800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi
-
Htc one x bir bak hatta ilgilenirsen 3 ay önce y.dışından 1 adet kendim için almiştim kutusundan çıkartmadım henüz :D
-
General mobile discovery kullanıyorum hicbir problem yaşamadım. Oyunlar filan gayet iyi performansı fiyata göre...
-
geçen hafta bi arkadaşa samsung galaxy trend plus aldık. s3 miniye benziyor ama android 4.2 sürümü var. şarjı felan da iyi gidiyo. 500-600 tl arası fiyatta, tavsiye edebilirim.
-
900 ver note 2 vereyım hocam istdeyım eldende gorursun? 1 yılı asgında garantısı var aveadan alınma
MeTiN_7 tarafından 20/May/14 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam peki herkese şu soruyu sormak istiyorum: gm discovery mi s4 mini mi ?
En önem verdiğim konular:
Hızlı olması, donmaması (pek fazla oyun oynayan biri değilim ama yine de telefonun akıcı olması önemli), bir süre sonra şişip yavaşlamaması ve özellikle kaliteli video çekmesi (bu çok önemli)(fotoğraf pek önemli değil). Şimdi ben örnek video çekimlerini izledim her ikisinin de ve kağıt üzerinde yazan özellikleri araştırdım s4 mini daha üstün ama yine de kullananların görüşlerini almak önemli diye düşünüyorum.
-
discovery var, memnunum. aslında s4 daha iyi gibi dursa da samsunga çok inanmıyorum. tabi gmd de harika değil yani. ikinci el sony falan daha iyi olabilir. gmd ile s4 arasında çok fiyat farkı kalmadı. yoksa gmd derdim kesinlikle. fakat aynı fiyata da gmd çok akıl kârı değil. en azından s4ü kolay satarsın iyi fiyata satarsın.
-
MeTiN_7 bunu yazdı
900 ver note 2 vereyım hocam istdeyım eldende gorursun? 1 yılı asgında garantısı var aveadan alınma
note 2 arkadaşım kullanıyor ama onun elinin iriliği benim elimin 5 katı kadar. Bana gitmez hocam o sağol yine de :)
Prometheus bunu yazdıdiscovery var, memnunum. aslında s4 daha iyi gibi dursa da samsunga çok inanmıyorum. tabi gmd de harika değil yani. ikinci el sony falan daha iyi olabilir. gmd ile s4 arasında çok fiyat farkı kalmadı. yoksa gmd derdim kesinlikle. fakat aynı fiyata da gmd çok akıl kârı değil. en azından s4ü kolay satarsın iyi fiyata satarsın.
Sony bence de samsung ve gmden daha iyi işler çıkarıyor, keza htc de öyle çok kaliteli işler yapıyor ama dediğim gibi hiç bilmiyorum hocam piyasayı binlerce model var onlarca marka var içlerinden hangisini seçerim hangisinin hangi özelliği ön plandadır gibi konular işte... Sony önerdiğin model varsa söyle hocam ona da bakayım.
-
Mustafa bunu yazdı
Pasaport olayı mtk işlemcili telefonlarda kolay.2 dakikada imei atar, kayıtlı telefon gibi kullanırsın.Gümrükten geçmesi ise şans işi.Paypal ile alırsın gümrükte takılırsa şikayet edip paranı geri alırsın.Garanti olayına gelecek olursak bu kadar takılma.Arkadaşımın Sony Xperia telefonuna servis su değmiş deyip yapmadı.Türkiye'de KVK ve Telpa harici garanti firmaları tırttır.Zaten Çinliler telefonu yollamadan önce kutusunu açıp deniyorlar sana öyle yolluyorlar.
K900 da mtk işlemci yok intel işlemci var imei atılmaz pasaport kaydı şart. O telefon favorim yurtdışına giden birini bulsam hemen aldıracam
-
@evsiz
K900'ü biliyorum hocam. Aliexpress'ten sipariş verip satıcıdan imei numarasını iste sonra götür kayıt yaptır. Takılsa bile gümrük kayıtlı olduğu için mecbur geçirmek zorunda.
-
@beyin, z1den yardır işte. ilk çıkan model olduğundan fiyatı baya düştü ikinci ellerde. bildiğim kadarıyla bin liraya bulunuyor. sağlam bişey bulursun illa. arkadaşlardan falan deneme şansın varsa mutlaka bi göz gezdir öyle karar ver.
bilinen modellerden şaşmakak bence daha iyi. çünkü satıcam dediğinde alıcı bulursun. satmam dediğinde de teknik destek kolay bulursun. nette aratınca her derdine derman bulursun vesaire.
Prometheus tarafından 21/May/14 00:17 tarihinde düzenlenmiştir