folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

40 Milyon Sevap Kazanmak İstermisiniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    40 milyon sevap ne kadar saçma...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
     karizma_coder bunu yazdı:
    -----------------------------

bir defa okunursa dört milyon on defa okunursa kırk milyon,  yüz defa okunursa dört yüz milyon...

Hocam bişey yazmak istemiyordum.Amma velakin bunu görünce kendimi tutamadım bu ne veresiye defteri gibi (:

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:
    Böyle bir sitede bu tip konular açılmaz, daha çok ateistletlikle ilgili konulara saygı gösterilir :)

Senin gibileri ibreti alem için taksim meydanında çükünden asacaksın bak bakalım bir daha böyle konulara saldırı oluyor mu :/

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    Scofield bunu yazdı:
     karizma_coder bunu yazdı:

bir defa okunursa dört milyon on defa okunursa kırk milyon,  yüz defa okunursa dört yüz milyon...

Hocam bişey yazmak istemiyordum.Amma velakin bunu görünce kendimi tutamadım bu ne veresiye defteri gibi (:

tutma hocam :) aynen dediğin gibi

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Saçma sapan işler ya.

Eğer peygamberimiz(sav) böyle birşey buyurmamışsa(ben buyurmadığını düşünüyorum, peygamberimize böyle bir vahiy geldiğini düşünmüyorum) lokman hekim denen adama saygı duymanıza falan gerek yoktur. 

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:

Saçma sapan işler ya.

Eğer peygamberimiz(sav) böyle birşey buyurmamışsa(ben buyurmadığını düşünüyorum, peygamberimize böyle bir vahiy geldiğini düşünmüyorum) lokman hekim denen adama saygı duymanıza falan gerek yoktur. 

Ayıptır sorması peygamber Efendimiz S.a.V hangi dediğini yapıyoruz da lokman hekimi sallıyoruz..kardeşimizin sölediği duayı okuduktan sonra ne kaybederiz..düşün yaptık 10 kere okuduk inandık şu kadar sevap gelecek die..dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

Sabreden Zafere Ulaşır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:
    husnuweb bunu yazdı:

Saçma sapan işler ya.

Ayıptır sorması peygamber Efendimiz S.a.V hangi dediğini yapıyoruz da lokman hekimi sallıyoruz..kardeşimizin sölediği duayı okuduktan sonra ne kaybederiz..düşün yaptık 10 kere okuduk inandık şu kadar sevap gelecek die..dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

Sizin gibi düşünenler yüzünden din yozlaştı işte.

Dinimiz hadis uyduranlar yüzünden ayrıntılara boğuldu, özünden uzaklaştı.

Bilmem farkında mısınız ama ateistlerin ateist olmasının temel sebebinde dini yozlaştıranların bu tutumu etkili.

Kafası çalışan adamlar bu tutumu gördükçe daha çok uzaklaşıyor dinden.(kimseye aptal demiyorum)

Artık bırakın bu işleri ya. Sevap kazanmak istiyorsanız Kuran ve Sünnet ışığında ibadetlerinizi yapın.

Bu adamların söylediklerine takılmayın. 

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

DeMi_R bunu yazdı:

dielimki yalan ne kaybederiz..ama ya dogruysa o zaman da kazanırız..hiç bi şekilde zararımız yok kalpten inanmak gerekir her zaman

çok ama çok şey kaybederiz

din böyle böyle gerçek inananların elinden çıktı gitti

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bu sayı işinide tam anlamış değilim, verilen sayıdan kasıt sanırsam bu duanın okunmasının çok sevap olacağı babında, matematiksel semboller ne kadar mantıklı olur ki ; tabi çok sevap ama şiir gibi değilde içten inanarak okursan güzel konu, ezberlicem tşklr :)

edit: birde nasıl dua okumak sevap olmaz uydurmayın,inanarak içten yapılan herşey sevaptır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

SPY-CX5 bunu yazdı:
    Böyle bir sitede bu tip konular açılmaz, daha çok ateistletlikle ilgili konulara saygı gösterilir :)

Senin gibileri ibreti alem için taksim meydanında çükünden asacaksın bak bakalım bir daha böyle konulara saldırı oluyor mu :/

doğru demiş hacı ne bu şiddet bu celal yanlış anladın herhalde

Toplam Hit: 10098 Toplam Mesaj: 75