folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

batıldır efendim

sevabın sayısı olmaz kiloyla ölçülmez

oturduğun yerden dua ederek sevap kazanılmaz

dua ruh haliniz içindir maneviyatınız içindir

bunları göre göre ateist olucam :-/

dua oturduğun yerden edilmezde ayaktamı edilir.

sevabın muhkakkak bir sayısı yani değeri var ama biz bilmiyoruz. ordaki sayının maneviyatını kimse bilemez tabiki.

ateist olmak istiyorsanız orasıda sizin bileceğiniz iş. ama dua göre göre ateist olunuyosa cami hocalarının hepsi şimdiye ateist olurdu. hayır yani görende ateistlik propagandası yapıyoruz onun için ateist olucam bunları göre göre diyosunuz sanacaklar :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

arkadaşlar  konudaki cümleleri tek tek okudumda nasıl bir ülke haline gelmişiz biz yahu. ateistlikle ilgili konu açılıyor eyvallah kardeş. ateistmi olsamki. gibi cümleler kuruluyo. ben lokman hekimden bir anı gösteriyorum efendimizden s.a.v alıntısını kaç kişi karşı çıkıyo araştırmadan soru soruyo aynı cümleleri tekrar tekrar okumadan diğer cevapları soru soruyolar. bunların yüzünden dinden soğuduk diyosunuz. ne alaka arkadaşlar. ramazan ayındayız ve 1 sünnet yayınladım ayet değil. bundan daha doğal ne olabilirki. isteyen okusun istemeyen okumasın.

tek bişey söylüyorum yazık bu gençliğe yazık...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Cübbeli ahmetin hesabına göre tek vuruşta kaç kertenkele öldürmemiz gerekir ben hesaplayamadım dostlar... lokman hekim e burdan cübbelinin selamlarını yolluyorum...

dipnot: http://www.youtube.com/watch?v=_KHQ6znpGJI

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    karizma_coder bunu yazdı:

arkadaşlar  konudaki cümleleri tek tek okudumda nasıl bir ülke haline gelmişiz biz yahu. ateistlikle ilgili konu açılıyor eyvallah kardeş. ateistmi olsamki. gibi cümleler kuruluyo. ben lokman hekimden bir anı gösteriyorum efendimizden s.a.v alıntısını kaç kişi karşı çıkıyo araştırmadan soru soruyo aynı cümleleri tekrar tekrar okumadan diğer cevapları soru soruyolar. bunların yüzünden dinden soğuduk diyosunuz. ne alaka arkadaşlar. ramazan ayındayız ve 1 sünnet yayınladım ayet değil. bundan daha doğal ne olabilirki. isteyen okusun istemeyen okumasın.

hocam öyle kalın harfle yazınca daha mı etkili oluyor o.O

sayın karizma_coder  bakınız hocam ne diyor

Tahribat.Com - Software & Internet Security

bir de, bir zamanlar ne güzel bir yazı vardı bannerde, ne diyordu ?

Kökten devrimci radikal hack grubu..

ben tahribat.com-müminlerin buluşma yeri, ya da ne biliyim bunlara benzer bişey göremiyorum.herşeyin yeri ayrı olmalı di mi ? mesela dini içerikli bir forumda da yeni kodladığınız bir programı beğeniye sunamazsınız ki hocalar nasıl olmuş diye,  ya da buraya index attım nasıl olmuş demezsiniz islami bir forumda..

burası da ayetlerin,hadislerin, alimlerin sözlerinin vs. paylaşılacağı yer değil.

hadi paylaştınız diyelim.40 milyon sevap kazanmak ister misiniz gibi bir konu çok mantıksız açıkca içimden geleni söyliyim, gençlik ne hale gelmiş felan diyorsunuz ama sizin gibiler yüzündendir bu şikayet ettiğiniz şey.hurafeleri paylaşıp duruyorsunuz.adeta bir turkcell kampanyası gibi, 40 milyon sevap kazanmak..:/

açtığınız konunun beğenilmemesi nedeniyle de kimseye ateist olun o zaman / dinsiz vb.. yakıştırmalar yapamazsınız..

saygılar.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek
    o6u2 bunu yazdı:

hocam öyle kalın harfle yazınca daha mı etkili oluyor o.O

sayın karizma_coder  bakınız hocam ne diyor

Tahribat.Com - Software & Internet Security

bir de, bir zamanlar ne güzel bir yazı vardı bannerde, ne diyordu ?

Kökten devrimci radikal hack grubu..

ben tahribat.com-müminlerin buluşma yeri, ya da ne biliyim bunlara benzer bişey göremiyorum.herşeyin yeri ayrı olmalı di mi ? mesela dini içerikli bir forumda da yeni kodladığınız bir programı beğeniye sunamazsınız ki hocalar nasıl olmuş diye,  ya da buraya index attım nasıl olmuş demezsiniz islami bir forumda..

burası da ayetlerin,hadislerin, alimlerin sözlerinin vs. paylaşılacağı yer değil.

hadi paylaştınız diyelim.40 milyon sevap kazanmak ister misiniz gibi bir konu çok mantıksız açıkca içimden geleni söyliyim, gençlik ne hale gelmiş felan diyorsunuz ama sizin gibiler yüzündendir bu şikayet ettiğiniz şey.hurafeleri paylaşıp duruyorsunuz.adeta bir turkcell kampanyası gibi, 40 milyon sevap kazanmak..:/

açtığınız konunun beğenilmemesi nedeniyle de kimseye ateist olun o zaman / dinsiz vb.. yakıştırmalar yapamazsınız..

saygılar.

arkadaşım kendi kendine kelime türetme ateist olun yada dinsiz demedim konuyu saptırmayın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Küllüyen cevap :

Lokman Hekim ile Hz Muhammed aynı zamanda mı yaşamış önce onu sormak lazım Hz Muhammed'den öğrendi demek için

"lokman hekimden alıntı yaptım" cümlesi ayrı bir çelişkidir sebebini 70 iq üstü herkes anlayabiir

tahribat.com her görüşten kişinin hakaret etmeden takılabileceği bir sitedir

kalkıp o bu tarikatın propagandasını yaparsan atılabiliten mevcuttur ama 8 yıldır kimse beni müslümanım diye banlamadı

"sizin gibi araştırmasını bilmeyenler veresiye defteri sanıyo..." demişsin de senin nerden araştırdığını çok merak ettim!

"lokmana hekim denen adama saygı duyan vardır duymayan vardır" demişsin ona saygı duyuyorum da hakkındaki uydurmalara duymuyorum

"ramazan ayındayız ve 1 sünnet yayınladım ayet değil" yayımladığın sünnet bile değil ama farkında değilsin demek ki

alıntı

1)dua oturduğun yerden edilmezde ayaktamı edilir.

2)sevabın muhkakkak bir sayısı yani değeri var ama biz bilmiyoruz. ordaki sayının maneviyatını kimse bilemez tabiki.

3)ateist olmak istiyorsanız orasıda sizin bileceğiniz iş. ama dua göre göre ateist olunuyosa cami hocalarının hepsi şimdiye ateist olurdu. hayır yani görende ateistlik propagandası yapıyoruz onun için ateist olucam bunları göre göre diyosunuz sanacaklar :D

1)ayakta edersen daha çok sevaptır

tarifeyi açıklıyorum  oturarak 10k sevap ayakta 30k sevap  (böyle lafa böyle cevap)

2) bakınız konu bvaşlığı, hangi dediğin senin düşüncen? bi ölçülemez bilemeyiz diyosun bi 40milyon sevap kazan diyosun

3) aynen öyle benim bileceğim iş

propaganda yapıyor musun peki? cevap vereyim

bir fikrin cahil savunucusu, akıllı düşmandan daha çok zarar verir.  yani evet yapıyosun.

saldırı modundan çıkmazsan bir daha bu konuda yanıt vermeyi düşünmüyorum

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

arkadaşlar konudaki cümleleri tek tek okudumda nasıl bir ülke haline gelmişiz biz yahu. ateistlikle ilgili konu açılıyor eyvallah kardeş. ateistmi olsamki. gibi cümleler kuruluyo. ben lokman hekimden bir anı gösteriyorum efendimizden s.a.v alıntısını kaç kişi karşı çıkıyo araştırmadan soru soruyo aynı cümleleri tekrar tekrar okumadan diğer cevapları soru soruyolar. bunların yüzünden dinden soğuduk diyosunuz. ne alaka arkadaşlar. ramazan ayındayız ve 1 sünnet yayınladım ayet değil. bundan daha doğal ne olabilirki. isteyen okusun istemeyen okumasın.

biz burda sana dua koydun diye laf etmiyoruz.

buraya koyduğun ve bu gibi saçma düşüncelerin artık bizde bıkkınlık uyandırdığını belirtiyoruz. 

konu başlığı ramazanda güzel bir dua olsa kimseden de ses çıkmazdı ama; neymiş 40 milyon sevapmış.

flood yapıp cennete gidicez bu adamlara göre. 

bi bırakın gidin ya. 

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı:
    DeMi_R bunu yazdı:
    husnuweb bunu yazdı:

Ayıptır sorması peygamber Efendimiz S.a.V hangi dediğini yapıyoruz da lokman hekimi sallıyoruz..kardeşimizin sölediği duayı okuduktan sonra ne kaybederiz..düşün yaptık 10 kere okuduk inandık şu kadar sevap gelecek die..dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

Zaten böyle fikirler yüzünden din sömürülüyor. Milletin can damarından dinden giriliyor, sonra ya dogruysa ya dogruysa, yahu sayısal loto mu oynuyorsunuz ya tutarsa gibi herşeyde ya dogruysa diyorsunuz ?!

Kardeşim dogruysa göster bakayım Kur'an da bu cümleyi söyleyince 40 milyon dua kazanıyorsun diye bir yer ?  

kuranda yazıyo diye bi cümle geçiyomu benim ilk baştaki konu açtığımda yoksa benmi göremiyorum lokman hekimden alıntıdır efendimiz s.a.v dan öğrenmiş googleyi açıp 40 milyon sevap kazan diye aradığınızda gerekli yazıları bulabilirsiniz bir çok sitede.   sabahtan beri diyorum sayısını tam oalrak nerden bilelim yahu. sayıdan kasıt belkide çok sevap kazanırsınız normalden daha falza anlamındadaır. ben lokman hekimin kitabından alıntı yaptım isteyen okusun istemeyen okumasın arkadaşlar. 

Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da benim anlatmak istediğimi yanlış anladın.

Arkadaşın ya doğruysa demesine karşılık yazdıklarım, senin dediklerine karşılık değil. Üstüne alınma :) 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

boş bir tatışma daha goruyorum burda  gereksiz yere birbirinizi kırıyorsunuz herkes birbirine saygılı olsa birbirlerinin düşüncelerine saygılı olsa hiçbir sorun kalmıcak

ayrıca dinden bu tür şeyler yüzünden çıkıyoruz diyen arkadaşlarada  bu söylediklerinde ciddilerse zaten sorunu dinde veya insanlarda  değil kendilerinde, inançlarında, imanlarında aramalılar. 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    şimdi olayı böyle sayısallaştırınca inandırıcılığını yitiriyo sanki. bu duayı kalpten söylemek çok faziletlidir zaten türkçesine bakıldığında anlaşılıyor. ama 40 milyon olayı nedir? ortaçağda kiliseler halka cennetten arsalar satmış parasına göre. ne farkı kaldı şimdi bu arsa satma olayından?

All is well
Toplam Hit: 10106 Toplam Mesaj: 75