folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Satıcı yapmaz pasaport kaydını sana ımeı veriri sen kaydedersin. 

Mustafa sen daha önce yaptın mı o şekilde yurtdışından alıp pasaporta kaydettirme olayını

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Satıcı yapmaz pasaport kaydını sana ımeı veriri sen kaydedersin. 

Mustafa sen daha önce yaptın mı o şekilde yurtdışından alıp pasaporta kaydettirme olayını

Hayır ben genelde MTK işlemci tercih ediyorum.Fakat Donanımhaber'de yaptıranlar var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Pasaport kayıt hakkı alacan o da nerden baksan 250 ye patlar telefon da 650 civarında 900 liraya mâl olur :) DH den elemanın biri 900 tl ye getiririm dedi tuzlu geldi 

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek

1 ay önce teknosadan indirimli olarak motorola moto g yi 750ye aldım şimdi 850 olmuş sanırım. Telefon gayet hızlı internette dolaşırken video izlerken oyun oynarken sıkıntı çıkarmıyor. Ancak fotoğraf kalitesi iyi değil ve telefonla konuşurken karşıdakinin sesi biraz az geliyor bunlar haricinde başka bir sıkıntısını görmedim tavsiye ederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    utat bunu yazdı

1 ay önce teknosadan indirimli olarak motorola moto g yi 750ye aldım şimdi 850 olmuş sanırım. Telefon gayet hızlı internette dolaşırken video izlerken oyun oynarken sıkıntı çıkarmıyor. Ancak fotoğraf kalitesi iyi değil ve telefonla konuşurken karşıdakinin sesi biraz az geliyor bunlar haricinde başka bir sıkıntısını görmedim tavsiye ederim

Evet kamerası iyi değilmiş ben de baktım şimdi örnek fotolara.

Nokianın 41mplik telefonları andorid olsa hiç düşünmeden alırdım ama her zamanki nokia saçmalığı... İlk çıkan 41lik telefon symbiandı sonraki 41lik çıktığında nokia microsofta satılmıştı wphone işletim sistemi ile çıktı. O symbianlı 41lik telefonu andorid ile çıkarsaydı 1gb ram çift çekirdek işlemci koysaydı şu an hâlâ yok satıyordu. Hatta 2. seriyi üretiyordu belki de...

Bu arada lg nexus 4 buldum bimekste gayet uygun fiyata satılıyor özellikleri ve kamera performansı iyi gibi geldi bana ne dersiniz onun için ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek

Düşünmeden gmd al derim ben :) 7 aydır elimde hiçbir sıkıntısı yok o kadarda uğraşmama rağmen

qwerty123
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yukarı 1100 kullanan biri olarak belki aklıma yatan bişey çıkar

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tüm mesajlara bakmadım, habertürk şöyle bi liste yayınlamış 1000 tl altında iyi performans gösteren telefonlar diye..

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/950215-iste-en-iyi-ve-en-ucuz-akilli-telefonlar

incelemende fayda var

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arkadaşa önerim Windows Phone'a bulaşmasın o kadar.2. elden temiz iPhone 4s'te alabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@unbalanced inceledim hocam elle tutulur bi gm disco gözüme çarptı zaten onu da önerdiler :( Diğerlerine ayrıntılı bakıcam şimdi teşekkürler.

@Mustafa aman aman sadece ben değil benim gibi piyasaya yabancı olanlar sakın ola windows sistemli telefonlara bulaşmasın. Ben bir defa arkadaştan alıp kullandım içimi daralttı intihar edecektim. Hapishane gibi bir işletim sistemi metro arayüzünden başka hiçbirşey yok telefonda.

Son olarak s4 mini ve gmd arasında gidip geldim. Tam "ben nasip olursa s4 mini alıcam abi" demişken karşıma bir de xperia sp çıktı. Şimdi de s4mini ile xperia sp arasında gidip geliyorum :)

Okuduğum yerlerde her kafadan bir ses çıkmış anasını satayım, sony fanları s4 miniyi yerden yere vurmuş, samsung fanları sonyi yerden yere vurmuş kafam oldu allak bullak en sonunda elimdeki asha 201i de satıp 3310 alıcam, ooooh rahat :)))

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 10758 Toplam Mesaj: 86