40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
39.999.999 sevap istesem nasıl olacak ?
-----------------------------Emir al hacı severmisin yoksa sabaha mı saklarsın :D
a6u2 hacım bak iki sokak ötede zıçanın konuları var oraya bak hacım tamam hadi bakalım böyle salak saçma cevaplar yazacaksan git oraya yaz
-
StigmatA bunu yazdı:
Peki insanlar hayatları boyunca boşuna mı ibadet ediyorlar?
-----------------------------adı üstünde ibadet arkadaşım senin dediğin farz olan birşey zaten o...
hem buda bi ibadet sayılır neden boşuna olsunki bu soruyu ne amaçlı sordun bişey anlamadım. ibadet etmeyip tam ölürken bunumu okuycaksın.
hem belki sokakta pistt dediğin bi kedi için 10 milyon günaha girdin belki o değerlendirmeyi kimse bilemez neye göre oldunu. ama s.a.v efendimiz bize böyle bi miras bırakmış sünnet olarak faydalanın işte. dinin sorgusumu olur...
-
Ben cahil adamım, öğrenmek için soru soruyorum sadece. Cevabı biliyorsan yazarsın. Hatta aklıma gelen bir soru daha var onu da yazayım. Bilen var mı acaba, sevap ölçü birimi nedir? Tane mi? Ona göre davranıcam çünkü bundan sonra, amacım dalga geçmek falan değil, merak eden varsa onu da belirteyim, ciddi ciddi soruyorum.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
39.999.999 sevap istesem nasıl olacak ?
-----------------------------Emir al hacı severmisin yoksa sabaha mı saklarsın :D
a6u2 hacım bak iki sokak ötede zıçanın konuları var oraya bak hacım tamam hadi bakalım böyle salak saçma cevaplar yazacaksan git oraya yaz
söylemek istediğim asıl şeyi anlayabilecek iq seviyesine sahip olmayışın nedeniyle ciddi bir cevap vermekten kaçınıyorum..
adımı da düzgün yaz.
-
ya dua ayırt etmicen her buldugunu okucan ya...
40 milyon deil 4 dahi verse farketmez bence.
bildiklerini sırayla okumak en iyisi
-
StigmatA bunu yazdı:
Ben cahil adamım, öğrenmek için soru soruyorum sadece. Cevabı biliyorsan yazarsın. Hatta aklıma gelen bir soru daha var onu da yazayım. Bilen var mı acaba, sevap ölçü birimi nedir? Tane mi? Ona göre davranıcam çünkü bundan sonra, amacım dalga geçmek falan değil, merak eden varsa onu da belirteyim, ciddi ciddi soruyorum.
-----------------------------sevap ölçü birimini allahtan başka kimse bilemez manevi olan hiç bişeyi biz kuranda yazmadığı sürece bilemeyiz hiç bir insan bilemez yani...
-
Eyvallah hoca
-
batıldır efendim
sevabın sayısı olmaz kiloyla ölçülmez
oturduğun yerden dua ederek sevap kazanılmaz
dua ruh haliniz içindir maneviyatınız içindir
bunları göre göre ateist olucam :-/
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------batıldır efendim
söylemek istediğim tam da buydu aslında.
ama biraz farklı söylemek istedim..
40 milyon sevap kazanmak ister misin ne demek yahu ? turkcell kampanyası gibi..
-
o6u2 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------batıldır efendim
söylemek istediğim tam da buydu aslında.
ama biraz farklı söylemek istedim..
40 milyon sevap kazanmak ister misin ne demek yahu ? turkcell kampanyası gibi..
-----------------------------katılıorm gayet duanın okunması sevaptır ama şu kadar oku şu kadar sevap kazan die bi mantığı yanlış buluyorum