folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Bu bütçeye alabileceğin en iyi telefon s4 mini olur bence,hiç düşünme direk al derim

hadi sevişelim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    BeyinAdam bunu yazdı

Hocam peki herkese şu soruyu sormak istiyorum: gm discovery mi s4 mini mi ? 

En önem verdiğim konular:

Hızlı olması, donmaması (pek fazla oyun oynayan biri değilim ama yine de telefonun akıcı olması önemli), bir süre sonra şişip yavaşlamaması ve özellikle kaliteli video çekmesi (bu çok önemli)(fotoğraf pek önemli değil). Şimdi ben örnek video çekimlerini izledim her ikisinin de ve kağıt üzerinde yazan özellikleri araştırdım s4 mini daha üstün ama yine de kullananların görüşlerini almak önemli diye düşünüyorum.

ben şahsen bunun karşılaştırılmasını bile saçma buluyorum, bende discovery alacaktım baya gözüme kestirdim falan baktım kullanıcı yorumları falan çok iyi herkes övüyor neyse aradan biraz zaman geçti fiyatına bakmak için internetten araştırayım dedim aldığı gün öven insanların yarısından fazlasında illaki bir sorun çıkmış gerek yazılımsal gerek donanımsal, hani 1-2 değil çok kişiden şu sorunu var bu sorunu var gibi şeyler duydum, şimdi discovery alsan ulan acaba samsung mu alaydık diye için içini yer lakin samsung u alırsan olmaz öyle bir şey zira samsung sonuçta :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Alma hocam.Bekle biraz daha o fiyata 2gb ramli telefonlar çıksın öyle al.Android çok ram yiyor.Geçiş evresi şu an bekle bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

s4 mini bir arkadaştan buldum kutulu garantili faturalı sorunu yok 700 tl fiyat istedi sizce nasıl ?

@Prometheus Haklısın birkaç ay sonra sıkılınca veya üst modellere geçmek isteyince hızlıca satıp yeni model almak ta var. z1 hoş telefonmuş resmen aşık ediyor adamı :) Onu biraz araştırayım hocam.

@skyvalet Haklısın hocam da aciliyetim var, normalde dslr fotoğraf makinası alıcaktım bir iş için sürekli video kayıt yapmam gerekiyor, akıllı telefonların çekim kalitesini görünce bana yeterli geldi hali hazırda eski telefonumu da aradan çıkartayım dedim.  İleride ilan açınca hemen satılabilecek ve bu paraya alınabilecek en uygun marka modeli bulmam lazım şu an için.

@Lotus hocam discovery mtk işlemci kullanıyor, tamam çin de artık kaliteli şeyler üretmeye başladı ama bildiğim kadarıyla mtk6589 eski nesil bir işlemci illa bir sorun çıkarır. Ben de dün çok fazla şikayet konusu okuyunca vazgeçtim discoveryden. 

DadasAdam tarafından 21/May/14 09:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

Xpreia L

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

hocalar bu aliexpressten lenovo k900 alıp satıcıdan imei sini istediğimizde telefon olmadan nasıl kayıt ettiricez pasaporta ?

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Hocam GM Discovery kullanıyorum 1 yıla yakın bir süredir. İlk aldığım zaman telefonu çok tırstım pişman olucam sandım ama hiç etmedi. Benim de ilk android telefonum çok memnunum tavsiye ederim hani. Ama illaki gmd hariç diyorsan s4 mini iyidir.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

s4 mini pişmanlıktır gm dururken. 6 aydır kullanıyorum hiç problem çıkmadı. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

önerilen tellerin hemen hemen hepsii 1000 tl üzeri s4 mini google göre 950tl üzzri   ;] yokmu daha uygun f/p teli

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

hocalar bu aliexpressten lenovo k900 alıp satıcıdan imei sini istediğimizde telefon olmadan nasıl kayıt ettiricez pasaporta ?

Satıcı pasaport kaydını yapıp gönderiyormuş gümrüğe takılırsa pasaport kayıtlı olduğu için mecburen sana göndermek zorunda kalıyorlarmış. Öyle okudum ama doğru mu başka türlü mü bilmiyorum hocam.

Ya bu işi yapanlar var normalde pasaport kaydı aynı pasaporta 2 adetle sınırlıymış, adamlar 100 üzeri pasaport kayıtlı telefon getirtiyorlar. Bunun sırrı nedir çözemedim sahte pasaport mu çıkartıyorlar acep ??

DadasAdam tarafından 21/May/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 11618 Toplam Mesaj: 86