800 TL Ye Kadar Android Telefon Önerisi
-
Haci abi o fiyat araliginda telefon arayip, mtk islemciymis yok oteki baska biseymis gibisinden ayrim yapmak cok abes olur. Ha koyarsin 2bin+ para o zaman is degisir. Snapdragon 801 mi 805 mi muhabbeti yaparsin.
Bu fiyata alacagin android telefon bence saf android olmali ki uyum saglasin performans acisindan, yada rom olayina girisip stabilite olayini ust duzeye vurmalisin. Ve ikinci bakacagin sey batarya konusu olmali. Cunku iyi islemcili telefon arayipta iki gun sonra ne bunun bataryasi yea demeye baslarsin.
Uste biraz daha koyarmisin bilemem ama bu baglamda sana ilk ve kesin onerim Nexus 5 olur. Olmadi S3 yada moto g.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Haci abi o fiyat araliginda telefon arayip, mtk islemciymis yok oteki baska biseymis gibisinden ayrim yapmak cok abes olur. Ha koyarsin 2bin+ para o zaman is degisir. Snapdragon 801 mi 805 mi muhabbeti yaparsin.
Bu fiyata alacagin android telefon bence saf android olmali ki uyum saglasin performans acisindan, yada rom olayina girisip stabilite olayini ust duzeye vurmalisin. Ve ikinci bakacagin sey batarya konusu olmali. Cunku iyi islemcili telefon arayipta iki gun sonra ne bunun bataryasi yea demeye baslarsin.
Uste biraz daha koyarmisin bilemem ama bu baglamda sana ilk ve kesin onerim Nexus 5 olur. Olmadi S3 yada moto g.
Ya üste koyarız koymasına da dışarıda 300-350 dolara satılan telefona 1k+ para vermek saçma geliyor bana o yüzden 800 tl limit koydum. Siz yeter ki birşeyler önerin ben tek tek araştırıyorum, illa ki aklıma yatan 1k+ telefon olursa üste koyar alırım, amaç fiyat performans olayı açısından 1kyı aşmayan bir bütçeye göre alınabilecek en uygun telefonu bulmak.
-
Fiyat performans listesi.
1. LG G2 D802 16GB 1.139 TL
1,5 Nokia Lumia 1320 893 TL
2. Samsung i9500 Galaxy S4 16GB 1.199 TL
3. LG D821 Nexus 5 1.237 TL
4. Apple iPhone 4S 8GB 1.299 TL
5. Samsung N7100 Galaxy Note 2 1.129 TL
6. HTC One Mini M4 1.124 TL
7. Nokia Lumia 925 1.095 TL
8. Casper Via V4 892 TL
9. Dark Evo X5 715 TL
10. Motorola Moto G 16GB 669 TL
-
Bin liraya General Mobile Quadro 4 çıkacak.Bir incele derim hocam.
-
Tabikide General Mobile discovery
-
Nvidia bunu yazdı
Tabikide General Mobile discovery
müşterilerin %50 si güzel cihaz diyor
%50 si niye aldım allah belasını versin almaz olaydım diyor çok çelişkide bir durum hocam aman dikkat.
-
BeyinAdam bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Ya üste koyarız koymasına da dışarıda 300-350 dolara satılan telefona 1k+ para vermek saçma geliyor bana o yüzden 800 tl limit koydum. Siz yeter ki birşeyler önerin ben tek tek araştırıyorum, illa ki aklıma yatan 1k+ telefon olursa üste koyar alırım, amaç fiyat performans olayı açısından 1kyı aşmayan bir bütçeye göre alınabilecek en uygun telefonu bulmak.
Hocam kdv olayi istersen git yak kendini maliye bakanliginin onunde degisen yine bise olmicak. Herkese giriyo bu is, el mahkum eli ayagi bisey istiyosan mecburen kuzu kuzu bas egecen.
800'e kadar almak istiyosan moto g arastir sonrada herkes gibi gmd'ye bak.
Ha cikarim 1k ustune diyosan da Lg G2 sonuna kadar bu piyasanin suan ki F/P telefonu. Fantezi aramaya hic mi hic gerek yok. 1 aydir kullaniyorum suan bana tek bi sorun yasatmadi ne kamerasi ne islemci gucu oyun program vs. Nede bataryasi ile.
Bu sartlarda telefonlarin bu paraya alindigi ve aralarinda devasa fark olmadigi dusunuldugunde LG G2 yerine gidip s5- one m7 yada m8 filan almaya kalkmak APTAL isidir.
-
Son kez up olsun son öneriler varsa...
-
git eline al beğendiğin telefonu menüsünü aç sağ sol yap (standart android testi) kamerasını aç bak bakalım güzel mi. Peş peşe 2-3 uygulama aç vs. Baktın elinde rahat ediyorsun telefonla kullanması kolay sıkıntı çıkartmıyor al gitsin.
Şu güne kadar zaten herkes çıkmış çıkacak telefonları saymış sen daha karar veremediysen en sonu bu. Başkalarına sorma git kendin dene öyle al.
-
ndmylmz bunu yazdı
Hocam oneplus one dusunebilirsin. Trye gelmedi ama gelirse fiyati 1000 lira gibi bir fiyat olur. Gelmezsede bi yakininla falan getirtmeyi dusun bence telefon 300 dolar. Bu telefon baya sallar bence bu piyasayi
bunu nerden bulurum :S