dua sevapdır diye birşey geçmiyor olabilir bilmiyorum ama dua edenin korunacağı, dua edilmesi gerektiği belirtiliyor sanırsam

uydurmayın demişim kusura bakma haklı olabilirsin :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    DeMi_R bunu yazdı:
    husnuweb bunu yazdı:

Ayıptır sorması peygamber Efendimiz S.a.V hangi dediğini yapıyoruz da lokman hekimi sallıyoruz..kardeşimizin sölediği duayı okuduktan sonra ne kaybederiz..düşün yaptık 10 kere okuduk inandık şu kadar sevap gelecek die..dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

Zaten böyle fikirler yüzünden din sömürülüyor. Milletin can damarından dinden giriliyor, sonra ya dogruysa ya dogruysa, yahu sayısal loto mu oynuyorsunuz ya tutarsa gibi herşeyde ya dogruysa diyorsunuz ?!

Kardeşim dogruysa göster bakayım Kur'an da bu cümleyi söyleyince 40 milyon dua kazanıyorsun diye bir yer ?  

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı:
    DeMi_R bunu yazdı:
    husnuweb bunu yazdı:

Ayıptır sorması peygamber Efendimiz S.a.V hangi dediğini yapıyoruz da lokman hekimi sallıyoruz..kardeşimizin sölediği duayı okuduktan sonra ne kaybederiz..düşün yaptık 10 kere okuduk inandık şu kadar sevap gelecek die..dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

Zaten böyle fikirler yüzünden din sömürülüyor. Milletin can damarından dinden giriliyor, sonra ya dogruysa ya dogruysa, yahu sayısal loto mu oynuyorsunuz ya tutarsa gibi herşeyde ya dogruysa diyorsunuz ?!

Kardeşim dogruysa göster bakayım Kur'an da bu cümleyi söyleyince 40 milyon dua kazanıyorsun diye bir yer ?  

kuranda yazıyo diye bi cümle geçiyomu benim ilk baştaki konu açtığımda yoksa benmi göremiyorum lokman hekimden alıntıdır efendimiz s.a.v dan öğrenmiş googleyi açıp 40 milyon sevap kazan diye aradığınızda gerekli yazıları bulabilirsiniz bir çok sitede.   sabahtan beri diyorum sayısını tam oalrak nerden bilelim yahu. sayıdan kasıt belkide çok sevap kazanırsınız normalden daha falza anlamındadaır. ben lokman hekimin kitabından alıntı yaptım isteyen okusun istemeyen okumasın arkadaşlar. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:

tahribat.com ateist sitesimi? ilk defa senden duydum eğer öyleyse bi çok kişi girmez yönetim adınamı söylüyorusunuz bunu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    Scofield bunu yazdı:
     karizma_coder bunu yazdı:

bir defa okunursa dört milyon on defa okunursa kırk milyon,  yüz defa okunursa dört yüz milyon...

Hocam bişey yazmak istemiyordum.Amma velakin bunu görünce kendimi tutamadım bu ne veresiye defteri gibi (:

veresiyye defteri değil ozmanın insanlarına anlatmak için lokman hekim böyle yazmış bende direk alıntı yaptım ama sizin gibi araştırmasını bilmeyenler veresiye defteri sanıyo...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:

Saçma sapan işler ya.

Eğer peygamberimiz(sav) böyle birşey buyurmamışsa(ben buyurmadığını düşünüyorum, peygamberimize böyle bir vahiy geldiğini düşünmüyorum) lokman hekim denen adama saygı duymanıza falan gerek yoktur. 

lokmana hekim denen adama saygı duyan vardır duymayan vardır sen toplumun saygısınımı belirliyosun. isteyen saygı duyar isteyen duymaz

Toplam Hit: 10100 Toplam Mesaj: 75