folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Ben telefonu vatandan aldığımda son güncelleme yüklü gelmişti. Galiba seri seri üretim yapıyorlar, o sorunlu discoveryler ilk üretimlerden çıkıyor olabilir. Discovery alacak arkadaşlar alacağı yere dikkat etsin güncel olanını almaya çalışsın naçizane tavsiyem.

evet ilk serilerde sıkıntılar vardı. sonradan farkettikçe düzelttiler. ben ağustosta aldım problem yaşamadım fakat benden 1 ay öncesine kadar alanlarda şikayet oranı çok fazlaydı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Ben telefonu vatandan aldığımda son güncelleme yüklü gelmişti. Galiba seri seri üretim yapıyorlar, o sorunlu discoveryler ilk üretimlerden çıkıyor olabilir. Discovery alacak arkadaşlar alacağı yere dikkat etsin güncel olanını almaya çalışsın naçizane tavsiyem.

evet ilk serilerde sıkıntılar vardı. sonradan farkettikçe düzelttiler. ben ağustosta aldım problem yaşamadım fakat benden 1 ay öncesine kadar alanlarda şikayet oranı çok fazlaydı.

Evet doğrudur. Telefonun tek kötü yanı ergenlerin eline düşmesi. Ergeni geçtim teknosada gezerken küçücük bir çocuğu babasına discovery aldırırken gördüm, boyu kadar telefon kullanıcak eşek sıpası :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bugun bir müşteri Galaxy s5 bebe telefonu herkez de var oyüzden htc one alacağım dedi.

harbiden daha hiç htc one satamadık. dünya kadar note 3 , gm disovery , s5 , iphone 5s  vs satıyoruz :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

http://www.kliksa.com/urun/general-mobile-discovery-16-gb-siyah-akilli-telefon/980001099

çok pahalı telefonların özelliklerini taşıyor zaten

ucuzda al gitsin. farklı renkleri var beyaz pembe siyah mavi orjinal kapak 25 tl daha eklersen ön kısmıda kapak oluyor

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

600 e galaxy s3 ümü bırakırım , cm 11 yüklü android kitkat 4.4.2 

donanımsal olarak bir sorunu yok ( arka kapakta çatlak var arka kapak orjinal 30 tl değiştirip te yollayabilirim istenirse ) 

ön tarafta çizik veya döküntü yok tertemiz.

tek problem usb üzerinden cm mod yüzünden sanırım dosyaları sürükle bırak yapamıyorum airdroid kullanıyorum onun yerine her işlemi wifi üzerinden 

halledebiliyorum.

cihaz alınalı 19 ay oldu paralel ithalat oldugundan garantisi çok işine yararmı bilmiyorum hiç garantiye gitmedi.

Niye satıyorsun dersen , insan hep daha fazlasını istiyor. Sanırım xperia z2 veya s5 alacağım.

Toplam Hit: 11650 Toplam Mesaj: 86