40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
39.999.999 sevap istesem nasıl olacak ?
-----------------------------arkadasından Allah'ın sevaplarımdan birisini istemiyorum diye dua edeceksin. hey yarabbim nerden bileyim ben... kitapta bişey buldum ve paylaştım okumuyacaksan okuma
-
Eşhedü enla ilahe illellahü vehdehü la şerikelehü ilahen vahıden ahaden samaden lem yettheız sahıbeten vela veleden ve lem yekün lehü küfüven ehaden...
Allah birdir, şahitlik ederim, benzeri yoktur, ilahtır, birdir, tektir, kimseye ihtiyacı yoktur, "lem yettheız sahıbeten vela veleden" ona bir denk yoktur.
tırnak içini de çeviren çıkar artık ;) arapça bilgim bu kadar
-
teşekkürler hot boy
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Paylaşım için teşekkürler, bende eskiden böyle bir dua hatırlıyorum, yeteri kadar ateizm konuları içinde özelliklede ramazan ayı içinde güzel bir paylaşım olmuş. Allah razı olsun. Türkçesini yazan çıkmazsa gidin cami hocasına sorun söyler.
-----------------------------Ağzını bozma sevinirim.........
-
arap olan benim ama neyse :P =))
sağol hotboy bu arada...
-
Peki insanlar hayatları boyunca boşuna mı ibadet ediyorlar?
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Ahanda bunu açıklamaya çalışmıştım :D Ama nerdeeee.
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------ibadet ettikleri zaman ne kadar sevap kazandıklarını nerden biliyosun ki böyle konuşabiliyosun?
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------ibadet ettikleri zaman ne kadar sevap kazandıklarını nerden biliyosun ki böyle konuşabiliyosun?
-----------------------------İbadet yapmak zorunda olduğumuz bi uygulama ama sevabıda çoktur...
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
39.999.999 sevap istesem nasıl olacak ?
-----------------------------arkadasından Allah'ın sevaplarımdan birisini istemiyorum diye dua edeceksin. hey yarabbim nerden bileyim ben... kitapta bişey buldum ve paylaştım okumuyacaksan okuma
hocam söylemek istediğim bunun böyle rakamsal-matematiksel oranlarla kesin ve net olarak söylenmesi ne kadar doğrudur ? yoksa espri yapmak değildi yani amacım